הפרק היומי 13.5.07

hillator

New member
הפרק היומי 13.5.07

* דרושים מתנדבים למשתתף השבוע או שאני מנדבת. צפייה מהנה לכולם

2DH

New member
משרד הבריאות קובע

טוב לא משרד הבריאות אבל אני קובעת שיותר מדי טינס מזיק לבריאות ! בריידי וניקול הם לא בדיוק חוויה מתקנת לטינס. למה שויקטור לא יקשיב לקרולין , יעיף את בריידי, ויגאל אותנו מיסורינו ! .עם זאת אני חייבת לציין שהסצנות הכי סבילות היום היו של קרולין וויקטור. אייב מוכיח שוב את חוסר היעילות של המשטרה , נתעלם מזה שהרצח היה לפני שנה איך הם לא עלו על זה ... אה .. כן זו משטרת סאלם. לא משנה... ואיך הם לא מצאו את הטבחית ... כנ'ל ... יצויין שלרגע אחד חשבתי שזה יהיה פרק נטול אימה , תחושות של אובדן ואסון (או במילים אחרות פרק בלי סלסט ואליס) ... ואז הגיע קרולין עם התחושה הרעה התורנית ... סה'כ - הפריוויו נראה הרבה יותר מבטיח ואני רוצה מרלנה ...

hillator

New member
מסכימה

מצד שני מתי אני אספיק לקרוא עיתון בזמן הפרק אם לא יראו את הטינס הטמבלים האלו?

2DH

New member
זה עניין של טעם ../images/Emo13.gif

כל אחד אוהב דברים שונים בסדרה (זה חלק מהיופי שלה... ) אני אוהבת את מרלנה, ג'ון ומרלנה וכל מה שקשור למרלנה ... אני יודעת שיש אנשים שלא ... אותו כנ'ל עם הטינס. ... אני לא סובלת אף אחד מהם להוציא את מימי ... גם פה יש אנשים שחושבים בדיוק הפוך ממני .

Jasper Jasper

New member
ראיתי את הדקות האחרונות

והפריוויו,ושניהם היו גרועים ומשעממים.אין לי סיבה לצפות גם מחר,אלא אם כן בא לי לראות שוב פרק שמורכב מסצינות שחוזרות על עצמן חודש.

למעלה