הפרק היומי 15.8

hillator

New member
הפרק היומי 15.8

צפייה מהנה היום שנתיים להתנתקות איך שהזמן רץ

וואו.

את זוכרת ממש את התאריך המדויק מאיזו שהיא סיבה מסוימת? אם אפשר לשאול...

talo1

New member
מאיפה כולם כאן יודעם מה הולך לקרות?

וגם רציתי לשאול,בכמה זמן עוקפים בחו"ל את הפרקים בארץ?

abcd80

New member
יש באתרים מחו"ל פירוט על העלילות

ורואים גם קטעים מפרקים בחו"ל שמועלים באתרים שם. הפרקים בארץ הם פרקי דצמבר 2003 - משמע שההפרש בינינו לבין ארה"ב הוא 3 שנים ו-8 חודשים.

r18d

New member
טוב....שאלה ממש חשובה

מתי,או יותר נכון-עוד כמה זמן לעזאזל נצטרך לסבול את ג'אן? מישהו חייב להגיד לי.....

4hilla4

New member
נראה לי די הרבה זמן...

אבל היא עולה לי על העצבים! קוראת למרלנה כלבה
באיזה זכות?

2DH

New member
אני לא סגורה בדיוק כמה זמן (ספוילר)

אבל זה די הרבה זמן ... למעלה מחצי שנה. מה שכן זה רק ילך ויהיה יותר גרוע והשחקנית שתחליף את הג'אן הנוכחית לא תתרום לעלילה המחרידה של ג'און שצ'אוון והכלוב.

dandush 24

New member
לפחות השחקנית השנייה תהיה טובה..

הת'ר אולסן פשוט מזעזעת! גרועה זה לשון המעטה.

hillator

New member
חחח ממש לא

היה כתוב היום בעיתון שזה שנתיים להתנתקות

santa barbara

New member
בל המסכנה...ממש רחמים!!!

וואי זה כל כך עצבן אותי. מה הם כל כך מרחמים על בל?! אנשים נרצחים, מאיימים על חייהם ובל המסכנה חחח... הקטע של לוקאס היה ממש מטומטם לדעתי, זה היה מיותר לגמרי.

hillator

New member
ככה זה בימי חיינו

מזכיר לי שהחתונה של סמי התבטלה וכולם דאגו איך זה ישפיע על בל..

2DH

New member
אז שני הפרקים האחרונים

את רוב הפרק של אתמול ראיתי אתמול בלילה אבל באמצע הפרק הוא נתקע על התמונה של סמי באופן לא ברור אז הקלטתי את השידור החוזר. אז מה היה הסצנות של רומן/קייט/לוקאס/סמי היו טובות . סמי ילדה מעצבנת לוקאס מפגר וג'וש טיילור חושב שהוא יודע לשחק - אבל הסצנות היו טובות. קריסטין סטורמס - עד כמה שאני לא התגעגעתי . בפרק אחד בל שון וג'אן זה קשה. פלאשבקים לתקופת ההריון לא תורמים כהוא זה. הנחמה היחידה היית שלכולם היו סצנות עם מרלנה שהיו טובות כי סצנות של מרלנה הן תמיד טובות ... ואחרון חביב - הסצנות של מרלנה וג'ון ביחד ונפרד - שהן מבטיחים להגן אחד על השני, למות אחד למען השני ושתמיד הם יאהבו אחד את השני ... מי אני שאתלונן
סהכ - בגלל הסצנות של מרלנה , על כל משתתפיהן ... היה טוב.

hillator

New member
זה רק אני

או שמישהו צריך לתבוע את משטרת סאלם על יחסי אנוש לחשודים?

למעלה