הפרק היומי - יום רביעי

NarihS

New member
הפרק היומי - יום רביעי

טוב.. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני הכי אהבתי את הקטע של ריג' וברוק שהם פשוט הניחו ראש אחד על השני וזהו.. בלי מילים בלי כלום.. לדעתי זה היה רגע מאוד יפה... והסטפני הזאת... אני מעדיפה כבר לא להגיד מה בא לי לעשות לה
והפורו למחר היה ממש יפה גם :)

Traped In A Box

New member
אבל הכי מצחיק היה...

כשבתחילת הפרק ברוק אמרה לסטפני ש אין לה מה לדבר על מוסר, ואז סטפני אמרה לברוק: "לפחות אני לא שוכבת עם משפחה שלמה". וברוק אמרה לה בחזרה:"לא, אבל את דופקת אותם באותה צורה". (או משהו כזה). אהבתי..... אפילו שסטפני באמת הגזימה הפעם ואפילו אני שלא מנוי ב"שונאי סטפני לנוער" כבר התעצבנתי עליה... ולפי הפרומו אז דווקא נראה לי שביום שישי יספרו לקייטלין ויהיה סוף טוב לקראת החופשה.

NarihS

New member
וואי באמת?? חחח אפילו לא שמתי

לב לקטע הזה!!! חח הייתי שקועה קצת במחשב חח אבל זה נשמע מאוד מצחיק מה שהלך שם.. חח וגם זה נכון.. טוב כל דבר שברוקי אומרת זה נכון

S c a r l e t t

New member
אני דווקא לא אהבתי את הקטע

לדעתי זה היה ממש דפוק, כאילו כבר באמת נמאס לראות אותם בוכים על מר גורלם כל יום מחדש...הבנו כבר! די נמאס! אהבתי את סאם וסטפני..ממש עצוב

יניב1

New member
היה סתם פרק

ההמשך בסצינה של סטפני וברוק ממש לא עשה לי את זה. כשאני חושב על כל המריבות שלהן, הסצינות הגדולות והעקיצות, אז הסצינה הזאת היא בין האחרונות שייחככו בזכרוני. ברוק היתה צריכה להכניס לה קצת יותר וסטפני, היא פשוט נשארת סטפני. אותה מעצבנת. אותה כלבה. גם אני נהניתי מהקטע בו רידג' וברוק פשוט הניחו ראש זה על זו, זה היה יפה. סוף סוף בלי מילים. על ג'קי ודיקן אין מה להגיד בכלל, לא הסתכלתי, סתם מעצבנים. ולצערי באמת שלא נחזה השבוע בקייטלין שומעת את האמת. סמנתה אמנם תבוא אליה עם הקטור והם יגידו לה שהם רוצים לספר לה משהו - אבל לא יספרו, לפחות לא במילים מפורשות. ככה זה ייגמר.

אִיתַי

New member
הפרק של היום

שוב סטפני התגלתה כדמות המניפולטיבית, האכזרית והמרושעת ביותר בסדרה. ממש כמו שברוק אמרה לה: היא יודעת רק לשנוא. אם ממש מנסים, אפשר למצוא קווי דימיון מסוימים בין פרסילה לסטפני - מהבחינה ששתיהן מנסות לנהל את החיים של הילדים שלהן. רידג', ברוק והבכיינות ההדדית הפכו למעיקים ומשעממים. עד מתי? וג'קי? - היא כבר מזמן הפכה לגוש של שקרים, אלכוהול ונהנתנות. אבל המפתיע ביותר היה דיקן. ממתי הוא הפך לנציגו של המוסר בסדרה?

ani88

New member
אני דווקא אוהבת קטעים של...

ג'קי ודיקן. הקטעים די משעשעים ומאוד שונים מסצנות האחרות. אהבתי איך ג'קי מגניבה בקבוק אלכוהול לבית הנקי של דינק ממשרדו של ניק.

Mighty Morphin

New member
אלוהים ישמור

המופקרת הזו שעונה לשם ג'קי ממש מבחילה. את רוצה לחגוג? (
), בסדר, תחגגי. תשתכרי. אבל עם מאסימו, בעלך. למה לעזאזל את הולכת לדיקן ואומרת לו "אני חוגגת"?! מה יצא מזה?! בכלל, היחסים ביניהם פשוט מגעילים...

לינה18

New member
גם אני אוהבת את הקטעים של ג'קי

ודיקן בגלל שהם ממש משעשעים.

לינה18

New member
מסכימה עם איתי

גם לי פריסילה הזכירה את סטפני. הן ממש דומות במעשים המרושעים שלהן "לטובת ילדיהן", אבל אל תישכחו גם את כל מעשיה של ברוק כדי להפריד בין ריק לאמבר. למרות שאני אוהבת אותה, על זה אני אף פעם לא אסלח לה. כך שניראה כאילו שכל האימהות בסידרה הזאת מניפולטיביות באותו האופן כשזה קשור ב"טובת הילד" שלהן.

Mighty Morphin

New member
דווקא אהבתי את הדיאלוג בין

ברוק לסטפני. התגעגעתי למריבות ולהעלבות ביניהם. אבל יכלו לעשות את הוויכוח יותר "חם" ומעניין. ועיצבן אותי נורא שברוק דיברה עם רידג' ואמרה לו שתמיד הוא יהיה חלק גדול מחייה ושהיא רוצה להיות איתו תמיד בקשר קרוב, ובכתה כשהוא אמר לה שהם צריכים לנתק את הקשר. מה היא חשבה לעצמה?! היא רק כרגע חזרה מהוואי ושכבה שם עם ניק! היא עוד מצפה שיגע בה בכלל זמן קצר אחרי שהיא שכבה עם אחיו?!?! מגעיל....

לינה18

New member
גם אני אהבתי לראות שוב את ברוק

וסטפני רבות. כרגע בפרקים הישנים שאני רואה הן בדיוק השלימו אחרי שברוק הביאה לה אלבום תמונות במתנה, זוכרים? אני חייבת להודות שאני מעדיפה אותן רבות. זה הרבה יותר מעניין ונותן לשחקניות האלה אפשרות לשחק בצורה ממש טובה. השונה בין הריב הזה לריבים הקודמים שלהן, אני לא יודעת אם מישהו חשב על זה, הוא שזאת הפעם הראשונה שברוק ממש יכלה להגיד לסטפני שגם היא לא כל-כך צדיקה כמו שהיא תמיד ניסתה להראות! שגם היא עשתה טעויות בעבר. מאוד אהבתי את זה שפעם ראשונה בריב שלהן לברוק היה איזשהו נשק נגדה, כי בד"כ כשסטפני התחילה להעליב אותה, אז ברוק לא כל-כך יכלה לפגוע בה בחזרה, אז עכשיו המצב הישתנה!

לינה18

New member
אני ממש לא אהבתי את מה שברוק

אמרה לריג' בפרק הזה. היא שוכחת שהיא עזבה אותו ולא להפך. מה פתאום היא מעודדת אותו לא לשכוח אותה כשהיא עומדת להיתחתן עם ניק, אם זה בדיוק מה שהוא עשה לה כשהיתחתן עם טיילור? איך היא יכולה לעשות לו את זה? ומה פתאום היא בוכה-היא זאת שהחליטה להיפרד ממנו ולשכב עם ניק!

ל י א ת 2

New member
../images/Emo45.gif צודקת, וגם...

שמתם לב שברוק היא האישה היחידה בעולם שמתחתנת בתקווה שהנישואים שלה יסתיימו בגירושים? היא אומרת לרידג' ברוב חוצפתה שימשיך לקוות שיום אחד הם יהיו ביחד, ושזה גם מה שהיא רוצה. אז למה היא הולכת להתחתן עם ניק?! ממש לא אהבתי את הסצינה הזאת... היי, אני חדשה.

NarihS

New member
שלום וברוכה הבאה, ואני אגיד לך למה

לדעתי היא חושבת שהנישואים יגמרו בגירושין, כי אז כאילו הילד יגדל ואז כשהוא יגדל ברוק תוכל כבר להיות עם ריג', כאילו.. התינוק כבר יגדל והוא לא יצטרך ששני ההורים הביולוגיים שלו יהיו איתו, כלומר זה לא יהיה נורא כבר אם ברוק תיהיה עם ריג.. אם הבנת.. היה לי קשה להסביר...

ל י א ת 2

New member
../images/Emo51.gif הבנתי אבל...

זה עוד דבר שלא מובן לי. אף אחד מהילדים של ברוק לא גדל במשפחה נורמלית עם אבא ואמא נשואים שאוהבים אחד את השני. במיוחד הופ, שבכלל לא רואה את אבא שלה. אז למה פתאום דווקא עם הילד הזה כ"כ חשוב לה להתחתן עם האבא של התינוק? חוץ מזה שלהתחתן עם מישהו רק כדי "להעביר את הזמן" עד שהילד יגדל זה בכלל מאוד טיפשי. בקיצור, אני לא מצליחה להבין את ברוק בכל הסיפור הזה.

לינה18

New member
זאת לא ברוק, זה התסריטאי המפגר

הזה. שגורם לה לסתור את עצמה כל פרק מחדש. פרק אחד היא אומרת לריג' ולאריק שהיא חייבת להיתחתן עם ניק. פרק אחר היא מכריזה בפני סטפני שריג' ישאר לעד בחייה ולריג' היא עוד אומרת ברוב חוצפה שימשיך לקוות!

NarihS

New member
נדמה לי כבר קתרין לא מבינה

מה לעזאזל הבראדלי הזה מנסה לעשות לה... שונאת את כולם שם... רק כשהם יתחילו לסבול אני אוהב אותם חחח שיקלטו מזה לסבול כמו שברוקי המסכנה סבלה במשך שנים..

למעלה