הפרק היומי 04.07.07 ספויילררר

Jasper Jasper

New member
סיפורון משעשע שקשור לפרק

השחקנית של קאסי לא הרגישה טוב והובהלה לבית החולים..בתלבושת של קאסי |צוחק|.היא סיפרה שילדה קטנה ראתה אותה והאמא מיהרה לקחת אותה משם,שהיא הרגישה ממש מושפלת ושכולם בהו בה. בקשר לפרק,היה חביב.מין סרט אימה עלוב שכזה.אבל,אם מגי הכניסה את הרוצח הבייתה והייתה ידידותית כלפיו,זה לא..פוסל את כל החשודים?

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

מחר מגי אומרת לרוצח :"אני לא יודעת אם אתה יודע את זה,אבל אני אלכוהוליסטית לשעבר ואני ומיקי לא מחזיקים אלכוהול בבית".אוטומטית זה מוריד גם את לוקאס.

נטלייי

New member
זה ממש

לא פוסל את כל החשודים, הרי היא אמרה למיקי וגם אחר כך בדיוק לפני שפתחה את הדלת לרוצח - שהיא לא מתכוונת לחשוד כל הזמן באנשים שהיא מכירה, ושהיא לא מאמינה שאחד מהאנשים האלה הוא הרוצח. אולי זה כן מוריד את טוני, שאני בספק אם היא היתה פותחת לו את הדלת עם חיוך כזה גם בלי העניין של הרוצח. ומקסימום גם את רקס, אבל כל היתר עדיין בהחלט יכולים להחשב כחשודים.

אמממ ../images/Emo58.gif

תכלס לפי מה שג'ספר אמר שמגי תגיד מחר, זה באמת פוסל כבר את קייט לוקאס וסמי, כי לוקאס מכיר את מגי דרך הקטע של אלכוהוליזם וסמי וקייט יודעות את זה. וכמו שאמרת כנ"ל רקס וטוני לא הגיוני, שלא לדבר על זה שאין שום סיבה שבעולם שרקס יבוא לבקר אותה ומגי תתייחס אליו בלבביות ותכניס אותו לבית שלה בשעות מאוחרות. אז מי נשאר? וויקטור וניקול? חחח מצחיק אותי שריילי ממשיך לדאוג שלאף אחד מהחשודים אין אליבי כדי להשאיר אותנו ב"מתח" אפילו שפאשלות שלו פוסלות את החשודים

שאלה לגביי הפרק הזה...../images/Emo58.gif

אמרתם אתמול,שמגי כניראה פתחה את הדלת למרלנה..אבל מגיע אמרה "אתה" אז מדובר בזכר...לא במרלנה..אז למי פתחה בעצם מגי את הדלת..לא ייתכן שזה טוני או רקס,כי הרי מגיע לא סומכת על בני דימרה...והיא הייתה נחמדה אליו וזה....

Jasper Jasper

New member
היא אמרה you ../images/Emo58.gif

המתרגם בחר לכתוב אתה,אבל you יכול להתפרש גם כנקבה וגם כזכר. מה שבאמת לא הגיוני זה שמחר מגי תאמר לרוצח ש"אני לא יודעת אם אתה יודע,אבל אני אלכוהוליסטית לשעבר..",שזה דבר שאין סיכוי שהיא הייתה אומרת למרלנה.אבל עדיין,ריילי? גאון.ובאמת,יחסוך המון אבי ראש לא לחפש היגיון והמשכיות.

2DH

New member
היה חביב

למדי . הסצנות של בוני וסלסט היו משעשעות נתעלם מהחלק האחרון בו סלסט זהרה באורך מוזר לחלוטין. הטינס - העדרותה של קריסטין סטורמס מורגשת ולטובה. (למרות שג'ייסון קוק עדיין חושב שהוא יודע לשחק) מה עוד היה ... לא יודעת עם פספסתי משהו (הייתי עסוקה מדי בפרק היומי באמריקה ...) תוך כדי שחיפשתי תמונה לשים נזכרתי בחלק הכי משעשע בפרק ... כשמגי אמרה שמליסה רצתה להתחפש לאלקטרה וומן , אין לי מושג עם זה באמת קרה אבל לכל מי שתהה זו (בתמונה) אלקטרה וומן. זה תפקיד של דידרה אי שם משנות השבעים ( אפילו יש לי קלטת אחת של זה בבית :) סה'כ - אני רוצה מרלנה ...

2DH

New member
זה תוכנית לילדים

משנות השבעים על 2 גיבורות על (אלקטרה וומן ודיינה גירל) שמצילות את העולם מדברים הזוים (זו תוכנית הזויה לחלוטין. סביר להניח שאם לא הייתי מתה על דידרה בחיים לא הייתי מכירה או רואה אותה) ... הנה שיר הפתיחה של הסדרה http://www.youtube.com/watch?v=zXUSOLB3-NA

למעלה