הפרק היומי שישי - ענק!!!

ani88

New member
אולי בפעם אחרת

לא בא לי להדביק אותך בשפעת

אויש מסכנה../images/Emo10.gif

אז תקשיבי, אולי תלכי ותשכבי עם אנג'לה, ככה היא לא תוכל לתפקד
ואז היא תפסיק לאיים עלי
הא ו.. החלמה מהירה

נו בטח שזה מה שאת רוצה,

השם משפחה שלי זה בכל זאת פורסטר... ובשבילך זה רק אומר דבר אחד... חוץ מזה שסטפני לא נפלה בקסמך, היא רק מנצלת אותך כרגיל, וכדאי שכבר תלמדי את הלקח מזה!!!

נו בטח שהיא מנצלת אותי..

אבל רק בגלל כישוריי במיטה
אריק הזה התחיל לשעמם אותה, אז היא מנצלת אותי בשביל הנאתה החופשית
כי הרי אין יותר טוב ממני
במיוחד עם כל הניסיון שלי

ועוד משהו...

מה את אומרת שנאחד כוחות? אני גם לא סובלת את הצורה של האמא שלי, הלא היא סטפני!!!

סבבה../images/Emo70.gif

כבר התחלתי להימאס ממנה
כל היום: ברוק וואי איך את יפה, ברוק איך יכולתי לשנוא אותך כל הזמן הזה? כל היום: ברוק, ברוק, ברוק.... היא משגעת אותי
אז איך בא לך לנקום בה

Mikel20

New member
"שתיקה רועמת" ../images/Emo14.gif

אני חושב שזה הביטוי הכי טוב לשתיקה של ת'ורן במשך למעלה ממחצית הפרק...המבט על הפרצוף שלו..וההלם שלפני ההתפרצות פשוט אמרו הכל, מדהים איך אפשר לשחק כ"כ טוב גם בלי להגיד שום מילה
ואתם יודעים מה? לא ריחמתי על ת'ורן כי סוף סוף הוא יכל לומר להורים שלו את מה שהיה צריך להגיד להם לפני שנים אבל לא היה לו אומץ, עכשיו אחרי שהם שברו את הלב שלו בצורה כ"כ בוטה הוא יכל לפרוק את כל הכעס שלו ולבטא אותו בצורה הכי טובה :"שום דבר לא השתנה"!! זה המשפט המנצח! אני כבר מת לראות את הפרק הבא!! עוד לב שנשבר היה של אמבר, באמת חבל שהיא יורדת לרמות כאלה, משחק מצויין של אדריאן שלא תבינו לא נכון אבל הדמות של אמבר הגיעה לסוג של שפל היום עם ההתרפסות לרגליו של ריק...מגיעה לה כ"כ הרבה יותר מהטמבל האטום והמשעמם הזה!

כל הדמויות שיחקו מצוין היום

אפילו קייטלין שהיא שחקנית גרועה נתנה את הקטע שלה כמו שצריך ותומס שלא אמר מילה. דרלה עם משחק מצוין בתור "הפה של ת'ורן" הכי טוב מתחילת העלילה. ת'ורן עם משחק ענק וההתפרצות כמובן. רידג' ברוק ואריק בתור המתגוננים, סטפני בתור מי שיענו לא מבינה מה הולך פה ומנסה להצמד לת'ורן ובכל זאת להסכים עם אריק, משחק מעולה בייחוד של השניים האחרונים. והסצינות האחרות. ריק היה בסדר היום, הוא התחזק ונבנה מצוין. אמבר היא אחת השחקניות הכי טובות שהיו לסדרה הזו אי פעם, היא מסוגלת לגרום לך לאהוב אותה, לשנוא אותה, לרחם עליה, שהיא תמאס עליך וכו'. מטורף פשוט! פלישה מצוינת, האמת היא שלא ראיתי עלילה איתה לפני העלילה הזו, היא משחקת מעולה ועולה על רוב הבנות בסדרה, חבל שהוציאו אותה לשליחות, רק שלא יחזירו אותה לשם! על ניק כבר דיברנו מספיק, בהחלט אני חושב שהוא רואי לפרומו שלפני הפרק הראשון בו הוא שיחק.

rachelMcfadden

New member
אני מתה לראות את הפרק הזה כברר

ויש לי לחכות עד יום שני
ואמבר היתה עצובה בפרק?
ריק הזההה
ממש לא מגיע לו את אמבר אדיוט!!!!

rachelMcfadden

New member
כי ביום שישי לא ראיתי

הקלטתי *אני שומרת שבת אז כיוונתי טיימר
* היום לא יצא *אבא משתלט על הוידאו* ומחר אני כל היום בת"א אז גם לא ייצא ויום שני יש לי חופש WOOHOO חיחיחי

למעלה