הפרק היומי 17.07

2DH

New member
כי אני כל כך התגעגעתי לקריסטין סטורמס

או שלא ... היא ממש אבל ממש לא חסרה לי. היא וג'ייסון קוק מזעזעים . ביליתי את הסצנות שלהם בקריאת הדי אהד. גם אבי היית בלתי נסבלת , בעיקר בהתחלה. יצויין שהחזיונות של סלסט ואליס התקמבקו אף הן והיו משעשעות עד מחרידות. הסצנות בסנט לוק היו טוב פגי מקיי (קרולין) היית מעולה ! גם השאר עשו עבודה ממש לא רעה. הסצנות בהתחלת הפרק היו טובות ועצובות לקראת הפרק הן היו מטרידות עד מפחידות. סה"כ - פרק טוב . אבל איפה מרלנה ... :)

גינג1

New member
הרגה אותי מצחוק

סלסט עם הכובע עם הנוצות השחורות לא יכולתי להפסיק לצחוק והגופה בתוך הארון עם הפאה של קרוליין זה היה ענק...מאיפה הכותבים של התוכנית מגיעים עם הרעיונות המוגוחכים האלה? ענק!!!

Days Eden

New member
הפרק...../images/Emo103.gif

הרבה זמן לא ראיתי ימי חיינו(בארץ)..למרבה הפלא לא התגעגתי.. תמיד אהבתי את סלסט כי היא היחידה שנשארה ותמיד תישאר old school כמו שאומרים..היום היא היתה מצויינת..גם לקסי.. ג'ניפר היתה גם נחמדה..השחקנית החדשה שמשחקת את אבי ממש לא משהו
קרוליין היתה מצחיקה עד דמעות היום!היא נראתה כמו איזו אישה זקנה ושיכורה כשהיא מדברת כאילו היא עומדת להקיא כל שניה..מה נסגר איתה
שון ובל..מה עוד אפשר להגיד?-זה פשוט מגוחך מה שהולך שם.. בקיצור אני לא מתכוון לראות בחודשים הקרובים עוד פרק..אז נדבר עוד כמה חודשים...

הפרק של היום

חח היה באמת מצחיק הפאה שהיתה על השלד עצמות!!! רוצחת חכמה יש לנו כאן חחחחחחחחח אבל לא הבנתי איך הארון קבורה נכנס בכלל לכנסיה...!!! מישהו יכול לחשוב איתי על תיאוריה מסויימת שדרכה הארון הצליח לעבור???

abcd80

New member
גם אני שמתי לב לקרוליין

לפעמים היה נדמה לי שהיא מתנדנדת לה כמו שיכורה..
נו טוב אפשר להבין אותה היא מבוהלת מזה שהיא הקורבן הבא

abcd80

New member
פרק ממש טוב

אהבתי את הכל בעיקר את הסוף עם קרוליין. מעניין שריילי פתאום נותן זמן מסך לשחקנים הוותיקים - קרוליין, מגי, שון הסבא, מיקי ובהחלט זה מבורך כי סוף סוף הם יכולים שוב לבטא את איכויות המשחק שלהם במקום להיות הצל של השחקנים הצעירים יותר (בו,הופ,ג'ון,מרלנה ועוד..) כמו שהם היו בשנים האחרונות.

מזי123

New member
חח../images/Emo58.gif

אני כ"כ רוצה שקרוליין תמותתתת,היא מתה יום חמישי:] כי אני רוצה כבר שיגלו שקייט ורומן הם ההורים של קסי ורקס יואווווו איך באלי ווזה יהיה בהלוויה!! איך אני מחכההההההההה!!!!!!!:)

מזי123

New member
ספוילר

קייט ורומן הם הרי ההורים של קסי ורקס ויגלו את זה בהללוויה של קרוליין..

2DH

New member
כנ'ל - ספוילר

רק שאני מחכה לפרקים שמרלנה מורעלת ... נורא להקליט ולשמור

מזי123

New member
בסוף הפרק

זה היה נראה כאילו קרוליין הולכת להקיא חחחחחחחח

itayla

New member
לא יפה

כולנו יודעים למה מרלנה לא היתה בכנסייה אבל מה עם ג'ון למה הוא הבריז??? לא יפה