הפרק היומי- 103 - 16.3.04

אליאן פשוט מדהימה,היא יפה כמו שירלי

יופי כמו שלהן לא רואים בכל יום(חחחח אבל העונה הזאת כנראה שכן)

i love facundo

New member
היה יפהההה!!!../images/Emo20.gif

איזה יפה היא באמת (אליאלן)מעניין איך היא תגלה הכל..!! אחלה פרק:)

לימור1977

New member
היה פרק יפה, זה נהיה מותח...

למה עמי לא מחליף בגדים? חחחחחחחחחחחחחחחח.

אייי אייי אייי איזההה פרקקק../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ר ן ב כ ו ר הזה חתיךךך
אני מטורפפפת עליוו
אליאן באמת יפיפייה
היא קצת נראת לי כמו מישהי שתעשה לשירלי חיים קשיים.. אבל זה רק נראה לי
איךך ליאור מתגעגעע לאלונההה איזהה מתוווק
קרן מתווקהה מאווד
אבל אין ספק שרן בכור הוא מושלם
הוא וגולן כאלה מתווווקים יחדדדד
יקי מתוק.. כאילו.. נראה טוב
וזייהו.. מה אתם אומרים

dht160

New member
הההפרק של היום

אליאן, ואתם כעסו עלי. היא דמות מעצבנת. לא אוהב תשחקנית הזאת וכל כך חושבים שהצופים קצת לא ברמה שדואגים שהיא תגיד 100 פעם 'אבא'. כל הקטע הזה של הדוד עם דניאלה נורא קלוש. את אגם אנחנו בכלל לא רואים ב 2 הפרקים . מה היה איתה ? אה כן קנו לה מצלמה. מה אם איזה סצינת בכי עם ההורים על אלונה שנעלמה ? או איזה כתיבת מכתב שהיא מסרת לה מה קורה. פרק בינוני אויל מחר יהיה יותר טוב גיא

פרק מהמםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

איזה פרק יפהההההההההההההה
ניראה לי שאני מתחילה להיכנס לעונה השניה ולהתרגל אליההה היה ממש ממש יפההההההה ובאמת רן בכור מ-ה-מ-ם
היה פרק יפה חוץ מהנשיקות של יונת וגולן... קטעים דיי
..

N o a m i t

New member
גוו מיקי!!! ../images/Emo3.gif

אויש הוא כזה מושלם הרן בכור הזה!!!! למה סמי לא נתן לו להוריד תחולצה?!!?! חחח

AmiTutiT14

New member
אז סוף סוף יהיה למי להגיד להעביר לו

מסר, שנגמרו לי המלפפונים

orhila

New member
הלווין של ערוץ 2 "נפל" ב-18.45 מה

רק אני קולטת מאנטנה, ולא יכלו להקליט לי את הפרק, הצילו!!!!

SimsY

New member
אני עדיין בדעתי

הקצין הזה הוא גבר עולמי !!! ההיסטריה במחוזות הסימס ממש אופורייתית נתן הוא עדיין היה ונשאר החלאה הכי גדולה בעולם - מעניין אז שהוא לא סתם ברח הוא ברח כי היה לו לאן ואז כשנמאס לו הוא חזר - מי הוא חושב שהוא ?! ככה לשחק ברגשות של אנשים - בושה הלוואי שליאור יקרע אותו :)

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifסיכום הפרק שלי!../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

דבר ראשון, מריאן נראת לי כבר כמו צרות. אני באמת לא מבינה למה נתן לא סיפר לדניאלה שיש לו עוד בת, הרי זה מקובל שאנשים פרודים ויש להם ילדים. סתם מעפן של סיבוך
לא ראו את שירלי
ואני לא מבינה למה בחורה חמודה כמו קרן רוצה לפרוץ לליאור לבית. אגב- עמי וקרן, אם הם כאלה פורצים מתוחכמים כמו שהם נראים, הם לא אמורים לדעת שלאמנון וליאור אין כבר עסק
ולמה ליאור התנהג כמו ילד קטן וברח (ממש אהבתי את המשחק של יהודה בסצינה הזאת
) גולן ויונת אחלה זוג. אני חושבת שגולן בעונה הנוחכית הוא דמות יותר טובה מהדמות שלו מהעונה הקודמת. אני לא ממש אוהבת את אורית, שתעזור לאחותה מה יש?! אז הן לא בקשרים הכי טובים, אבל הן אחיות! אבל כן נו, הבנתי שזה תירוץ שלה בגלל שכנראה שהיא מבינה שיקי עדיין אוהב את עדן. עדן כזאת חמודה! היא אפילו לא התנשקה עם יקי (עדיין?) אז אי אפשר לשפוט בשלב הזה. ממש נהניתי מהפרק. ובכלל, מכל העונה עד עכשיו ( חחח שני פרקים
)

k a b o o k

New member
פרק ../images/Emo59.gif

אגם מדהימה
, היא כבר נכנסת לקט של הילדה המתבגרת, והיא מדהימה, הצחוק שלה שווה אותי כל פעם מחדש
אנשים
, אליאן מהממת
, פשוט פצצה
(אבל אגם תמיד מס' 1
)
יקי
, חולה על עדן
אין לי מושג למה אבל אני מת על הקטעים עם אורית, אני פשוט אוהב אותה ואת הקטעים איתה, אין לי מושג למה
נתן מתחיל יותר מדי להיות שקרן, לא טוב
עמי
, התפקיד שלו עדיין קטן בסידרה, צריך יותר סצינות איתו
קרן-
, מדהימההה
גולן ויונת- האהבה פורחת, קצת יותר מדי..
מיקי וגולן, במילה אחת- קורע
קרעה אותי כל הסצינה איתם, היה כזה מצחיקקקקק
הקטע של הדוד עם דניאלה היה אמנם די מיותר, אבל זה מוסיף, הם רוצים להראות שזה בית טיפוסי-ישראלי, שגם קורה דברים כאלו

למעלה