הפרק היומי 16.5.07

hillator

New member
הפרק היומי 16.5.07

צפייה מהנה.. והרי לסקר קטן- מה אתם אומרים שביתת הסטודנטים תמשיך?

2DH

New member
התחיל סתמי אבל לקראת הסוף השתפר

קודם כל פרס ההסיטרית/ חוזת השחרורות והאובדן התורנית המועמדים היום היו : 1. ג'ניפר 2. לקסי 3. אליס. 4. מיקי (שהצטרף לקראת הסוף). והזוכה הפרק : ג'ניפר למרות שלקסי היית מאד קרובה אליה. ופרס נוסף הפרק : השחקן הגרוע ביותר : הזוכה בלי מועמדים ובלי כל ספק : ג'ייסון קוק ... פשוט זוועה , כל פרק הוא מפתיע מחדש . אני אוהבת לראות את מיקי מגי ואליס ! אני לא סובלת את בריידי וניקול ... אני אפילו לא אגיב על הטינס סה'כ זה התחיל כפרק רווי קיטורים בלתי נגמרים, אבל הסצנות לקראת הסוף באחוזת קריאקיס היו ממש חביבות . אני רוצה מ-ר-ל-נ-ה . יצויין שכדי לתעל את האנרגיות שאני רוצה לפרוק על הוגן וקורדי ובעקבות החסך במרלנה סיימתי מונטאז' שעבדתי עליו. אני אעלה אותו מתישהו היום או מחר ...

Jasper Jasper

New member
העברתי את כל הפרק

תודה לכפתור הFF.הגיע הזמן לקחת הפסקה מהתוכנית!

נטלייי

New member
פרק חביב

ג'ניפר קצת העיקה עם הפרנויות שלה, אבל עברתי את זה איכשהוא. הטינס כרגיל לא משהו. אליס ומיקי היו בסדר, והקטע שלקסי שמעה את מגי מספרת לג'ניפר על אייב, היה טוב, יש קצת התקדמות סוף סוף

"התקדמות"...../images/Emo3.gif

לדעתי כל הבנייה הזו היא בכלל רעיון גרוע. אם כבר הורגים דמות אז לפחות שיהיה בהפתעה....

abcd80

New member
זה בדיוק הרעיון, ליצור מתח שישאיר את הצופה

רתוק למסך ועם רצון לדעת מה באמת יקרה

אמ

בניית המתח הזו לא טובה מספיק כדי להשאיר חתול מרוכז על גרגר אבק [מה שחתולים עושים מצוין מעצמם] וזה אדיוטי מבחינה עלילתית. רצח זה משהו רציני, במיוחד באופרות סבון שבד"כ מנסים להמנע ממוות של דמויות ראשיות. אם עושים את זה, אז לעשות ככה שישאיר את הרושם הכי חזק שאפשר. לא להכין לזה במשך שבועות כדי שכשזה ייקרה אף אחד לא היה מופתע וכולם ידעו מראש שככה יהיה

Jasper Jasper

New member
אני מסכים ../images/Emo58.gif

זה היה הרבה יותר חזק אם זה היה פתאומי.במקום,כבר חודש אנחנו מקבלים חיזיונות,שיחות על צוואות וכל פריוויו מראה את אייב/ג'ק עם ירייה עליהם.כאילו באמת. ואני אפילו לא מדבר על זה שבחודש כל הדמויות הפכו להיות בלתי נסבלות.

santa barbara

New member
רק אל תתנפלו עלי אבל...

דווקא אהבתי את הקטעים של שון ובל היום, לא יודעת חמה חחח
כל עניין המוות והרוחות ממש נמאסו כבר...די כבר!!!

למעלה