הפרק היומי-יום שישי

הפרק היומי-יום שישי

היה היום פרק סביר מינוס... היה טוב לראות שוב את ג'יימס ואני מקווה שהוא ישאר להרבה זמן! יש לי תהיות בקשר למה שסאלי מתכננת אבל זה אולי ספוילר אז אני לא אפרסם אותם, בכל מקרה זה בנתיים הסיפור המעניין בקשר לסיפור השני, אני מקווה שמה שסטפני אמרה (למרות שהיא נשמעה בטון מודאג כאילו זה רע והיא הרי תמכה בזה) שזה יהיה הסוף

Mighty Morphin

New member
דווקא פרק טוב מאוד היה

טוב שסאלי חזרה לעיניים ומשתלטת מחדש על החברה
, נמאס היה שדחקו אותה לפינה ולא הראו אותה כמעט בכלל. באמת היה טוב לראות את ג'יימס,שוב, אבל אני חושב שרק לכמה פרקים הוא הגיע ואז הוא ילך
(כי הוא הרי רק בא כדי לייעץ ולעזור למאסימו והחבורה הבזויה לגרום לברוק להתחתן עם ניק ולשבור את הקשר עם רידג').

לינה18

New member
איך שסטפני היתה מופתעת לראות

את ג'יימס. אני ישר חשבתי שזה בגלל שהוא עזב את הסידרה עוד כשהם היו זוג. מישהו זוכר? בכלל, אהבתי את החזרה של ג'יימס. אמנם השחקן הזה אף פעם לא הרשים אותי קודם, אבל עכשיו אהבתי אותו הרבה יותר. איך שהטעם שלי מישתנה. חבל באמת שלא ישאירו אותו על בסיס קבוע. אבל מה, חוץ מקטע קטן עם ג'יימס ועם סאלי, ממש לא אהבתי את הפרק. וסטפני עובדת על ברוק- זה כבר לא חדש!
כבר נימאס לי להגיד שוב ושוב עד כמה שהיא צבועה. בכלל, לא מפתיע שג'יימס היה נידהם לשמוע על "שינוי היחס" שלה כלפי ברוק. פלא שהוא האמין שהכוונות שלה אמיתיות. והאם הוא בכלל האמין? ועוד דבר מפתיע-איפה ריג' בכל העניין החדש שסטפני מוצאת בברוק? האם הוא לא מבין שסטפני עובדת עליה? הוא היחיד מבין כולם שמכיר אותה טוב מכל אחד אחר,(טוב, חשבתי ככה גם על ברוק...) למה הוא לא עושה משהו בעניין, האם גם הוא מאמין לה?

Mighty Morphin

New member
ג'יימס לא מאמין באמת לסטפני

אם שמת לב, הוא הסתכל על סטפני/לצד באופן חשוד ביותר ונראה מהורהר, והוא מספיק אינטיליגנט כדי לדעת שסטפני עושה הצגה אחת גדולה בעניין של ברוק והמטרה האמיתית שלה זה לסלק את ברוק מהחיים של רידג'. ובקשר לרידג'- הוא יודע שסטפני רואה כאן הזדמנות נהדרת להפריד בינו לבין ברוק, והוא יודע שהיא "עובדת" על ברוק בחברותן המזוייפת, אבל משום מה הוא לא עושה דבר בנידון...(אולי כי הוא חושב שהיא מקרה אבוד והיא לא באמת תצליח להשפיע ולהשיג את מטרתה).

לינה18

New member
האמת היא ששמתי לב לזה

וזה בדיוק היה הרגע שבו חשבתי שהוא חושד בה. אבל מה, הרבה פעמים בסידרה הזאת מראים לנו שהדמויות פשוט מטומטמות. מהבחינה שהקליטה שלהם הכי איטית בעולם. הרבה פעמים מראים איזו דמות שברגע הראשון ברור לנו שהיא מבינה משהו, אבל אז מיתגלה לנו שהיא בעצם לא הבינה כלום ורק אחרי עוד כמה דקות היא פתאום קולטת... מזכיר לכם משהו? זה קורה כל-כך הרבה פעמים כאן, שלמרות שחשבתי שג'יימס ישר עלה על סטפני, זה פשוט לא הגיוני עם הקליטה האיטית של הדמויות בסידרה. ובקשר לריג'-יתכן שאתה צודק.

לינה18

New member
ועוד דבר

אם ג'יימס עלה על סטפני, אז למה הוא בכלל עוזר להם?

Mighty Morphin

New member
מסכים איתך

אכן, הם הפכו חלק מהדמויות למטומטמות ולבעלי קליטה איטית כביכול (כמו ג'קי, כשד"ר פקסון מתה והיא דיברה בטלפון עם ברוק, אם אתם זוכרים. לקח לה הרבה זמן להבין שאם ד"ר פקסון מתה לפני שהיא הספיקה לראות ולדבר עם ברוק, זה אומר שברוק לא יודעת שהתינוק יכול להיות של רידג'
). ובקשר לג'יימס - שמעי, זה שהוא חושד בסטפני לא בהכרח אומר שהוא לא יעזור להם. אחרי הכל, זה היה הפרק הראשון, ומאסימו בדיוק שכר אותו. זה לא שהוא יכל לשנות בשנייה את דעתו ולהחליט לא לעזור להם גם אם הוא הבין באותו רגע.ואולי בהמשך הוא בכלל לא יעזור. הכל השערות. נחיה ונראה.

לינה18

New member
כן, אבל למה בכלל הוא עוזר להם?

מאיזו סיבה בדיוק? זה לא ברור לי.

SupeRonit

New member
עכשיו שראיתי ../images/Emo6.gif אני יכולה גם להגיב

ולהבין על מה אתם מדברים.. הפרק שהיה
ברוק שוכבת לה מסכנה במיטה וארבעה אנשים עושים מאחורי גבה דיון על עתידה
-חוצפה ממדרגה ראשונה..
הכניסה של ג'יימס הייתה מצויינת..מרגשת ומעוררת נוסטלגיה-
אהבתי.
איך הופ קראה לברוק
מתקונת
סאלי מגזימה והיא צריכה להיעזר לא לחפור לעצמה בור (שייצטרך להיות גדול מאוד
) מצפה לה עבודה רבה וקשה (תרתי משמע).
מי זה הזוטר הזה שפותח את הפה על קלארק
חחחחחחחחחחחחחח-נשפכתי מהנועזות שלו.
כאות מחאה העברתי את כל הקטעים של "הדיון"

יניב1

New member
לא התלהבתי יותר מדי מהפרק הזה

סתם פרק דפוק. יופי שסאלי מנסה להחזיר לעצמה את החברה שלה, הגיע הזמן שהיא תעשה משהו באמת, אבל לא יודע, הסצינה לא עבדה עליי. אמנם היא שבה לתעלוליה הישנים וזה בסדר, אבל נשארתי די אדיש לנוכח ההתרחשות הנ"ל. גם שנאתי את הדיסקוס על חייה של ברוק מאחורי גבה. לא יודע בקשר לג'יימס, באיזו זכות הוא חוזר לאל.איי אחרי כל כך הרבה שנים ומחליט לעזור למאסימו ולג'קי ולניק (שהוא בכלל לא מכיר!) לשכנע את ברוק לעזוב את רידג'? מי הוא חושב שהוא? רק מגיע וכבר מנסה לקבוע דברים, שיילך לחפש. זה לא אותו ג'יימס, מבחינתי. גם ריק, אגב. אותו אידיוט. שמישהו ינער כבר את ברוק לפני שאני יעשה את זה. מה היא מוותרת ככה לסטפני ולכל השאר? פשוט טיפשה. זהו. מחר אני כבר אראה, מקסימום אתכנת את הוידאו להקליט (למדתי איך).

למעלה