הפרק היומי של באפי.

alond

New member
הפרק היומי של באפי.

נו ברצינות! להטביע ערפד? מאיימים על יונה עם יין?!

alond

New member
בנוסף, ברצינות!

אף אחד לא נגע בג'יילס. אחד הדברים שהפקיעו לי. היו כל כך הרבה מקרים שבאפי הייתה צריכה להושיט יד אליו. לא אמין.

alond

New member
והערפד הזה...נו באמת.

כבר אמרו פה שהוא כל כך חזק שבאפי בקושי מחסלת אותו ובפרק האחרון אניה(!) מחסלת אותם בכמויות.

alond

New member
למה באפי לא לוקחת חרב כשהיא

הולכת אחרי הטומטומית שעזבה? וואו. הוא ממש קורע אותה.

alond

New member
סו וואט? המשקפיים זה חלק מהראשון

כמובן ג'יילס אינו הראשון אבל גם אם היה, אז מה? גם הבגדים שלו מתנופפים ברוח כשהוא מתחזה לבאפי או ספייק. אם כבר, בעונה השלישית כשהוא מציק לאנג'ל אז רואים שג'ני\הראשון נוגעים לו בשיער.

ProphecyGirl

New member
נכון....

אחד הדברים שבאמת נראו מגוחכים הפרק הזה...כמובן,בנוסף לעובדה שבאפי בקושי התגברה על הטורק ובסוך העונה הם מתים כמו זבובים... בכל אופן,גם לפעמים רואים ערפדים בבירור מתנשפים והם לא אמורים לצרוך חמצן אפילו!

../images/Emo63.gifBring On The Night../images/Emo141.gif

אני אוהבת את הפרק הזה. הוא מקדם את העלילה ממש טוב. הפרק נפתח בטאטוא השברים מהתפרצות הברינגרס סוף פרק שעבר, וה-research עדיין לא מניב תוצאות. אלא אם כן הבנק הראשון של דלוויר עוזר לנו.. שורת אניה שאני ממש אוהבת מופיעה פה- I'm bad. Baddy bad bad bad.Does it make you horny?" Or terrified. Whatever. דון מנסה להעיר את אנדרו, נותנת לו סטירה, אבל זה לא עוזר. "אולי הוא במצב של חלום מתמשך". דון! אוף, Anya gets to hit him. נחמד שהראשון הופך לדרו, היא חמודה.. ונחמד שהיא מתייחסת לסופר-ואמפ כאל חיית מחמד. עוד פתרון להעיר את אנדרו-Maybe if you threw hot water on him. חשיבה טובה! וכשהוא סוף סוף מתעורר- "אנדרו, טיפשון, הזלת ריר על עצמך".. באפי מאיימת שהיא תביא את אנדרו לראשון אם הוא לא יעזור להם. Wait, the first what? לא, זה לא מאיים. רשע צריך להיקרא לקס, או וולדמורט, או- Hey, I was intimidating here. מצטער, תמשיכי. נראה שהראשון העלה קורבן נוסף. or a music video. אף אחד לא אמר לך, You got tricked by a fake ghost. It's like in Wonder Woman, issue 297/299 "Catacombe", yeah with the skeletones, זה היה מגניב. אוו, מגלים דמיון בין זאנדר לאנדרו. חמוד. והנה ג'יילס מגיעה עם 3 בנות.we have a slight apocalypse ואנחנו מגלים מהם הקטעים המפחידים בתחילת כמעט כל פרק עד עכשיו. ג'יילס גנב את המסמכים. And you blew the council up! See, this is what happens when you're all stuffy and repressed. You overreact. אניה חמודה. הראשון זה הדבר שיצר את הרשע, המקור. דון מגלה לאכזבתה שזו לא הייתה באמת אימה שדיברה אליה. אלא הרשע התורן, שיגיע בדיוק בזמן לחג המולד. הנאום של קנדי היה טוב.I mean, don't you think we should be hiding our asses on the other side of the globe? היא לא טועה. לכן אנחנו צריכים את ספייק. כן, הוא יעזור. You know, if he's not crazy or off killing people or dead. Or, you know, all of the above. סידורי השינה קצת מנג'סים. בקטע הזה קנדי מצבנת אותי. כל האוכל נהרס. "אה,אני אשים על זה רוטב חם ואגיד שזה משהו אמריקאי. נגיד שזה מושחם". אני אוהבת את מולי, המבטא שלה חמוד. I feel a cookie problem coming on, myself. ג'יילס ובאפי- "אז פשוט נמשיך לחפש".. Found it! באפי נלחמת בסופר ואמפ, במפגש הראשון מתוך שניים הפרק, שיוצא דיי קטלני. איך תחפשי משהו כ"כ לא מוגדר כמו הראשון? I have the best plan ever. עוברים לדרו וספייק- "את לא דרוסילה". She was crazier than you. ג'ויס מדברת עם באפי, על הרשע. Evil isn't coming. It's already here. בדיוק כמו באמנדס, כשאמר את זה הראשון בגוף של ג'ני, ובדיוק כמו בסוף של Reprise, בעונה 2 של אנג'ל. שוב מזכירים לנו שהרשע נמצא בכל מקום, הוא תמיד כאן, והוא חלק מכולנו. You see, if there wasn't evil in every single one of them out there they wouldn't be people. - They'd all be angels. ווילו הייתה חמודה. היא שוב מוכיחה שקיימת שפה ששייכת רק לה. You know,here before with the magic going all aah and me going all eeee and everything getting all rrrr. באפי תהיה בסדר, It's like my gerentee. אנאבל בורחת, באפי יוצאת אחריה, והיא לא מוכנה להתמודד שוב עם הסופר ואמפ הזה. ומסיימת כשחצי ממנה פצוע. ספייק ממשיך להתעקש על עקרונותיו, כי באפי מאמינה בו. והנה אנחנו רואים אותה, המומה, מפוחדת, פצועה וכואבת.לא יודעת מה לעשות. אני אכתוב אתכל הנאום כי כל חלק ממנו פשוט מדהים. הנאום שהיה נטול תקווה, התמלא במוטיבציה לבאות- מה שזה לא יהיה. וברקע מנגינת הקרב האחרון. זה כמו ב-The weight of the world כשבאפי כל הזמן חוזרת בתוך המוח שלה לאותה שנייה שבה החזירה את הספר, הרגע שבו הבינה שגלורי תנצח. לדעי, הרגע הזה, של הנאום, היה גם רגע כזה. אבל רגע שבאפי הבינה שיש תקווה, ושהם חזקים כ"כ ביחד. לכן הייתה מנגינת הקרב האחרון ברקע. והנאום: I'm beyond tired. I'm beyond scared. I'm standing on the mouth of hell, and it is gonna swallow me whole. And it'll choke on me. We're not ready? They're not ready. They think we're gonna wait for the end to come, like we always do. I'm done waiting. They want an apocalypse? Oh, we'll give 'em one. Anyone else who wants to run, do it now. 'Cause we just became an army. We just declared war. From now on, we won't just face our worst fears, we will seek them out. We will find them, and cut out their hearts one by one, until The First shows itself for what it really is. And I'll kill it myself. There is only one thing on this earth more powerful than evil, and that's us. Any questions?

alond

New member
שכחת רק דבר אחד:

האזכור הלסבי שכבר נאמר פה פעם. כשסידורי השינה נקבעים, קנדי אומרת לווילו i hope you dont hog the covers וווילו מקבלת מבט נדהם כזה בפנים. ואז דון מגיעה ושואלת אם קנדי רוצה לאכול משהו. באנגלית זה משהו כמו does kennedy want to eat something שזה כמובן אזכור מיני מצויין. לא שמתי לב אליו פעם ראשונה שראיתי את הפרק כי, טוב נו, לא ידעתי שקנדי וווילו אוהבות...לאכול?

alond

New member
יכרתו ברית דמים אפלה!

מה ז"א מה יעשו? קנדי רק הופיעה ואני אמור לנחש שהיא לסבית?!
ואז שהיא וווילו יאכלו אחת את השניה? זהו? תזרקו שתי לסביות לזירה והן יתחילו במופע? שלא לדבר שווילו מתגברת על טארה.

קצת הגזמת

לא התכוונתי לזה. התכוונתי שאחרי שווילו וקנדי הפכו לזוג, זה היה ברור שהן יאכלו (בעא,שמישהו יתן לי מילה אחרת,כל מילה לא חשוב מה) אחת את את השנייה בסופו של דבר.

alond

New member
אנחנו לא באותו העמוד.

אני התייחסתי לזה שכבר בפרק זה, הפרק הראשון שרואים את קנדי, יש רמזים לזה שקנדי לסבית ושווילו וקנדי יהיו ביחד. וכמובן אלה רמזים שאי אפשר לקלוט בצפייה ראשונה. אני קצת מלין על זה. אי אפשר לצפות מכולם לראות סדרה פעמיים כדי לקלוט רמזים לעתיד.

אנחנו באמת לא באותו עמוד

ומשום מה,אני הבנתי כבר בצפייה הראשונה שקנדי לסבית ושהיא מעוניינת בווילו,אבל כנראה שזה רק אני.

alond

New member
אז נא לתקן את המשפט

"וכמובן אלה רמזים שאי אפשר לקלוט בצפייה ראשונה" ל-"וכמובן אלה רמזים שאני לא יכול לקלוט בצפייה ראשונה".

charmer

New member
אני אמרתי!

נראה לי, לא זוכרת בדיוק מתי ולמה, אבל אני ציינתי את עניין ה-eat כי אני אישית עדיין בשוק מכזה אזכור בשלב כזה מוקדם. עובדה שגם ווילו חשבה בהקשר הזה!

למעלה