הפרק היומי 14.11

4hilla4

New member
הידרדרות רצינית

לומי חזרו.. זאת בעיה ראשונה.. הקטע היחיד שעיניין אותי אצל לומי זה שהם הזכירו את טריסטה וריאן מהרווק.. אני זוכרת שראיתי את העונה הזאת... חוץ מזה- מאוד מאוד משעממים... שישימו לזה סוף! הסצנות של דידרה עם דרייק קצרות להחריד. שסמי הגיעה זה נהיה מצחיק ביותר. כל שאר הסצנות לא ממש עינינו אותי... מימי חמודה! אני אוהבת אותה עם רקס אבל אלוהים, מה נהיה עם השיער שלו?! התדרדרות רצינית... הקטעים של מרלנה הצילו את הפרק.

אם את כ"כ לא סובלת את לומי

אז למה את מקשיבה להם בכלל?? אני פשוט משתיקה אותם~ למה לי לשמוע 2 מתוסבכים שרק צורחים 1 על השני? עדיף להשתיק!~

4hilla4

New member
אני כבר למדתי..

בקטעי לומי אני פשוט בודקת מה יהיה מחר דרך הטלויזיה... חוסך לי זמן של הטלויזיה.. כל כך לא מעניינים....

חחחחחחח, אני מעבירה תמיד בג'ון ומרלנה

לא יכולה לסבול סצינות של השניים הנוראים האלו ביחד. אבל מרלנה כרוצחת - אין, פשוט משהו אחר לגמרי.

4hilla4

New member
../images/Emo2.gif!! איך?!

הם הכי מעניינים!!! אויש אל תגידי לי שאת אוהבת את לומי המזוויעים! כמה פנטזיות יכולות להיות לבן אדם אחד?!?!?!?!?!

כן שכחת שהיא אוהבת אותם?

אבל אני תמיד יאהב את ג'רלנה ולגבי האהבה שלי לבל היא הולכת להגמר בקרוב מאוד מיד כשמרת'ה תגיע

תראי

לא אמרתי אף פעם שאני שונאת את ג'רלנה מאז שהיא הרוצחת הם נהיו מעולים האמתי שתמיד רציתי את כריסטן עם ג'ון אבל זה פאסה כבר ואין סימן מכריסטן שתחזור

הם לא מנסים להיות משהו שהם לא.

וזה מה שאני אוהבת בהם. הכי קל להזדהות איתם. ואל תגידו לי שלא נכנסתם למצב כזה בו אתם מאוהבים במישהו שאתם לא אמורים להיות מאוהבים בו, אבל זה לא הולך כי המצב לא מאפשר את זה... טוב, אולי זו רק אני. בואו נסכים שלא להסכים.

אבל הם חופריםםםםםםםם

ויש להם קול בס גבוה ואני שונאת את זה בהם ובכלל שהם חוזרים על אותו קקה כל פעם מחדש כמה אפשר???

אבל יש לזה סיבה

בל היא דמות פשוטה אמיתי וכנה. בלי תיסבוכים. אצלה הכל מסודר וחלק.בלי שום נטיות הצידה. לעומת סמי ולוקאס שזה עיניין בכלל שונה מבל. הם ההפך הגמור מבל. אני לא יודעת איך בל יכולה לחיות עם אחות כמו סמי... BLESS HER SOUL

hillator

New member
הכול אצל בל פשוט לא אמיתי

ראית פעם מישהו שהכל אצלה כזה מושלם?

abcd80

New member
בל משחקת אותה מושלמת

יותר מדי קדושה טהורה.. מה אמיתי בזה? סמי הרבה יותר אמיתית עם כל הפאקים שלה כי היא לא מושלמת בדיוק כמונו ועושה טעויות. כנ"ל לוקאס.

לא...רק מהשנה בעקבות עלילת הרוצחת

רק מ2004 של ארה"ב הם התחילו לחפור אבל סמי ולוקאס כבר מיצו. מיצינו די מספיק מאז שהם הכירו 1 את ה2 כל הזמן הם רבים ולא מסתדרים!! זה יצא לי מכל החורים

abcd80

New member
אפשר שאלה?

בת כמה את?

4hilla4

New member
היי אני רק בת 12 אז אני עוד לא

מבינה על מה את מדברת.. גם אם כן- לא נראה לי יהיו לי כאלו פנטזיות וכאלו חפירות על אותו נושא.. את אוהבת אותי- תודי [סמי עם מבט של- נכון אני מתה עלייך!] לא!, למה אתה חושב על זה בכלל? קיצר.. הגלגל חוזר וחוזר.. אם זה היה לפחות משהו מעניין במקרה של מרלנה וסטפנו אז מילא...

למעלה