הפרק היומי 17.6

Jasper Jasper

New member
אבי מעצבנת

אפילו שאני לא יכול לשמוע אותה כי הסאונד של ערוץ 3 התחרפן.

פרק מרגש לדעתי...ולא דוקא ג'נפר אלא

בו והופ...אני נורא אוהב את השחקנית..ואפילו הקטע שהיה את הרעש,שחשבה שזה ירייה,היא כזה קפצה עליו בשביל להגן עליו...היה ממש מרגש....זה רק מראה את האשלה של האופרות הסבון...אין כזו אהבה במציאות...אבל אם היה דבר כזה,ללא ספק הייתי רוצה אהבה כמו של בו והופ...

Jasper Jasper

New member
אני כרגיל שנאתי את בו והופ בפרק

בסצינות האלה של "אוי בו,כולם מסביבנו סובלים..אבל מה יהיה איתנו".כמעט כל סצינה שניה של הופ היא איכשהו מקשרת את מה שקורה אליה.מספיק שזה קורה עם בל,אני לא צריך גם לסבול גם אותה בזה.

Jasper Jasper

New member
הפרק

אבי מעצבנת,בו והופ מעצבנים,בוני נורא מעצבנת,על בל אני אפילו כבר לא מדבר. אהבתי את הסצינות של ג'ניפר למרות שהקטע בכנסייה היה מגוחך.קלטנו,האיברים של ג'ק נתרמו,ריילי שונא את מאט וג'ק לא יחזור לעולם.העיקר שלא עשו את הכל תוך 4 שניות או משהו.

הרעשים בפרק...

התבאסתי כשזה התחיל אבל תוך כדי נשפכתי מצחוק זה היה כאילו בל ושון דיברו ערבית חחח ועוד המוזיקה שהיתה בכלל הוסיפה לי חיוך כפול סךהכל פרק נחמד אני אוהבת את הקטעים של מגי עם השירי ילדים זה כזה מגוחך ולא מציאותי אבל לפחות הם דואגים לחבר חרוזים חחחח

נטלייי

New member
פרק מרגש

אהבתי את כל הסצנות בבית חולים, בעיקר הקטע שהבת של הבחור השתילו לו את הלב של ג'ק, אמרה לאמא שלה שאבא שלה חי. משום מה התרגשתי גם בסצנה אחרי שמגי כביכול סיפרה להם בפאב על ג'ק, זה היה קטע טוב. אני דווקא אהבתי את אבי, היא שיחקה מעולה, והיתה אמינה.

למעלה