הפרק היומי 13.6.07

Jasper Jasper

New member
../images/Emo7.gif

הסצינות של ג'ון/טוני/רקס היו סתם מעצבנות.ג'ון בכלל מעצבן. השורה של לוקאס על סמי הייתה מצחיקה.אגב,אני לא יודע מה איתכם,אבל אם נרצח אחד אמר את שמה של מגי לפני מותו,ואז פתאום היא נמצאת בזירת הרצח השניה..זה היה מעלה טיפה חשדות נגדה. מה לקסי עשתה בדיוק בבית החולים? פעם קודמת היא אמרה שהיא סתם באה להביא תיקים לרופא אחר.מצד שני,היא הייתה בחופשת לידה שנתיים,אז. ומיסי,כרגיל,עשתה עבודה מעולה היום.

../images/Emo99.gif מיסי../images/Emo99.gif

וואו, מליסה ריבס הייתה כ"כ טובה היום. ממש הרגשתי עצובה ביחד איתה ריילי הארור
כמה נהדר זה של-כל- החשודים אין אליבי, ו-כולם- מתנהגים באופן חשוד מאוד, בחיי. אגב לוקאס נראה זוועה עם הג'ל
ד.א, מישהו שם לב כמה פעמים בפרק ניסו לשכנע אותנו שהופ אוכלת?
בהתחלה כשהיא הזמינה את ג'ניפר לצהריים ואז גם כשבו דיבר על הצ'יפס חחח.

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif זה כבר הפך להיות דבר ימ"חי שכזה

שכמעט כל סצינה שהופ נמצאת בה מישהו יעיר הערה על איך שהיא כן אוכלת,או שהיא תציין כמה היה טעים האוכל שהיא בדיוק אכלה..off screen כמובן.

hillator

New member
נו תמיד דוגמניות

אומרות שהן אוכלות הכל והרבה..(רק לוקחות אחר כך כדור משלשל או מקיאות את זה כמובן)

הפרק של היום...כולל ספויילר

חחחחחחחחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק.. זה כזה מצחיק איך שלכל החשודים אין אליבי. וכל 1 מאשים את ה2. קייט קרעה אותי מצחוק "למה שלא תשאל את הברווזים???" יש לציין שג'ניפר שיחקה יפה היום..אהבתי.. הקץ לרומן העלוב בינהם :) עכשיו ג'ניפר תהיה לבד סוף סוף. ואולי תעשה משהו עם עצמה מאשר לבזבז חיים עם ג'ק. הופ נראתה מעולה היום. בו גם... ג'ון מיותר כרגיל חח מגי טובה. וכמובן שהרוצחת שלנו לא הופיעה היום.. כ"כ אופייני לה :) ממ זהו אני חושבת.. לקסי התגברה מהר מידי על אייב חח

נטלייי

New member
פרק טוב

מיסי עשתה עבודה מעולה
היה בהחלט מעניין לראות את סמי שוב משקרת, ובעצם כולם שיקרו. גם אבי היתה די טובה. מחכה לפרק של מחר

למעלה