הפרק היומי -פרק 102 -15.2.04

dht160

New member
הפרק היומי -פרק 102 -15.2.04 ../images/Emo48.gif

זהו. אחרי כמעט חצי שנה זה קורה !! אני גאה להחזיר את שרשור הפרק היומי ולפתוח את הראשון לעונה החדשה. אז מזל טוב ושתהיה לנו עונה מוצלחת

SimsY

New member
שאלה - תעזרו בבקשה

אני לא מבין - מה נגמר עם יהודה לוי שאץ לו רץ לו למנוע מאלונה את ההפלה ? היה פיילוט שאני לא ראיתי או משהו ??? מה זה החוסר עקביות הזה ?

עוד לא נגמר

שום דבר עוד לא נגמר עם יהודה פשוט הוא פספס את אלונה כי היא עשתה כבר הפלה והוא פשוט בהמשך ילחם על ליבה זאת ההשארה

SimsY

New member
אוקיי - ההיסטריה של סימס 1

קודם כל - מה זה הסרט הכחול הזה ??????? מי זה הקצין החתיך הזה לכל הרוחות ? איך אני יכול לראות בשקט ככה? מה זה סרט כחול ? כשהיה רק את יהודה לוי אז מילא... היה היסטרי אבל התרגלנו - אבל עכשיו עוד אחד ??????? סלאן אוף גאלר !!!!!! (דיר באלק באירית) דברים כאן לא הולכים להתיישר!
נתן - מה זה השפם המגעיל הזה ? מאיפה הם גירדו אותו ?!
כאילו מן הסתם הוא לא היה שולח את המכתבים לאלונה - זה נורא ברור מההתחלה הוא לא רצה את הקשר בינהם - אז ברור מאוד שזה לא היה קורה עכשיו
אני ממש לא חושב שהוא היה צריך לחזור לעניינים אחרי כל מה שהוא עשה פרייריות מצד דניאלה, עכשיו הוא שוב יתחיל לבזבז (הוא כבר התחיל) והם שוב ייכנסו לחובות - מה הוא שוב ייברח ?
גולן קנה את הפאב ??? איזה קטע... חבל שלא הראו את זה היינו נפרדים בצורה נורמלית מג'אקי :) ומה עם התקליט ?
ממתי גולן ועודד נהיה באדיס ? מעניין ... ממתי הוא עובד שם ? חשבתי שהוא בפיצה
אני לא מאמין שטל גר עם אבא שלו - זה הרי בלתי אפשרי יונת הייתה הורגת לפני שהייתה מוותרת על טל, רק בגלל שהשחקן לא התחשק לו להשתתף יותר זה לא הכי הגיוני - הרי היא עזבה את גולדמן, טל היה אמור להרגיע.
נתן הוא שקרן מתועב, לא פחות ולא יותר, אני ממש לא אוהב אותו אפילו שונא.
עכשיו יש אחת שרוצה ל"גלח" את ליאור ? מקודם הייתה את ליסה עכשיו פתאום אחת בשביל ליאור ? זה לא צפוי מידי ?
מה הם מכרו את הרשת של הפיצה ? זה בלתי אפשרי, אני בטוח שהיו להם הוכחות חותכות לכך שהם לא ידעו בכלל מהמעילה משהו כאן לא מסתדר מי שלא עשה פשע לא ראוי לקבל עונש.
אני אומר זאת שוב - סלאן אוף גאלר מהקצין המהמם הזה!
כשדניאלה מגלה את המרמה של המנוול הזה נתן - זה כבר טוב שמחתי מאוד - הוא ממש מגעיל

../images/Emo39.gifפצצצצצצצות איזה פרקקק../images/Emo70.gif

אין מילים ...ויהודה שם הורססססססס
לא הבנתי רק מה המטרה של רננה והעמי הזה
ואליאן הזאת אחות של אגם
מה לה ולנתן

hanit13

New member
חחחח בדיוק באתי לרשופ את זה../images/Emo6.gif

היה פרק סוףףף הדרך ויהודה חתיך כמו כל הזמן...

smt

New member
את זה ידענו....

היא באה מצרפת ונתן לא היה בארץ כי היה בצרפת כי הוא ביקר אותה

smt

New member
דרך אגב.........

תרדו למטה............. עוד קצת.... עוד שלוש שורות.... פרק 100המם!

AmiTutiT14

New member
חנית אהבתי את החתימה שלך!+../images/Emo58.gif

אילאן היא הבת של נתן. היא לא יודעת שיש לו משפחה בארץ, והמשפחה בארץ (שירלי, אלונה, דניאלה) לא יודעים שיש לו משפחה בצרפת. אה כן, היא באה מצרפת

../images/Emo113.gifאיזה פרק מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo156.gif

מי זאת, זאת שהגיעה לפיצריה וקראה לו אבא
ומה הבן והבת האלה עושים
במה הם עובדים
יש לי תחושה שזה לא משהו טוב..

אלונה...?! ../images/Emo26.gif שאלה ../images/Emo26.gif

הפרק הזה היה הזוי לחלוטין ולמרות שאף פעם לא הייתי בפורום הזה הייתי חייבת לבוא לשאול... WTF?! איך אלונה חזרה,וגולן לא זיהה אותה והיא לא דיברה איתו כאילו היא מכירה אותו?!

../images/Emo85.gifזאת לא אלונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זו הבת השלישית של נתן (לא מדניאלה) אחות של אלונה ושירלי..

אבל איך זה שהיא כבר גדולה?

ואיך זה שיש לו בת בצרפת? הייתי חושבת אם כבר שתהיה לו בת בת כמה חודשים אבל איך יש לו בת כ"כ גדולה מצרפת???

orhila

New member
אלונה לא חזרה זוהי.................

אחותה ה"חורגת" בתו של אביה, והיא רק דומה מעט מאוד לאלונה

למעלה