הפרק- ראיתי היום.
למה ג'ון עדיין בסדרה הזו? אפילו בסצינות עם מרלנה זה נראה כאילו לבד זה היה יותר טוב. היא במילא עושה את רוב המשחק והוא עומד שם חסר מעש. הסצינות של לומי היו באמת קצת חפרניות, איך היא כל הזמן הסתובבה והוא רץ אחריה. ומה בדיוק הסיפור שהוא מסתובב חשוף לידה? הוא לא מאמין שהיא מאוהבת בו בגלל מי שהוא? אבל ראו כבר בעיניים שלה, והיא בעצם גם די אמרה שמבחינתה היא כן הייתה עוברת איתו.... סמי פשוט רק הולכת ונהיית יפה יותר ויותר. מה הסיפור של בל? היא יודעת שלאמא שלה אין אליבי לרצח של דאג? היא כזו שחקנית גרועה, זה אי אפשר לתאר. יש סצינה, ממש דומה בסמולוויל שקלארק אומר ללאנה "אני יודעת שאת לא תשקרי לי" ומחבק אותה... ורואים את הכאב בעיניים שלה. לעומת זאת בל- לא הבנתי אם היא תוהה אם היא צריכה לחדש את הבלונד או שחושבת על ארוחת הערב. הופ מעולה. ממש כואב לי הלב עליה. אבל ג'ולי, זה נראה כאילו היא די אדישה למצב. חוץ מהקטע שהיא אמרה "הוא היה הלב שלי", ממש אהבתי את המשפט. את בריקול אני כבר לא אוהבת. כי חאלס, אין שום שינוי בעלילה שלהם בכלל. או שישכב איתה או שיעבור דירה. ומי עוד היה? רקס ומימי? הם זוג סבבה אני מניחה. קשה לי עם כל השינויים האלה בדמות של רקס- הוא רע, הוא רוצח, הוא טוב, הוא עצבני... אי אפשר לעקוב. עכשיו הוא פתאום הבחור המאוהב? בסך הכל אחלה פרק. מרלנה הייתה נהדרת. כרגיל.