עדיף את הקודמת..היא יותר ג'אונית..היה לה את התשובה והאהבה לשון. לחדשה היא עושה את זה רק בתור תפקיד. ג'אן הקודמת נכנסה לדמות וראו שהיא מאוהבת עד מעל הראש. פרק נחמד..
לא . ראו שהיא פסיכית עד מעל הראש../images/Emo6.gif
הת'ר אולסן(ג'אן הקודמת),הייתה מעצבנת ושחקנית די גרועה עד גרועה מאוד. מהת'ר לינדל (ג'אן העכשוית)נראה לי שאני אוכל להנות.-עד כמה שאפשר להנות מהדמות של ג'אן
ג'אן הישנה ג'אן החדשה לא חייתית ואובססיבית עד מעל הראש... רואים שהיא יותר רצינית ומדברת בהגיון עם ניקול ג'אן הישנה הייתה כמו סתומה שלא מבינה מהחיים שלה בכלל ולא יודעת מה היא אומרת וניקול הייתה שולטת בה ג'אן החדשה יודעת להחזיק את ניקול על קצר והיא גם יותר יפה
גאן וניקול ביזבזו תזמן איזה חדר הכינו פשוט מטומטמות ,צריכות להיות זוג בל ושון נחמדים אבל לא משהו כבר,נמרחים כמו מסטיק סמי מעולה יחד עם לוקאס אחלה זוג שבעולם סצינות בביתחולים מעולות גו'ון עוד תמים מידי,וגם הופ ,היחיד שטוב זה בו!
נתחיל מגאן וניקול. עד כמה שאני לא סובלת את ג'אן , השחקנית הזאת לפחות לא גורמת לי לרצות לזרוק נעליים על הטלוויזיה , שיפור ניכר לדעתי , הרבה יותר טובה מהת'ר אולסון. כל השחקנים בבית החולים שוב עשו עבודה מצוינת . דידרה כהאטי - זה פשוט לא יכל להיות יותר טוב. מלכה
בזה זה מסתכם. סופר ג'ון היה גם ממש חמוד היום ראו כמה קשה לו והוא יעשה הכל בשביל מרלנה, לדעתי דרייק עשה עבודה מצוינת ... כבר אמרתי שאני מתה על ג'ון ומרלנה
ההזדמנות לכלוא את ג'אן בתור הכלוב החולני שלה וככה להפטר ממנה for good ....האם אני היחידה שחשבה על התפתחות שכזאת? ניקול הרי לא סובלת את ג'אן, ואין סיכוי הרי שימצאו אותה כי אף אחד לא מחפש אותה.....אז למה לא??? לדעתי (וזו רק דעתי) היו יכולים ללכת דווקא בכיוון הזה וזה היה הרבה יותר משעשע והרבה פחות חולני ממה שזה עוד יהפוך להיות..... o well מעבר לזה, פרק חביב למדי...לצערי הרב פספסתי את אתמול שהבנתי שהיה גולת הכותרת ומה שיותר מטריד זה שגם בשישי אני כנראה אפספס....(מטריד רק אותי כמובן.....אל תקחו את זה קשה מדי-זה לא אמור להטריד אתכם...)