הפרק היומי 13.12

abcd80

New member
בוני ה../images/Emo151.gif

היא כזו פלפלית שזה לא יאומן.. מה שעשתה לג'ולי
אגב ראו שמי שרכבה על השור לא היתה ג'ולי עצמה אלא כפילה. ובוני עוד קיבלה נשיקה מפיליפ
אבל העיקר שהוא התאכזב למראה שון ובל מחובקים. מגיע לו . לומייייייייייי
אהבתי את הסצנות שלהם הם היו נורא חמודים. רק חבל שזה נמתח כמו מסטיק
ג'ניפר ופטריק.. איזה שיעמום. וגולת הכותרת... הסוף של הפרקקק היה עשוי יפה לדעתי כשכולם התאספו במהרה יחד והסתכלו על ה"רוצחת" בתדהמה כזו.. זה ברור לנו מי היא
שמתם לב בפריוויו שג'אן הוחלפה? מזל טוב אבל זה עדיין לא אומר שהיא לא מיותרת . לסיכום - הפרק של יום ראשון הקרוב חובה לצפייה!! מי שלא יצפה לא קיים |שוטר|

רותוש123

New member
למה החליפו את ג'אן???

ומי תשחק אותה?? איזה מטומטם זה שהחליפוו אותה חח

Jasper Jasper

New member
תחליף אותה הת'ר לינדל

שבניגוד להת'ר אולסן - היא מצויינת. הת'ר אולסן לא הייתה בן אדם אהוד במיוחד על הסט.יום אחד היא התקשרה להודיע שהיא חולה ולא יכולה להגיע,אז הודיעו לה שהיא לא צריכה להגיע יותר בכלל. אגב,זה לא הפרק הראשון של לינדל..כבר בפרק שג'אן דיברה עם ניקול והייתה עם מסיכה על הפנים בבית החולים זו הייתה לינדל

r18d

New member
אני לא מבינה, מה פתאום בוני

זוממת על שון כבן הזוג של מימי? למה נמאס לה מרקס?? סתם בשביל שיהיו לה טקסטים? או שקרה משהו שאנחנו לא יודעים? בכל אופן- פרק סטנדרטי....הדבר היחיד שבאמת הגיע הזמן הוא סמי ולוקאס שאולי סופסופ מתחילים להתחמם "על אמת" ולא רק בחלומות והפנטזיות שלהם. אני חייבת להגיד שאני ממש לא מתלהבת מפטריק-הוא די מגעיל אותי, אבל זו רק אני.... אהבתי כמובן את בוני שמה את ג'ולי על הפר המכני ואני מקווה שלעולם לא יורידו אותה משם, אישה משעממת וחסרת חיים שכמוה.... שון-בל-פיליפ מייגעים כרגיל....נקווה ששבוע הבא יהיה מעניין יותר מאיך שהשבוע הזה נגמר...

נטלייי

New member
בוני זוממת

על שון כבן זוג של מימי בגלל שרקס לא דימרה, ואין לו את ההון של הדימר'ס. והיא חושבת שויקטור שהוא סבא של שון השאיר לו איזה ירושה קטנה גדולה.

r18d

New member
ממממ....הבנתי.....למרות שגם שון

הוא בריידי.....ורקס הרבה פחות מעפאן משון...נו טוב

פרק טוב עם סוף טוב

סמי לוקאס טובים ביחד אהבתי תנשיקה סופסוף שון ובל השלימו פליפ ובוני ומיקי וגו'לי היו מיותרים גון בילבל תשכל בסוף הביא תרוצחת אהבתי תסוף,נחכה ליום ראשון

פרצלה

New member
מה זה סוף סוף בל ושון השלימו?

הם בסך הכל רבו חצי שעה לפני שהשלימו...בערך.

4hilla4

New member
נפלתי מצחוק

תגובה על השני פרקים האחרונים.... היה משעמם הפרק ללא מרלנה.... רק ג'ולי קרעה אותי מצחוק.... הפרק היום--- בו והופ שיעממו ולא היו קשורים... רק שהיא גילתה זה התחיל להיות מעניין.... סמי ולוקאס.... נמאס, נמאס לי מהחלומות.. שיתנהגו כבר כמו זוג כי אנחנו יודעים שהם חולים אחד על השני.... ג'ון.... אוי... כמה אני מחכה לפרקים ביום ראשון.. הראתי את הקטעים לאמא שלי והיא ממש אהבה!!!!!... ג'ולי בוני וכל הדברים בפאב... היו ממש מצחיקים!!!.. רק שון בל ופיליפ נמשכו כמו ד-ב-ק.... ג'ולי מיקי ובוני היו הכי טובים לדעתי.... הפנטזייה שלה הייתה משהו לא מעולם הזה.... ואני מתכוונת לכל מילה... פרק טוב

2DH

New member
פרק סביר

שון ובל - נתעלם . הסצנות של ג'ולי ו"מיקי" היו נחמדות . סוזן עשתה היום עבודה טובה. לומי שוב היו ממש ממש חמודים ובופ כנ"ל הסצנות של ג'ון ... רק בגלל מה שהיהיה בפרק הבא היה לי חיוך גדול על הפנים (למה דווקא ביום ראשון ב4 יש לי שיעור למה ?!?!?!) סה"כ - הפרק של יום ראשון חובה ! ! ! להקליט לשמור ולראות שוב .

hillator

New member
הפסדתי

סליחה שלא יוצא לי להיכנס הרבה וגם לראות יש לי פשוט שבוע הבא שני בחני אמצע גדולים ואני כל היום תקועה פה על הכיסא ולומדת וגם שאני רואה ימי חיינו זה בד"כ אם שאלות בזרימה ביד.. עצוב

Jasper Jasper

New member
מישהו יכול להודיע לג.יפית

שהמחשבות שלי הן: 1.לא עניינה 2.מתפללות שהבאנר המעצבן הזה למעלה יעלם? תודה. ובנוגע לפרק: מחכה כבר ליום ראשון/שני.אני גם לא מבין את הקטע של שון ובל,פתאום שמרלנה היא "לא" הרוצחת הוא סולח לה,למרות שהיא עדיין הסתכלה לו בעיניים ושיקרה לו,וסיפקה לאמא שלה אליבי מזויף? וואטאבר.

barsese

New member
סליחה על הבורות. אבל..

את מי ג'ון מביא לביה"ח בטענה שהיא הרוצחת??

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif

הוא מביא את "האטי" שהיא פגשה את סטפנו והוא הופך אותה להראות כמו מרלנה והוא מלמד אותה להתנהג ללכת ולדבר כמו מרלנה... הכי מדהים זה שדידרה משחקת את האטי=]]

למעלה