הפרק היומי 1.5

hillator

New member
הפרק היומי 1.5

בסימן יום הפועלים והחזרה מחר ללימודים(טכניון שובר שביתה) צפייה מהנה

Jasper Jasper

New member
../images/Emo1.gif

שונא את בריידי ואת השימוש המעצבן שלו במילה "grandad". נראה כמו פרק ממש גרוע,אין לי ממש כוח לראות אז אני רק יציין שהסצינות של סמי מעולות ואהבתי את הויכוחים שלה עם קרוליין ומרלנה(שלשם שינוי נזכרה שהיא שחקנית)

2DH

New member
אוקי

שמים את כל הטינס בחדר אחד עם אדי צבע...אני הייתי בעד לשחרר עוד כמה רעלים לחדר. אולי רק הייתי שוקלת להוציא את קסי ומימי ולהחליף אותם בבריידי וניקול (הם כל כך בלתי נסבלים) לפני שהייתי מכניסה את הרעלים. דווקא את קייט וויק אהבתי ... אני ממש משועשעת מהסצנות של אייב, גם הסצנות באחוזת דימרה היו טובות. ונעבור לסאלם פלייס .... סמי ... אם היא היית הנכדה / הבת שלי .. לא משנה ... סמי חייבת להתבגר דחוף כל פרק היא מתנהגת כמו ילדה יותר קטנה ... אבל אליסון שחקה מעולה ודידרה כרגיל
סה'כ היה חביב + (בעיקר בגלל הסצנות בסאלם פלייס ודידרה)

נטלייי

New member
פרק סביר

דווקא אהבתי את הריב של הטינס, נראה משכנע, בניגוד לסצינות אחרות שלהם. כל כך עצבן אותי שמרלנה לא החטיפה סטירה לסמי, כל כך הגיע לה הסטירה.

2DH

New member
כל כך מסכימה

הבעיה היא שאת הסטירה שהגיעה לה מרלנה לא יכלה להחטיף לה באמצע סאלם פלייס ... אבל אין ספק שהגיע לה וואחד סטירה ...

ככה ככה...

מסכנה קרוליין סמי בטח ממש דכאה אותה :-\ דיי זה כזה מעצבן שכל הסצינות שלה עכשיו על ההורים שלה, זה מזה לא במקום. לא מזמן ראיתי תסצינות במקור כשסמי מגלה למרלנה שהיא יודעת מה קרה עם ג'ון, ואז זה היה ממש אמין ויפה ומרגש. עכשיו זה פתטי ומוגזם :-S

Jasper Jasper

New member
כי אז היו 2 הבדלים

1.סמי לא הייתה אמא בוגרת בעצמה (אתמול הייתה הסצינה המגוחכת הזו שהיא אומרת למוכרת בחנות שהיא רוצה משהו שלא יראו עליו דם נכון?
) 2.דידרה הול הפציצה במשחק מדהים.באמת שאני לא יודע מה קרה לה.

למעלה