לומי חזרו.. זאת בעיה ראשונה.. הקטע היחיד שעיניין אותי אצל לומי זה שהם הזכירו את טריסטה וריאן מהרווק.. אני זוכרת שראיתי את העונה הזאת... חוץ מזה- מאוד מאוד משעממים... שישימו לזה סוף! הסצנות של דידרה עם דרייק קצרות להחריד. שסמי הגיעה זה נהיה מצחיק ביותר. כל שאר הסצנות לא ממש עינינו אותי... מימי חמודה! אני אוהבת אותה עם רקס אבל אלוהים, מה נהיה עם השיער שלו?! התדרדרות רצינית... הקטעים של מרלנה הצילו את הפרק.
וזה מה שאני אוהבת בהם. הכי קל להזדהות איתם. ואל תגידו לי שלא נכנסתם למצב כזה בו אתם מאוהבים במישהו שאתם לא אמורים להיות מאוהבים בו, אבל זה לא הולך כי המצב לא מאפשר את זה... טוב, אולי זו רק אני. בואו נסכים שלא להסכים.
בל היא דמות פשוטה אמיתי וכנה. בלי תיסבוכים. אצלה הכל מסודר וחלק.בלי שום נטיות הצידה. לעומת סמי ולוקאס שזה עיניין בכלל שונה מבל. הם ההפך הגמור מבל. אני לא יודעת איך בל יכולה לחיות עם אחות כמו סמי... BLESS HER SOUL
מבינה על מה את מדברת.. גם אם כן- לא נראה לי יהיו לי כאלו פנטזיות וכאלו חפירות על אותו נושא.. את אוהבת אותי- תודי [סמי עם מבט של- נכון אני מתה עלייך!] לא!, למה אתה חושב על זה בכלל? קיצר.. הגלגל חוזר וחוזר.. אם זה היה לפחות משהו מעניין במקרה של מרלנה וסטפנו אז מילא...