הפרק היומי-יום שלישי (6\1)

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gif עד הפרסומות ../images/Emo41.gif

ברוק מסכימה להצעת הנישואים של ניק.ומתוך התקרה נופלים עליהם פרחים לבנים,ולקול השירים של ניק ועידוד האורחים שמסביב (שגם טורחים וזורקים עליהם פרחים) ניק מניף את ברוק והם מסתובבים כמו פורפרה .. ולמרבה המוזרות היה מרוח לי חיוך על הפרצוף-בהתחלה כי התרגשתי,ולבסוף כי זה היה דבילי.
רידג' מגיע רגוע לבית,כנראה שאת כל ההיסטריה הוא הוציא בנהיגה.
ניק וברוק מחליטים לעזוב,ולוקחים איתם את הופ.
ג'יקי מגניבה משהו לתוך המכנס של ניק.
אוסקר נושא ברכה לזוג "הצעיר",ברכה יפה על אמת. (בקיצור אהבתי את הקטע).

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gif אחרי הפרסומות ../images/Emo41.gif

ניק,ברוק והופ נוסעים בלימוזינה (נשמע כמו התחלה של בדיחה)..האמת את ההתחלה לא ראיתי * אתם מוזמנים להשלים את החסר * הגעתי בקטע שבו ניק שואל את הופ אם היא רוצה לבוא לטיול-והיא עונה בחיוב.
הם מגיעים למטוס וניק עושה לה מטוס..הילדה מתגלגלת מצחוק
(כפרה עלייה),ואז ניק מסביר לה שהוא ואמא מתחתנים והוא מנסה לשים לה חגורה,והיא לא רוצה..ואז לא הבנתי אם הוא נאבק בה-כי הילדה המשיכה להתגלגל מצחוק..לבסוף הוא חגר אותה ואני יכולה להישבע ששמעתי אותה אומרת:"I'm gonna cut it off"=אני הולכת לחתוך את זה..(אתם גם שמעתם?)
רידג' עושה סצנה..פתאום אכפת לו מברוק..וזה כבר נמאס.הוא רוצה אותה כשסוף סוף היא מאושרת עם מישהו אחר..אבל אם הוא נשוי באושר,אז מצדו היא יכולה להדרדר לזנות
..מעצבן
שכחתי משהו
(ואת הקטעים עם סמנתה לא שכחתי,אלא בחרתי להשמיט..אלא אם בא לכם Take Away)

יניב1

New member
לא ראיתי, הוידאו הדפוק שוב לא הקליט

כמו שצריך, אבל הסיכום בהחלט הספיק לי. חוץ מזה שבאמת עשית לי חשק לראות את הקטע עם הפרחים הלבנים שנפלו עליהם מלמעלה... ממש אגדה, מה זה. חלום. חלום בלהות יותר נכון. סדרה דפוקה, עלילה דפוקה. שתיגמר כבר.

Mighty Morphin

New member
../images/Emo6.gifבאמת חלום בלהות.

באמת שלא הפסדת משהו מיוחד....והגועל הנפש הזה שנמרח כבר יותר מחודשיים מתחיל לעצבן בטירוף. דווקא עכשיו, שברוק התארסה לניק, רידג' נחוש בדעתו להחזיר אותה אליו איכשהו (
). יתברר שהתינוק של רידג', והיא תחזור אליו. ואח"כ שוב יתברר שהתינוק באמת-באמת של ניק, והיא תחזור לניק. ואח"כ ניק ימות, והיא תחזור לרידג'. ואח"כ הוא יזרוק אותה כי היא תבגוד בו עם מישהו אחר *בטעות* והכל חוזר חלילה....
ברוק פשוט מבחילה כבר
....אומנם לא היא עצמה אבל העלילה שבנויה סביבה היא חדגונית ומשעממת בטירוף. תאמינו לי שעם טיילור כבר היה הרבה יותר טוב. היא הייתה הצד הנשי השפוי בסבוניה הזו. לא כמו ברוק הזונה שרק בוכה ושוכבת, בוכה ומייללת. אחחחחחח....אני מתגעגע לימים של טיילור....עכשיו נשאר רק לפנטז עליהם. נשארנו עם החרא הזה שקוראים לו ברוק....
וסליחה מראש לכל אוהבי ברוק - הכוונה לא הייתה לפגוע בכם אישית
.

Guy K

New member
דווקא בעיני הקטע עם הפרחים היה נהדר

למרות שעוד הייתי קצת בשוק מכל המגעילים שהתנפלו על ברוק שלי ודחפו אותה להתחתן עם ניקייי
אבל היה מרגש ומחיתי דמעה

לינה18

New member
הקטע עם הפרחים כבר לא חדש בסידרה

למרות שהוא ממש יפה. אתם וודאי יודעים יותר ממני. אבל כתבתי את זה כי רק לא ממזמן ראיתי בפרקים הישנים בערוץ star world את אמבר חוזרת לריק, אחרי שהיא היתכוונה להיתחתן עם סי-ג'יי ובדיוק פיזרו עליהם פרחים. אבל אתם בטח לא זוכרים את זה, כי זה פרט נורא קטן.

לינה18

New member
וגם אני(וגם ברוק) הייתי בשוק מאיך

שהמגעילים האלה היתנפלו עליה!
מאז ונציה, זה הדבר המגעיל ביותר שעשו לה!(בעצם שכחתי את הקטע שבו סטפני הכריזה על ההריון שלה במסיבת העתונאים לפני כולם).

SupeRonit

New member
אם אני הייתי אתה-הייתי ............

מחליפה וידאו
(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח-קרעתי אותי !!) ברצינות:פעם שנייה שזה קורא לך השבוע,והיום רק יום שלישי
כפרה לא הפסדת כלום (ומשונה שגם אמרתי לך את זה בפעם הקודמת
)

ani88

New member
השמלה של ברוק../images/Emo68.gif

לא ממש אהבתי אותה. והפרח שהביא ריק ממש לא התאים לשמלה! ובכלל ברוק לא נראית מאושרת

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif

בכלל איך שמתעסקים על ברוק בזמן האחרון מעצבן אותי...כאילו האישה בהריון,והיא לא נראית ככה.הבטן שלה היא ON-OFF,כאילו קשה להם להתפתח עם ההריון שלה..
ובטח שברוק לא נראית מאושרת-גם אני לא הייתי מאושרת אם היו עושים לי כזה אמבוש

לינה18

New member
בקשר לזה שברוק לא היתה מאושרת-

אז מי היתה יכולה להיות מאושרת כשממש מכריחים אותך להיתחתן עם מישהו שאת לא אוהבת?

לינה18

New member
אני דווקא אהבתי את השימלה של ברוק

ליתר דיוק את החלק העליון שלה. וגם מאוד אהבתי את העגילים של ברוק, איך שהיא סידרה את השיער(שמתי לב שזה תמיד מתאים לה כשהיא מסדרת אותו בצורה כזאת) ואת האודם. בקיצור-הכול! היא ניראתה מדהים, חבל רק שלרגל כזה מאורע!

ani88

New member
תמונה

לא רואים פה את כל השמלה אבל אולי תזכרי בה

אתם יודעים ממה הכי נהנתי בפרק?

הילדה השחקנית שמשחקת את הופ - פשוט כל כך מתוקה וכל כך כיף לראות אותה! ואתמול היא כל הזמן צחקה, והיה את הקטע שניק שם לה חגורת בטיחות במטוס והצחיק אותה, ואני אפילו צחקתי מזה... אפשר ממש לאכול אותה! חשבתי שאפילו ברוק, שהיתה מאוד אומללה תצחק, כי איך אפשר לעמוד בפניה??!? ברור שברוק לא שמחה כי היא לא עשתה את הבחירה של האירוסים לניק מרצונה, אלא בגלל הלחץ שהופעל עליה, מה שאני הייתי מאוד מתרגזת ממנו, במקומה..

למעלה