הפרק היומי 14.11

abcd80

New member
תראי על טעם וריח לא מתווכחים

את לא צריכה להיות מופתעת אם מישהו לא אוהב את ג'רלנה. זה באמת כבר אינדיבידואלי.. ואין טעם להעביר ביקורת על מי שלא אוהב או אוהב אותם/כל דמות אחרת. זה כל היופי באופרת הסבון - יש לכל אחד את הפייבורטים שלו ואת השנואים שלו.

הפרקקקק

טוב אז ככה הוא התחיל עם 2 פרצופי אחה שאני לא יגיב עליהם בכלל מי אם לא סמי ולוקאס?
בעעעעע מרלנה שיחקה מעוללללללה! כמו תמיד...כמה כוח סיבולת יש לה זה משהוו בבית של אליס בל ולוקאס נראו לי ממש לא קשורים..חח שמחתי לראות את התגובה של ניקול שהיא לא מצאה את המסמכים המפלילים נקרעתי שויקטור חזר כרוח ורקד מול ניקול הוא כזה חמוד יש לו חוש הומור ממש טובב יחסית לגילו רק חבל שהוא יצא. בריידי חמור מיותר כרגיל. כשג'אן נפגשה עם הבחור הזר הזה היה נראה שהוא הולך לגנוב ממנה את המסמכים, חבל שהוא לא באמת עשה את זה הייתי כ"כ שמחה אם ניקול הייתה מסתבכת עם עבריין. אוףף מימי ממש סנובית עם רקס, היא ממש מעצבנת אותי בזמן האחרון. היא ורקס כמו 2 זקנים שלא יכולים לקום מהמיטה גועל נפש. ביזבזוווו כרגיל! זהו, הרבה שחקנים הופיעו אבל לא היתפתח משהו רציני סתם פרק שיגרתי ומשעמם כשיש כאלה נדחפיםם

hillator

New member
הפרק

לומי... מתה עליהם.. אני בכלל מתה על סמי.. תמיד עושה רעש.. בל כרגיל סובבה את הכול סביבה.. כמו תמיד כל בעיה בעולם קשורה אליה..

4hilla4

New member
סוף סוף! אני כל כך מאושרת!!

חיפשתי וחיפשתי.. ובסוף דרך מונטאז מהממם של ג'ון ומרלנה מצאתי את הגרסא לשיר somewhere over the rainbow של--- Eva Cassidy שג'ון ומרלנה רקדו לשיר הזה בטוסקני ממש לפני שהיא התעלפה!! כמה זמן חיפשתי אותו.......

2DH

New member
טוב

בריקול בלתי נסבלים לומי חמודים הסצנות אצל משפחת הורטון היו חביבות. רק אני לא יכולה לשמוע יותר את המשפט : שון : אמא שלך לא יכול להיות הרוצחת, כי את בחיים לא תשקרי לי . בל : מבט שאמור להיות אובד עיצות. הסצנות של מרלנה החזיקו שוב את הפרק דידרה מעולה. הסצנות עם סמי היו ממש נחמדות. סה"כ - בזכות הפרק של מרלנה היה פרק טוב.

Jasper Jasper

New member
הפרק

גרוע,הסצינה שסמי מתפרצת לדירה ומציעה למרלנה להרוג את ג'ון,כולל מביאה לה סכין היה מוגזם ופתטי. הכתיבה של ריילי ופמליית הכותבים הגרועה שהוא הביא איתו פשוט מעייפת כבר. ואם כבר מעייפת,קירסטן סטורמס ממשיכה להיות זוועתית ומביאה לדמות של בל עומק של בריכת תינוקות.

Nemesis Divina6

New member
הפרק

הסצינות בבית של אליס היו נהדרות. בעיקר השיחות בין הופ לג'ולי. אליס תמיד משדרת אופטימיות, היא משהו. לא הבנתי מה היה לג'אן כ"כ קשה פשוט לזרוק את המסמכים לאש וזהו. למה למרוח כל דבר?! היה ברור שכשניקול אומרת שהיא תמצא דרך להרחיק את בריידי מהסלון זה יהיה כרוך בשימוש בגוף שלה. הקטע עם ויקטור היה מעפן.אף פעם לא אהבתי איך שהוא התייחס אליה. מרלנה מפציצה בזמן האחרון עם המשחק שלה. אני מאוד נהנית מהסצינות שלה עם כל מי שלא יהיה. ההתפרצות של סמי לבית של מרלנה היתה טיפשית, חבל שלא נשארה עם לוקאס. חבל גם שהיא לא הסכימה לרעיון של לוקאס,זה היה מסדר לה את החיים יופי.

ויקטור וסמי

זה שסמי התפרצה לבית של מרלנה ואמרה לה להרוג את ג'ון באמת היה הזוי ולא הכי קשור לעולם. עד שהם כבר בערך השלימו. יותר טוב שיצאה מהמאורה שלה עם לוקאס. מצידי שתהיה רק עם מרלנה כל הפרקים ככה היא נסבלת. כשהיא עם לוקאס פשוט זוועת עולם. ולגבי ויקטור אני שמחתי מאוד שהוא "הגיע" להטריד את ניקול. מגיע לה.חסרת מצפון.רוצחת ארורה. יחד עם הג'אן ספירס שלה. אני תמיד אהבתי איך שויקטור התייחס לניקול.כמו כלבה.כי זה מה שהיא. כלבה מכולבת.

פרק משעמם טיכו

מזל שהקלטתי העברתי את רוובו בריידי וניקול מיותרים,סופסוף גאן קיבלה שכל ושמרה את ראיות,מעניין מי ההומלס שאמרלה בל מעצבנת בטירוף,לאיודע מה שון עושה איתה,בעע לוקאס וסמי זוג פתאטים,חשים שיעברו ללונדון ויחיו באושר ועושר גון ומרלנה הצילו תמצב עם סצינות שלהם גם אצל אליס בבית היה נחמד מאוד נקווה שמחר יהיה טוב יותר

ג'אן באמת קיבלה שכל

אבל כנראה שלא לאורך זמן. חוץ מזה חשבתי שהיא לא תופיע בפרק של היום והיא בסוף כן הופיעה :(

הפרק- ראיתי היום.

למה ג'ון עדיין בסדרה הזו? אפילו בסצינות עם מרלנה זה נראה כאילו לבד זה היה יותר טוב. היא במילא עושה את רוב המשחק והוא עומד שם חסר מעש. הסצינות של לומי היו באמת קצת חפרניות, איך היא כל הזמן הסתובבה והוא רץ אחריה. ומה בדיוק הסיפור שהוא מסתובב חשוף לידה? הוא לא מאמין שהיא מאוהבת בו בגלל מי שהוא? אבל ראו כבר בעיניים שלה, והיא בעצם גם די אמרה שמבחינתה היא כן הייתה עוברת איתו.... סמי פשוט רק הולכת ונהיית יפה יותר ויותר. מה הסיפור של בל? היא יודעת שלאמא שלה אין אליבי לרצח של דאג? היא כזו שחקנית גרועה, זה אי אפשר לתאר. יש סצינה, ממש דומה בסמולוויל שקלארק אומר ללאנה "אני יודעת שאת לא תשקרי לי" ומחבק אותה... ורואים את הכאב בעיניים שלה. לעומת זאת בל- לא הבנתי אם היא תוהה אם היא צריכה לחדש את הבלונד או שחושבת על ארוחת הערב. הופ מעולה. ממש כואב לי הלב עליה. אבל ג'ולי, זה נראה כאילו היא די אדישה למצב. חוץ מהקטע שהיא אמרה "הוא היה הלב שלי", ממש אהבתי את המשפט. את בריקול אני כבר לא אוהבת. כי חאלס, אין שום שינוי בעלילה שלהם בכלל. או שישכב איתה או שיעבור דירה. ומי עוד היה? רקס ומימי? הם זוג סבבה אני מניחה. קשה לי עם כל השינויים האלה בדמות של רקס- הוא רע, הוא רוצח, הוא טוב, הוא עצבני... אי אפשר לעקוב. עכשיו הוא פתאום הבחור המאוהב? בסך הכל אחלה פרק. מרלנה הייתה נהדרת. כרגיל.

abcd80

New member
לגבי בריקול

כרגע אין שינוי אצלם כי בריידי חושד בה שהיא הרוצחת ולכן הוא לא נותן לה להתקרב אליו למרות ניסיונותיה. אבל ניראה לי שכשיתגלה שמרלנה היא הרוצחת הסדרתית בריידי יבין שזו לא ניקול וירשה לעצמו להתקרב אליה ובטח יתפתח משהו ביניהם.

למעלה