הפרק היומי - כאן אין

פרק מקסים!!!!!!

מאוד מאוד מאוד מאוד אהבתי אותו!!!! היה בו כל מה שצריך להיות בפרק טוב!!!- הפתעה, מתח, בידור, דרמה... אחלה של פרק!!!!!!!

חייבת ספוילר

מה קרה עם ניני ואדם????????????????????? וואי מה קרה להם??. פרק נחמד סך הכול...כל הקטע עם תנ"ך... ולא הבנתי מה איה רשמה ??

שכטרון

New member
ספוילר לפרק הבא../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

אדם וניני יתאוששו מהפגישה המצמררת

hilasapir

New member
כמו שאמרתי *ספלויר*

הם פוגשים את איה...והם מתואששים מהפגישה...

Noam Poter

New member
אני חושבת ש... (אולי ../images/Emo58.gif)

מיקה ורוני ידברו על העניין עם נטשה,ורוני תבין שהיא צריכה ללכת להתנצל. היא תגיע לסטודיו של נטשה,תיכנס,תתפוס את נטשה ודניאל מתנשקים ותצחא משם בסערה. דניאל ירצה לרדוף אחריה אבל נטשה תפתה אותו להישאר. אך כך יראו את נטשה באה לרוני ומתנצלת והן סולחות זו לזו ומתכננות דרך לנקום בדניאל. רוני מספרת לנטשה על הנשיקה עם אילן ונטשה מייעצת לה לגלות לאלינור. רוני תספר לאלינור והן יריבו ואילן ייזרק מהבית,רוני תזכיר לאלינור את הסיפור בו היא אמרה למיקה שזה סתם והן ישלימו ואלינור תשלים גם עם אילן.

וואיי וואי איזה השארה...

חח ממש אפשר לעשות פרק שלם רק מזה ..חחח ... סתםם.. אבל מזה לא נרא ליי..

O r c h i d

New member
אאלץ לראות בערב../images/Emo10.gif

די כבר עם ההפסקות חשמל|: ישנבו בבי"ס שעה והשתעממנו:<

Fergie7

New member
../images/Emo207.gif

מי שאיתי בקבוצה של מי רוצה להיות חמיצר (קבוצה 1) אז שלחו לי בבקשה במסר את הסיסמא לקומונה. תודה

לדעתי השתולה/השתול/ים/ות ../images/Emo185.gif

הם.....(השערה,עם חלק קטן מכמה משפטים מתקצירים,אז אולי רבע ספוילר) "אדם וניני מתחילים לבצע את המשימה שלהם",לדעתי בעזרת הכדור ירוק הם יצרו קשר עם איה ואז הבנאדם במסיכה יסחוט אותם ויגיד להם להגיד את זה זה וזה אחרת איה תפגע,זה נראה לי הכי סביר בעולם. וגם אני חושב שאחד מהם זה מולי.

Rioter

New member
לא בהכרח.

אולי המשימה קשורה לאבות שלהם, ולשכנוע שלהם. אולי הם צריכים לגרום להם להסכים להצעה של מולי.

לדעתי ../images/Emo185.gif

האיש במסיכה ידרוש מהם לדרבן את האבות שלהם לעשות את הניסוי שבעצם האנשים שבמסיכה יקבלו את כל התוצאות ולא דדי/אבנר.

KobiBryantLA

New member
אם הוא יאיים שאיה תיפגע אם...

אבנר ודדי לא יתחילו את הניסוי אז בעצם כבר אין שתולה כי היא לא הסכימה וכבר יודעים את התוכנית שלהם... או שאני טועה, לא יודע.

לדעתי זאת לא איה ../images/Emo185.gif

לכי תדעי מה יש לגיורא בראש,בכל מקרה הסוד שיגלו לאדם וניני ביום ראשון (ככל הנראה שאיה נחטפה וחיה,כרגע,במדבר) יישמר איתם,אם הם היו מגלים אותו ישר היו מריצים את הניסוי..

KobiBryantLA

New member
זה בן... לדעתי השתולה היא נטאשה

והיא בנתיים מסרבת להיות שתולה... לדעתי ניני ואדם לא יגלו לאבנר ולדדי עם כל מה שקרה לאיה, כדי שכך השתולה תופעל ואז כל התוצאות של הניסוי (כמו שאמרת) יעברו לאנשי המסכות, ואז הם יחזירו להם את איה... כי אם הם יספרו להורים שלהם על איה ועל לובשי הגלימות אז הכל יהרס מבחינתם והם ילכו לכלא!

למעלה