אוקיי - ההיסטריה של סימס 1
קודם כל - מה זה הסרט הכחול הזה ??????? מי זה הקצין החתיך הזה לכל הרוחות ? איך אני יכול לראות בשקט ככה? מה זה סרט כחול ? כשהיה רק את יהודה לוי אז מילא... היה היסטרי אבל התרגלנו - אבל עכשיו עוד אחד ??????? סלאן אוף גאלר !!!!!! (דיר באלק באירית) דברים כאן לא הולכים להתיישר!
נתן - מה זה השפם המגעיל הזה ? מאיפה הם גירדו אותו ?!
כאילו מן הסתם הוא לא היה שולח את המכתבים לאלונה - זה נורא ברור מההתחלה הוא לא רצה את הקשר בינהם - אז ברור מאוד שזה לא היה קורה עכשיו
אני ממש לא חושב שהוא היה צריך לחזור לעניינים אחרי כל מה שהוא עשה פרייריות מצד דניאלה, עכשיו הוא שוב יתחיל לבזבז (הוא כבר התחיל) והם שוב ייכנסו לחובות - מה הוא שוב ייברח ?
גולן קנה את הפאב ??? איזה קטע... חבל שלא הראו את זה היינו נפרדים בצורה נורמלית מג'אקי

ומה עם התקליט ?
ממתי גולן ועודד נהיה באדיס ? מעניין ... ממתי הוא עובד שם ? חשבתי שהוא בפיצה
אני לא מאמין שטל גר עם אבא שלו - זה הרי בלתי אפשרי יונת הייתה הורגת לפני שהייתה מוותרת על טל, רק בגלל שהשחקן לא התחשק לו להשתתף יותר זה לא הכי הגיוני - הרי היא עזבה את גולדמן, טל היה אמור להרגיע.
נתן הוא שקרן מתועב, לא פחות ולא יותר, אני ממש לא אוהב אותו אפילו שונא.
עכשיו יש אחת שרוצה ל"גלח" את ליאור ? מקודם הייתה את ליסה עכשיו פתאום אחת בשביל ליאור ? זה לא צפוי מידי ?
מה הם מכרו את הרשת של הפיצה ? זה בלתי אפשרי, אני בטוח שהיו להם הוכחות חותכות לכך שהם לא ידעו בכלל מהמעילה משהו כאן לא מסתדר מי שלא עשה פשע לא ראוי לקבל עונש.
אני אומר זאת שוב - סלאן אוף גאלר מהקצין המהמם הזה!
כשדניאלה מגלה את המרמה של המנוול הזה נתן - זה כבר טוב שמחתי מאוד - הוא ממש מגעיל