או שלא ... היא ממש אבל ממש לא חסרה לי. היא וג'ייסון קוק מזעזעים . ביליתי את הסצנות שלהם בקריאת הדי אהד. גם אבי היית בלתי נסבלת , בעיקר בהתחלה. יצויין שהחזיונות של סלסט ואליס התקמבקו אף הן והיו משעשעות עד מחרידות. הסצנות בסנט לוק היו טוב פגי מקיי (קרולין) היית מעולה ! גם השאר עשו עבודה ממש לא רעה. הסצנות בהתחלת הפרק היו טובות ועצובות לקראת הפרק הן היו מטרידות עד מפחידות. סה"כ - פרק טוב . אבל איפה מרלנה ...
סלסט עם הכובע עם הנוצות השחורות לא יכולתי להפסיק לצחוק והגופה בתוך הארון עם הפאה של קרוליין זה היה ענק...מאיפה הכותבים של התוכנית מגיעים עם הרעיונות המוגוחכים האלה? ענק!!!
הרבה זמן לא ראיתי ימי חיינו(בארץ)..למרבה הפלא לא התגעגתי.. תמיד אהבתי את סלסט כי היא היחידה שנשארה ותמיד תישאר old school כמו שאומרים..היום היא היתה מצויינת..גם לקסי.. ג'ניפר היתה גם נחמדה..השחקנית החדשה שמשחקת את אבי ממש לא משהו
קרוליין היתה מצחיקה עד דמעות היום!היא נראתה כמו איזו אישה זקנה ושיכורה כשהיא מדברת כאילו היא עומדת להקיא כל שניה..מה נסגר איתה
שון ובל..מה עוד אפשר להגיד?-זה פשוט מגוחך מה שהולך שם.. בקיצור אני לא מתכוון לראות בחודשים הקרובים עוד פרק..אז נדבר עוד כמה חודשים...
חח היה באמת מצחיק הפאה שהיתה על השלד עצמות!!! רוצחת חכמה יש לנו כאן חחחחחחחחח אבל לא הבנתי איך הארון קבורה נכנס בכלל לכנסיה...!!! מישהו יכול לחשוב איתי על תיאוריה מסויימת שדרכה הארון הצליח לעבור???
אהבתי את הכל בעיקר את הסוף עם קרוליין. מעניין שריילי פתאום נותן זמן מסך לשחקנים הוותיקים - קרוליין, מגי, שון הסבא, מיקי ובהחלט זה מבורך כי סוף סוף הם יכולים שוב לבטא את איכויות המשחק שלהם במקום להיות הצל של השחקנים הצעירים יותר (בו,הופ,ג'ון,מרלנה ועוד..) כמו שהם היו בשנים האחרונות.
אני כ"כ רוצה שקרוליין תמותתתת,היא מתה יום חמישי:] כי אני רוצה כבר שיגלו שקייט ורומן הם ההורים של קסי ורקס יואווווו איך באלי ווזה יהיה בהלוויה!! איך אני מחכההההההההה!!!!!!!