הפרק היומי-מצויין!

לינה18

New member
הפרק היומי-מצויין!

היה פרק מעולה! נהניתי מכל רגע! ובמיוחד מהמשחק המצויין של האנטר-כבר אי-אפשר לזהות את טיילור, איזו מדהימה היא היתה היום עם השמפניה! כמובן שהכול היה רק העמדת פנים שלה, אבל לא הייתי מיתנגדת לראות אותה עוד קצת ככה. גם ברוק היתה מדהימה-אהבתי כל מה שהיא אמרה לבריג'ית. האמת, הופתעתי כשהיא לא חשבה על החתונה שלה עם ריג' בפוארטו ווסטה/וויסטה(?)(לא בטוחה איך כותבים את זה), כשראתה את כל הירק הזה והקופים. זה היה כזה מהמם! במיוחד המוסיקה שברקע. ריג' כמובן מגזים לגמרי. מה הבעיה שלו פשוט לשחק את הידיד לכמה זמן עד שברוק תהיה מוכנה לחזור אליו? היא הרי לבד עכשיו, זה לא שמישהו מאיים עליו או משהו כזה. אה, וחשבתי על משהו-אולי ברוק בכוונה מנסה להדחיק מהראש את החתונה ההיא שלהם ובגלל זה היא לא חשבה עליה? בהיתחשב בכל מה שקרה אחריה, אני מופתעת שריג' בכלל רוצה להזכיר לה אותה.
אה, ואני שונאת שניק קורא לו "dress maker", זה נשמע כזה לא מכובד! המילה "designer" נשמעת כל-כך הרבה יותר טוב!

Indiman1

New member
אני חייב להגיד שכמו טיילור

הוידאו שלי קם לתחייה !!!! מה מסתבר - שסך הכל הראש שלו (זה שקורא את הקלטת) היה קצת מלוכלך. ניקינו אותו וזה פתר את הבעיה. סתם הספדתי אותו מוקדם מדי. אז היום ראיתי את הפרק.

S c a r l e t t

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

אתה רואה, גם בעולם האמיתי דברים קמים לתחייה
איזה עצוב היה לראות את טיילור היום, כמה שהיא מנסה לשדר את ההצגה כלפי חוץ זה רק נראה עוד יותר נורא, רואים עד כמה רע לה וקשה לה, ורידג' האידיוט הזה רק מקשה על המצב.

לינה18

New member
כן, וכמה שיותר רע לה וקשה לה אני

פתאום מגלה שאני יותר אוהבת את הדמות שלה, וזה בלי כל ציניות.

Indiman1

New member
טיילור הפתיעה אותי היום

בתחילת הפרק עם הנסיונות שלה לשמוח ולרקוד אבל ראו שזה נעשה מתוך עצב רב על החיים שנהרסו. האנטר שיחקה לא רע בכלל! באמת היה עצוב לראות אותה בודדה בבית הגדול הזה. ברוק כרגיל מלאה בדיבורים על זה שהיא לא שטיח (??) ולא תכנע לרידג'. בריג'ט מטילה,ובצדק, ספק רב ביכולתה של אמה לעמוד בפני רידג', שכרגיל עם הרעיונות הדפוקים שלו על קופים וצמחים שיעמם אותי בטירוף. רק שברוק באמת אומרת לו לא. סחטיש על זה, אבל נראה עוד כמה זמן היא תמשיך בזה.

Indiman1

New member
ושכחתי לציין עד כמה רידג' היה מגעיל

כהרגלו...
הבן אדם רק התגרש מטיילור, וכמו שניק אמר הדיו עדיין לא התייבשה. וכבר הוא מנסה לגרום לברוק להתחתן איתו ומתייחס לנישואיו לטיילור כלא היו בכלל. בן אדם שפל. אין מילה לתאר אותו בכלל. גועל נפש של בן אדם. איך אפשר להתאהב ביצור הזה ?

לינה18

New member
דרך אגב, ריג' כל הזמן מתנהג ככה

אני זוכרת כשהוא התגרש מברוק בגלל תומס הוא ישר רץ לטיילור והתחתן איתה. היא, לעומת ברוק ישר קיבלה אותו.

לינה18

New member
חבל שתמות עכשיו כשהיא לא מפריעה

לברוק-היא מוסיפה לעלילה.

Shiri from the block

Active member
בשבילי היא אף פעם לא מוסיפה לעלילה. רק בסיפור עם מורגן היא הייתה מעניינת..

א ר י ק ל

New member
../images/Emo156.gifטיילור כרגע נמצאת בשיקום

דמותה. לאחר שכולנו (רובנו) כעסנו עליה בגלל הטעימה של הרוק של הקטור, והנישנוש של ג'ימס.. בראדלי הופך את דמותה לתלושה. לשיכורה אומללה מלאה רחמים עצמיים..ואכן זה עובד אנו אכן מגלים סימפטיה לטיילור הקדושה המעונה. כל דמות חוטאת, ואז משתקמת,ומקבלת אהבה כמו לפני החטא.

S c a r l e t t

New member
אני לא רואה את זה ככה

הרי ברור שכל אישה (או כל אדם שפוי ובעל רגשות בניגוד לרידג' לצורך העניין) יהיה בדאון מנישואים שהסתיימו, וכן זה כולל גם קצת פתאטיות ורחמים עצמיים. אבל זה היה נראה לי הדבר הכי טבעי והכי ברור בעולם

א ר י ק ל

New member
../images/Emo36.gifאם הפסיכולוגית הנאורה לא שולט

ת במצבה הרגשי/נפשי/כוח ההתבגרות/התגברות, ומתחילה לעלות על גדות נהר האלכוהול. מה יהא עלינו האנשים הפשוטים?!.. לפי דעתי (כמו שכתבתי), בראדלי מנסה לדרדר את דמותה, כדי שנחזירה למעגל האוהבים, וכך גם היא תוכל ללכת ולהתנחם עם הקטור ביתר קלות,ובפחות ביקורת מאיתנו הצופים (שרק עכשיו היא ניפרדה מריד'ג/סופסוף היא מגשימה את פנטזייתה לעשות את זה עם מר כל יכול- גם נגר/אופה/"חתיך"/כבאי/מציל/חנפן/אצילי/. במילים אחרות-- היא סוללת את "ויה דולורוזה" היישר לידיו של הקטור..היתכן?!

למעלה