הפרק היומי 18.11.07

abcd80

New member
פרק חמוד

הסצנות של אליס וסלסט נמתחות כמו מסטיק.. יאללה שיתקדמו וימצאו כבר את הפתק שדאג רשם ! גולת הפרק - התגובה של ג'ון בסוף הפרק כשהוא נזכר בפניה של הרוצחת היתה מעולה! מעניין אם הוא יספר להופ .. אבל כיאה לאופרת סבון גם זה בטח יימתח עד שהוא יספר על זה. ולשאר הדברים: בריידי ופיליפ - משעמםםם לא שווים אזכור. בוני ורקס - זה כ"כ שקוף שבוני לא רוצה אותו בגלל שהוא בן בריידי ולא בן דימרה עשיר..טיפשה כמו נעל ! רק חבל שפטריק מופיע בפרק הבא. ואני חייבת לומר שהפנטזיה של ג'אן על ההוצאה להורג היתה משעשעת !!
איך שכולם צפו בה וירדו עליה..ועוד שהיה מצחיק עם בל הפאקצה עם המסטיק
חחחחח.. ובריידי שנמרח על ניקול הפאקצה השנייה, וג'ון שכ"כ שיעשע אותי כי הוא בד"כ עם הבעות פנים רציניות ואילו בפנטזיה הוא היה ההיפך מרציני.. באמת הפנטזיה הזו היתה משעשעת.. והפנטזיה של בל.. אממ זה היה קצת משעשע רק בגלל בל ומימי שברקע. אבל ג'אן מנצחת אותה בכל הקשור לפנטזיות

אז ככה..................

חחחח הייתם מאמינים שג'ון ראה שזאת הייתה מרלנה?! אפילו לא הראו לנו את זה... אני בטוחה שהוא לא יספר לפחות עד הרצח הבא. בל ומימי....היה כיף לראות אותם ביחד ובכלל את כל הצעירים סוף סוף שמחים ולא מתוסכלים. זה היה פרק בדגש על מימי והיא ממש מתחילה לעצבן אותי!!!!! היא סנובית שיש לה את רקס וזה הופך אותה לצפונית מגעילה. בל הייתה 100ממת. אין מילים. במיוחד בפנטזיה שלה עם שון. ניקול הולכת לסבך את ג'אן עם כולם ונראה לי שבמיוחד עם פיליפ... מה שבטוח יהיה מעניין~!!! החלום היה ששג'אן חלמה היה ממש הזוי. הופיעו שחקנים לא קשורים אליה כמו מרלנה,ג'ון,פיליפ,רקס חח מה הקשר? שון הזה סטלן חח עלק מאוהב בג'אן. טוב בסדר!! הופ נראתה טוב היום. ובו היה חסר. מרלנה הזו נעשתה עבריינית. איך היא נעלה את הכומר בתא ואמרה לו סתום את הפה...חחחחחחחח בוני קיבלה מה שרצתה וסוף סוף סתמה לג'ולי את הפה שמתם לב שהיא בקושי דיברה היום?? חח לא מתאים לה.... זהו, שבוע של טינס הולך להיות. והרבה. בדגש על מימי ורקס. היום לא היה כזה גרוע עם הצעירים... נקווה שהם ישלטו בעצמם. במיוחד מימי המעצבננננננננת

היה פרק חביב ביותר

סלסט ואליס חכמות איך עלו שמרלנה ציטטה אותם הופ סתומה מצאה למי להתקשר לרוצחת,מזל שטק בא ניקול וגאן פליפ ובריידי כמה מיותרים הם שם שון בל מימי רקס חמודים בוני כלבה וגולי נחמדה,מענין מי ינצח מהמכשפות האילו פרק הבא יהיה מענין

hillator

New member
הפרק

ארגגג נמאס לי מבל מימי שון ורקס חבורת אהבלים.. כל החלומות היו מטומטמים.. גם כל הקטעים של המסעדה היו די בלעע.. תאמת פרק לא משהו...

hillator

New member
תאמת נכון

מתי לאחרונה ראינו את בל ומימי עם מלפוונים עם העיינים?

4hilla4

New member
פרק נחמד

הייתי כל כך עסוקה בלהתארגן לחוג שלא שמתי לב בכלל לפרק בקושי הקטים של מרלנה היו מעולים לפי דעתי. החלום של ג'אן היה משעשע במיוחד.. הרג אותי שמרלנה הייתה שם עם בגדים כתומים!!! [רמז לעתיד] בכלל החלום הזה הרג אותי.. התחלתי לצחוק שבל ומימי פירשנו את החלום של בל. אני דווקא אוהבת את מימי ורק ואני חושבת שהם הכי נסבלים מהטינס... פרק נחמד!

2DH

New member
תמיד טענתי

שיותר מדי טינס מזיק לבריאות ולכן מזל שהיה מרלנה. גם גאן וניקול לא היו יותר מדי נחוצות. נדלג הלאה . דידרה - מעולה כתמיד. אהבתי את הסצנות של מרלנה ראו כמה קשה לה... ואז כשסלסט אמרה שהרוצחת מתכונת לרצוח ומרלנה אמרה "אוי לא אני הולכת לרצוח שוב - זה היה גאוני ! מה עוד... סופר ג'ון היה מעולה . ראו כמה קשה לג'ון עם המחשבה שמרלנה עלולה להיות הרוצחת. עם זאת אני חייבת לציין שבזמן שהוא היה תחת ההיפנוזה ציפיתי מהגבה שלו ליותר
אבל נהינתי מהסצנות של ג'ון (למי שתהה היום הפלאשבק של מרלנה רצה היה רק 4 פעמים ... אבל מי סופר) סה"כ בזכות הסצנות של מרלנה וג'ון היה פרק טוב.

abcd80

New member
../images/Emo6.gif איך שכחתי את זה שמרלנה אמרה

"אוי לא אני הולכת לרצוח שוב"
היה משעשע.. לפעמים אני חושבת שדיידרה באמת יכולה להיות אחלה שחקנית קומית.

4hilla4

New member
זה באמת הרג אותי../images/Emo6.gif

דרך סלסט היא מגלה שהיא הולכת לרצוח שוב... טוב שהיא לא אומרת לה גם את מי לרצוח ומתי!

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif

אני עדיין צוחק מהמשחק הגרוע של דרייק בסוף הפרק כשג'ון נזכר שהוא ראה את מרלנה.לפי הפריוויו,נראה לי שגם מחר הסצינות שלו יהיו משעשעות. פרק משעמם.

Nemesis Divina6

New member
איזה כייף!

אני אוהבת פרקים שמשתתפם בהם מלא מלא שחקנים! אז ככה.... מרלנה הפגינה משחק נהדר בכל הסצינות שלה,גם עם הכומר וגם עם סלסט ואליס. ג'ון ממש מסכן בגלל המצב שהוא נמצא בו כרגע. לגלות שאישתך היא הרוצחת הסדרתית זה אחד המבאסים. במיוחד כשאתה עוזר למשטרה לפענח את הרצח והחיים מביאים אותך למצב שאתה צריך להסתיר ראיות חשובות. הופ בהחלט נראתה טוב היום. היא מקסימה. אהבתי את הסצינות של בוני וג'ולי. קיוויתי שג'ולי תגנוב את המעטפה,אבל לא קרה. היא יותר מתאימה לנהל את את טוסקנה מבוני. הסצינות של פיליפ ובריידי היו חסרות טעם,בשביל מה שמו אותם?. גם הסצינות של ג'אן וניקול היו סתם תקועות. חוץ מה"הוצאה להורג" של ג'אן שבהחלט היתה משעשעת. את מימי ורקס אני אוהבת ביחד, אני מקווה שהם באמת יתחתנו בסוף,הם אחלה זוג. אהבתי את הסיפור של שון בפאב עם הטבעות. החלום של בל היה משעשע רק בזכות בל ומימי הקטנות שישבו בצד וזרקו הערות.

למעלה