הפרק היומי 1.8.2007

4hilla4

New member
שמתם לב איזה ספויילר נתנו לפרק הבא?!

הייה פרק ממש טוב!!
אני ממש מרחמת על רקס!
או מי גוד!!! מה זה היה " זה לא היה אמור להגיע לזה! " ???? טוני.... מה כבר עשית? מרלנה
כרגיל- מדהימה! הסוף עם קייט היה ממש טוב! סמי את כזאת קרצייה אבל מה לעשות אני ממש אוהבת אותך! הספוילר לפרק הבא- אם זה הרוצח שנגע בג'ן.. |ספויילר| נגעו בג'ן ואז היא הסתובבה והיא אמרה- you אבל יס כתבו- את! וזה לא חייב להיות את זה יכולה להיות גם- אתה! ובגלל זה אם זה הרוצח שנגע בה יודעים שזאת בת לכאורה.... אבל אם לא אז אני לא יודעת מה הולך לקרות שםם.. לא נראה לי שיהרגו אותה..

abcd80

New member
הספוילר של הפריוויו

זה לא חייב להיות הרוצח. אולי סתם רצו למתוח אותנו וחוץ מזה זה לא פעם ראשונה שהמתרגמים עושים ככה.. מעצבן.

מרלנה ניראת חשדוה כבר...כבר רואים שהיא

מקנאה כביכול בקשר של רומן וקייט...אוחח סמי כזו עיצבנה אותי בפרק הזה...יש לשחקנית מזל שאני אוהב אותה...

itayla

New member
פרק

אחלה פרק אהבתי ת'קטע של לוקאס וסמי שהתעצבנו אחד על השני. וכבר לפני המבטים של מרלנה מתחילים להבין שבקרוב יתחילו לחשוד בה.

4hilla4

New member
../images/Emo58.gifבשתי ההודעות שלפני

שימו לב לסמן ספויילרים!!

KOBEMANIA

New member
היה פרק מעולה

במיוחד עם טוני בטלפון אמרתי לעצמי WHAT THE HELL כאילו טוני לא ידע אשכרה שהתוכנית לרצח של קסי יצאה לפועל? וכמובן הסצנה עם האזיקים על קייט הייתה יותר ממרגשת ואפילו הרגשתי שקייט חושדת במשהו מוזר עם מרלנה. רקס היה נהדר היום וכנראה שעכשיו שהוא הבן של קייט אז אני נותן לו יחס מועדף לוקאס ריגש בנאום על קייט וזה פתאום היה כ"כ ברור שקייט חפה מפשע וסמי ברגע של וידוי ללוקאס "אני לא רוצה שקייט תלך לכלא" ובלבה לעצמה "אלא ישר לגיהנום!" 1.8.2007 לא יותר מידי שון לא הראו את בו והופ וסלסט/פרנקי לא שוחחה עם אליס......בקיצור פרק טוב.

2DH

New member
שני הפרקים האחרונים

היו מעולים . נתחיל מהפרק של אתמול . ג'ון ומרלנה בהתחלת הפרק
דידרה בסוף הפרק
אותו כנ'ל לפרק של היום. אהבתי איך שמרלנה עמדה לצד סמי , ורקס וקייט ... וסופר ג'ון
שלא זז ממנה לשאר שני הפרקים . לורן היית מעולה . לשם שינוי רומן עמד לצד קייט ולא לצד התג. רקס - סוף סוף ראו שהוא בנאדם ושאריק ווינטר יודע לשחק ! רקס היה טוב. וכמובן ג'ייסון קוק - עד כמה בלתי נסבלת יכולה דמות אחד להיות ... זה מרקיע שיאים כל פעם מחדש. סה"כ שני פרקים טובים !

4hilla4

New member
אני לא מאמינה כמה אני מסכימה איתך!

את פשוט קוראת את המחשבות שלי!!!

נטלייי

New member
פרק טוב

סמי ולוקאס היו מעולים, תמיד אני אוהבת את הסצנות שלהם. הנאום של לוקאס והקטע שרומן האמין לקייט היה מרגש. שון ופיליפ היו מזועזעים עד כדי דמעות מהמוות של קאסי שעוד רגע הם היו הולכים לשתות קפה בג'אווה קפה

שוב פרק טוב.

היה גם את סמי, וגם את רקס - רק בריידי היה חסר לי. אפרופו סמי ורקס, זו נראה לי הפעם הראשונה שראיתי אינטראקציה כלשהי ביניהם, אני חושבת שהעובדה ששניהם מרגישים מוזנחים ולא אהובים יכולה להפוך אותם דווקא למשענת אחד של השני. היה לי ממש קשה לראות את רקס, הוא איבד את הבן אדם היחיד שיהיה לצידו לא משנה מה. ג'ון הפך להיות דמות נוראית, זה מרגיש כאילו אין לו לב כבר, רק למצוא את הרוצח. עם כל הכבוד, הוא לא עשה עבודה טובה מדי. אני ממש אוהבת שיש מלא דמויות בפרק ולא רק סצינות בודדות של אנשים, שכולם מעורבים..

itayla

New member
תגובה

האמת לפני שידעתי בכלל מי הרוצח שהסיפור רק התחיל הראשון שהחשיד אותי זה טוני שימו לב בפרקים בהתחלה שהרציחות התחילו תמיד היו לו הבעות פנים בלי דאגה בלי שום דבר תמיד זומם משהו בנוגע לזה. ובכלל ככל העלילה מסתבכת הפרקים משתבחים ועוד דבר קטן שמוציא אותי משיווי משקל! הדמות האהובה עלי ג'ון אחרי כ"כ הרבה שנים מה נסגר? מה עושים לו? מה הפכו אותו למניק מגעיל כזה פתאם! חותך לעצמו את האצצבע שירד קצת דם שיראה שהוא משוגע ואחרי זה קוטף למרלנה פרח עם סכין של רוצחים מלידה עם הבעות פנים של רוצח תכלס! זה לא בסדר! איפה הג'ון שכולם אוהבי עם המבטים הלא קשורים חחח

abcd80

New member
ג'ון הוא דמות לא קשורה כבר המון שנים

מאז שנגמר הסיפור שלו עם קירסטן וסוזן ושות' הוא כבר לא מעניין.

למעלה