הפרק היומי-מלא אקשן!

לינה18

New member
הפרק היומי-מלא אקשן!

איזה פרק ענק! מלא פעולה, ממש היו חסרים פרקים מהסוג הזה בשנים האחרונות האמת. במקום לדבר ולדבר, ולחוג בעוד מעגל של מילים, דמויות באו והיתפרצו ואמרו דברים ממש קצרים וחיוניים, או שזה בכל אופן הרושם שהפרק השאיר עליי. ומאוד נהניתי. אפילו שברוק רוצה את ניק. ובכל זאת נהניתי. זה צריך להגיד משהו. ואם לפרט קצת יותר-אשלי ג'ונס היתה מעולה, קתרין היתה מדהימה, אפילו את ג'ק ווגנר אהבתי לשם שינוי, וניראה לי, שאם זה הולך בכיוון של ניק וברוק, ואם ברוק באמת רוצה את ניק, אז אני אהנה מהסיפור, כי עובדה שמאוד אהבתי אותה עם ת'ורן, למה שלא אוהב אותה עם ניק אם הוא הגבר שהיא רוצה כרגע? הקטע שהכי אהבתי היה המבטים של ברוק בסוף הפרק, כשריג' התפרץ לחדר, בהתחלה היא הביטה בניק, ולבסוף היא הביטה בריג' והיתה מוסיקה דרמתית מדהימה ברקע, ואמרתי, הינה, סוף-סוף ריג' יקבל את מה שמגיע לו!

Indiman1

New member
איזה אקשן ואיזה בטיח

פרק משעמם ... כמה לחץ פיזי ונפשי על ברוק, אנחנו והיא יכולים לסבול ?????

Indiman1

New member
יום שני - עד כמה אפשר למרוח את זה ?

נראה לי זה כבר הפרק הרביעי שנגמר אותו הדבר .. שמתם לב לדבר מעניין - ברוק לא דיברה אפילו לא מילה אחת כל הפרק !!! ברוק, אולי תברחי משני הגברים האלו ותחסכי לכולנו את הזוועה הזו...

S c a r l e t t

New member
רעיון מעולה!

שתברח ותעוף לנו מהעיניים!! נמאס כבר, הכל נמרח כמו מסטיק בלי שום התקדמות, תודה לאל שיש את סטפני
אחרת אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה וכמובן את טיילור האלכוהליסטית
מצחיק אותי איך היא מוזגת לעצמה כוסות יין על ימין ועל שמאל ותומס אפילו לא שם לב לזה..חחח

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifלא אוהבת את מה שהם עושים

לטיילור. הקטע של האלכוהוליסטית ממש מיותר. לא מתאים לטיילור... שיפסיקו כבר להפך דמויות למשהו שהם לא!! בכלל לרידג' לא מגיע שהיא תהפך לאלכוהוליסטית בגללו

א ר י ק ל

New member
זה לא ריד'ג!! זו תכונה שהיא הדחיקה,

ועכשיו היא במלוא הדרה. ויש שיגידו שהיא-מחוסר אופי. העיקר שהפסיכולוגיה עוזרת....................................................................................................

Indiman1

New member
יום ג' -הסאגה הזו תימשך לעד ?../images/Emo122.gif

אלוהים . אני מרגיש כל יום שאני רואה את אותו הפרק... אבל אני לא אגיד על זה יותר, כי זה באמת ובאמת שלא מעניין. לעומת זאת, לפלישיה יש קריסת מערכות ונראה שלא אכפת לאף אחד שהיא עןמדת למות.. חוצמזה, כשלבנאדם יש קריסת מערכות בגוף, ככל הידוע לי, הוא לא יכול ממש לתפקד והיא דיברה והיתה בהכרה כאילו כלום. וממתי משאירים מישהו במצב כזה במיטה ??? איזה לא אמין זה...

S c a r l e t t

New member
../images/Emo47.gifכדברי המלכה- "בשם אלוהים, ברוק

תגאלי את כולנו ותגידי לנו עם מי את רוצה להיות"
איזה סיוט שלא ייאמן, אבל העיקר הוא סטפני רוצה שברוק תהיה מאושרת
, אמין בערך כמו קריסת המערכות של פלישה, ואם כבר מדברים לא כדאי שמישהו יתקשר למשפחה ויודיע להם ולא רק לדנטה..? נראה לי שאם היא באמת עומדת למות כולם יעדיפו להיות איתה מאשר להיות עדים בעוד אחת ממיליון ושתיים החתונות של ברוק ורידג'. אז אני מאוד מקווה שמחר ברוק תחליט כבר, ורצוי שגם תיסע עם בחיר ליבה לירח דבר ארוך ורחוק, מאוד רחוק ותיתן לנו קצת זמן להתאושש מכל הסיוט שעבר עלינו בשבוע האחרון

Indiman1

New member
אשכרה המשפט הזה של סטפני תמצת

את הכל. וגם מאסימו הוציא את האמת המרה כשהוא אמר לניק - "כל משפחת פורסטר הזו,זה ממש גילוי עריות !"
מה שנכון נכון.

למעלה