הפרק היומי 14.8

4hilla4

New member
צחקתי כל הפרק

על סמי.... ג'אן כבר בלתי נסבלת כנל לגבי בל. פרק ככה ככה :-\

t a m u s

New member
חחחחחחחחח איזה פרק חזקק הצעקה של סמי וקייט../images/Emo6.gif

ממש עשו לי תיום איזה חמודות שתי השטניות מתחבקות מפחד חוצמזה היה יבששששש בעעע ג'אן מתי כבר יעיפו אותהה שון בבבבבבבבעעעעעעעעעעעעאיזה שטויות פולטים לו מהפה ובל מיותרת שונאת את הנסיכטנות הזאתי אוווווףףף דרך אגב מי ה היה מאחורי המסיכה?? לוקאס?

מזי123

New member
כן יואווו חחחחחחחחח

זה היה הקטע הכי טוב בפרק,מזה צחקתי שסמי חיבקה את קייטD: חחח דווקא אחלה פרק אבל קייט וסמי היו הכי מעולות:)

Nemesis Divina6

New member
../images/Emo45.gif

הן מדליקות ביחד. מזכיר לי את התקופה שהם שיתפו פעולה,לא זוכרת נגד מי זה היה. יותר מתאים להן להיות שותפות מאשר אויבות.

Nemesis Divina6

New member
וגם...

לא ודעת למה.... אבל נקרעתי מצחוק כשרומן וקייט באו לסמי ואז רומן קרא לי והיא זרקה את העציץ לכיוון שלו מרוב בהלה!

הן שיתפו פעולה ביחד נגד ניקול

כשניקול עמדה להתחתן עם ויקטור, וויקטור הבטיח לה להרוס את סמי וקייט כמתנת חתונה...

dandush 24

New member
נכון../images/Emo31.gif

בל מעצבנת אבל ג'אן פי מיליון יותר
בשביל מה לעזאזל החזירו אותה?! והת'ר אולסן נוראית.לא יודעת לשחק בשיט ומעצבנת!!

abcd80

New member
כמה שג'אן נוראית היא הרגה אותי

בפנטזיה שלה שהיא נכנסת בסערה לחדר ההלבשה של שון, ראיתם שאיך שהיא פתחה את הדלת היא כמעט איבדה שיווי משקל.. לא נראה לי שזה היה בכוונה אלא יותר פשלונת קטנה שלה. והפרצופים שהיא דפקה למרלנה רק מוכיחים שיש יותר גרועות מקריסטן סטורמס..

4hilla4

New member
כן. זה הצחיק אותי שהיא כמעט נפלה!

חבל שזה היה רק כמעט!

מה היה היום?? לא ראיתי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בבקשה תספרו לי מה שהיהההה

abcd80

New member
תנסי לראות בשידור חוזר מחר

בגדול הרוצח רדף אחרי סמי במשך כמעט כל הפרק.. הפחיד אותה חבל על הזמן . קייט ורומן חזרו למלון שלה ובדרך פגשו את סמי שצרחה להם שמישהו רודף אחריה . אז רומן הלך לחפש אחריו וקייט וסמי נכנסו לחדר של קייט כדי לחכות שם. ואז הן ראו את הרוצח והן צרחו . רומן שמע ובא לחדר בדיוק שהרוצח ניסה לברוח . הוא כיוון לרוצח אקדח ופקד עליו להוריד את הסכין ואז הוריד לו את המסכה. אז קייט רומן וסמי היו בשוק כי אמרו "זה אתה??" וזהו נגמר הפרק .. לא הראו את הפרצוף של הרוצח כדי להשאיר במתח. לגבי השאר מסתבר שבל חזרה לסאלם והפתיעה את שון בדיוק כשג'אן מתחבאת ומקללת את בל בלבה. שון סיפר לבל את כל מה שקרה ושיש השערה שג'ון עומד להרוג את מרלנה. ובאותו הזמן מרלנה וג'ון דיברו והוא כל הזמן מזכיר את רומן ושואל אותה שאלות כדי לבדוק אם היא עוד אוהבת את רומן ובלה בלה.. הוא הלך הביתה ושם בל באה אליו בהפתעה. ובמקביל מרלנה חיכתה לג'אן לטיפול היומי שלה. ג'אן באה אליה עם ה"קריזות" שלה על זה שהיא לא מוצאת גבר שיאהב אותה ובלה בלה.. בקיצור מפגינה יכולות משחק ירודות.. וזהו לא הפסדת הרבה חוץ מהמרדף אחרי סמי

נטלייי

New member
אכן פרק משעשע ../images/Emo6.gif

אבל סמי וקייט עשו לי כאב ראש עם הצרחות שלהן. אפשר לחשוב, כולה רוצח רודף אחריכן, מה הצעקות האלה?
לבל לא התגעגעתי, ושוב נוכחתי לדעת שגם לג'אן ממש לא התגעגעתי.

4hilla4

New member
../images/Emo45.gif כולה רודף אחריכם רומח! למה אתן בורחות יא

מפגרות!

למעלה