הפרק היומי 19.12

פרק נחמד...

כולם היו רציניים סופסופ התפתח עוד קצת מיידע חדש על מרקילר ע"י בו אהבתי איך שג'ולי תקפה אותה. חחחחח כמו שהיא רבה חנקה את בוני. ג'ון ובל משעממים. לקסי ניכחדה. ג'אן הייתה לא נורמלית...איך היא בכלל הצליחה לצאת משון? יפה לפחות היא יודעת עכשיו מה הוא חושב/מרגיש כלפיה...לא שזה ישנה משהו...היא עדיין תהיה חולנית. רקס ופטריק חתיכיםםםם חח אם הייתי במקום בוני הייתי אוכלת אותםםם סתם אבל כיף לה שהם באו אלייה... לפחות הם מייחסים לה חשיבות. מימי ופיליפ מיותרים. ניקול ובריידי 2 אפסים. זהו פרק חמדמד!

2DH

New member
פרק טוב

בריקול - מיותרים שון ובל חייבים להפסיק להתרכז בעצמם. הסצנות בהלוויה שוב היו טובות אבל לא מרגשות מספיק. דידרה וג'ולי עשו שתיהן עבודה טובה. השנאה הזאת של בו למרלנה קצת מטרידה אותי עדיין. הם היו חברים שנים והמהירות שלו לרצות לראות אותה מתה מטרידה אותי. (כן אני יודעת שחצי מהמשפחה שלו מתה אבל עדיין ... ) סה"כ - דידרה מדהימה , פרק סביר לחלוטין.

hillator

New member
בו מרגיז אותי

והכי מרגיז אותי שהוא לא תנצל לפני ניקול

ניקול לא שווה יחס בכלל

ושום התנצלות לא מגיעה לחוצפנית שכזאת יותר נכון רוצחת!!!!!!!!!!!

SO? ספויילר

אז נכון שויקטור בסופו של דבר חיי אבל זה לא מנקה אותה בכלל היא התכוונה לרצוח אותו ע"י ג'אן שום התנצלות לא מגיע לשטנית שכזאת אם בו יתנצל בפניה זאת תהיה ממש אשפלה והיא תצחק עליו אחרי זה אני בטוחה אני מאמינה שבו לא יוריד מהכבוד שלו בשביל אחת לוזרית פרוצה שכזו שוב-לא מגיע לה שום התנצלות אם כבר רק אישומים נוספים ברצח קולין שגם את זה לא כדאי שנזכיר עכשיו כי זה רק יעצבן אותי תמיד היא אאיכשהו מצליחה לצאת נקייה אני מקווה מאוד שבו או כל אחד אחר יעשה לה סוף לנחשיות שבה!

למה שהיתנצל?

היא שכרה מישהו לרצוח את בעלה זה לא נקרא לרצוח?או שתוףלרצח? אז מה כע?
חוץמזה שניקול כלבה חבל שלא מתה מזמן

חח תאכלס ספויילר

אבל יש פה כאלו שלא מבינים כנראה מה זה ניסיון לרצוח מישהו "חושבים אולי אוי ויקטור חי בסוף היא לא עשתה כלום" זה לא מכפר!!!!

פרק טוב

חבל שגול'י לא הרגה את מרלנה ג'ון כזה טיפש לפעמים שבא להרוג אותו ניקול ובירידי מיותרים בל ופליפ גם .וכך גם בוני ורקס יחד עם פטריק שון תמים איך נופל בפח שלל גא'ן בו תותח על ,הופ תמימה לגמרי ! הלוויות גרועות ,אפילו לא בכו,אין כבוד לותקי סלאם

נטלייי

New member
פרק סביר

ניקול ובריידי הרצתי, סתם חוזרים על עצמם בפעם המיליון כבר. שוב, סצינות לא מספיק מרגשות בהלוויה, ודווקא אבי ריגשה אותי. את הפרק של היום אני אראה רק מחר, כי שכחתי להקליט

למעלה