הפרק היומי 12.07.07

itayla

New member
איזה פרק חח

פתאם גם קרוליין לא סיפרה לבו איפה היא היתה? מחכה כבר לפרקים הבאים או יותר נכון לרצח הבא
))))))

אחלה פרק, ממש אהבתי.

גם היה את בריידי - שאין, אני פשוט אוהבת אותו. גם רקס שיחק אותה גנגסטר מתמיד... בגלל זה אני אוהבת אותו - הוא לא מעמיד פנים שהוא כזה נחמד כמו שאר תושבי סאלם הצבועים. למה הצעירים האלה מתערבים בעבודת משטרה? אתם רוצים להגיד לי שבמשטרה אין מישהו שיכול להתעסק עם מחשבים ובאמת צריך את פיליפ בשביל זה? נו באמת! העלילה ממש מותחת עכשיו, מה הקשר של קרוליין לסיפור? בופ מיותרים ומימי חמודה. ד"א, איזה כיף לטאק הזה, בתור ניצב יש לו ממש הרבה שורות.

abcd80

New member
פיליפ עבד בסוכנות החשאית עם ג'ון

זה לא סתם ילד שלא קשור לעבודה.. הוא עבד בשיתוף עם המשטרה.

2DH

New member
האנשים בסאלם שצריכים חיים

1. בריידי - חייב לצאת מהבית של ויקטור ולמצוא חיים . הרצתי את כל הפנטזיות ... ויסלחו לי מעריצי בריקול ... אני באמת לא מצליחה להתחבר לשני אלה כזוג ... או לסצנות שלהם. 2. שון - כי משהו בעולם האמיתי יתן לבן של שני שוטרים להצטרף כשוטר מן המנין למרות שכל מה שהוא עושה זה לצרוח ... נו באמת ... ועל כל הצרות ג'ייסון קוק מזעזע. ולשאר הפרק הסצנות הכי טובות בפרק היו דווקא בבריידי פאב בין וויקטור וקרוליין - תמיד היית לי סימפטיה לשני אלה בסצנות משותפות. בקשר לטק - נראה לי שבערך בזמן הזה הוא הוכנס לחוזה מלא ולא זמני מה שיסביר את ריבוי הפעמים שאנחנו רואים ושומעים אותו. סה"כ - איפה מרלנה ?!

בושה וחרפה

משטרת סלאם כזאת עלובה...לא מספיק שהם לא עושים את העבודה שלי טובה אלא גם נעזרים בפיליפ..עד כדי כך הם חסרי תועלת?!? שהם נזקקים לילד בן 20 שיטפל להם במחשב? ועוד להכניס את קרוליין לרשימת החשודים? המצב הולך ומידרדר!!!!! שאלה שמטרידה אותי:איך קרוליין קשורה לכל עניין הרצח של מגי??????

abcd80

New member
פרק חמוד

סוף סוף משהו זז בגזרת בריידי וניקול. אני חושבת שזה טוב שבריידי יהיה עם ניקול. זה מוסיף פלפל לחייו המשעממים ממילא. זה דיי מוזר לראות אותם ככה בייחוד כשהם זוג נשוי במציאות .. קרוליין - איזה מתח! אבל לגבי טביעת האצבעות שלה על הבקבוק, בטח היא תגיד שכניראה מישהו קנה ממנה את הבקבוק בפאב שלה ולכן היו טביעות אצבעות שלה עליו?

נטלייי

New member
עוד פרק מעולה

אני חשבתי שהקטע עם קרוליין מהר מאוד יעלם. חשבתי באמת שיגיעו למסקנה שהרוצח פשוט קנה (או "השאיל"
) את הבקבוק מהפאב, ולכן הטביעות אצבע שלה על הבקבוק. אבל לרגע לא חשבתי שלא יהיה לה אליבי, וזה הולך לכיוון מעניין, בלי קשר לרוצח.

למעלה