הפרק היומי (יום רביעי)

rebelde way net

New member
הפרק היומי (יום רביעי)

ראיתם את מנואל ומיה כשהם היו בבית חולים(או איפה שזה לא היה), הייתי בטוח שהם הולכים להתנשק...אם. מה עוד היה היום,ראיתם את הסיפור של מרקוס על הלוחיה(הסיפור בכלל נכון??).וזהו נראה לי, אין לי כח ממש לפרט.

omer wild

New member
../images/Emo85.gifהפרק היומי../images/Emo85.gif

איזה פרק חמוד... אהבתי את הקטע שמיה ומריצה "רבות על חואקין",ד"א הוא ממש חתיך
ואיזה עיניים מדהימות יש לו...כמעט לא הראו את פבלו כל הפרק
ולפי דעתי מרקוס אומר את האמת,אחרי הכל הוא מת מפחד
איזה חמודה סוניה שהיא קנתה ללונה מתנות|מתנה| והקטע הכי מצחיק שהיה איך מריצה שפכה על מיה את המיץ אני פשוט ישבתי והתחלתי לצחוק
למרות שראיתי את הקטע הזה כבר
(אבל רק בתור אנימציה)...

RIP CURL1

New member
פרק יפה טוב כמו תמיד

איזה מצחיק הקטע שמריצה שפכה על מיה משהו לא יודע מה את הקטע הזה ראיתי באינטנרנט חחחח

איזה "מתח" מדהים היה בסוף

משפט שהיה מתאים למיה במצב הזה "איי השיער שלי, השיער שלי!)(במצב
)

יואוווווווווווווווו ../images/Emo99.gif

חואקין הוא כזהההההההההההההההה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני מתה חולה צלויה עליו מכל צד היטב היטבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כ-ז-ה חאאאאאאאתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נראה לי יש לי טעם כמו למריצה (אה, תמונה!
)
שיואו הוא כזההההההההההה חתיךךךךךךךךך. אבל
:... הוא רק רוצה להכניס את מריצה למיטה
וזה למה אף אחד לא מושלם. נזיל דמעה ביחד.

omer wild

New member
זה מה שהוא ירצה ממריצה../images/Emo35.gif אוווווווף

איזה מבאס
הוא ממש מניאאאאאאאאאק
למה עד שסוף סוך יש מישהו ממש אבל ממש חתייייייך הוא יהיה מגעיל
במילה אחת:א-כ-ז-ב-ה

יואוווווווווווווווו ../images/Emo99.gif

חואקין הוא כזהההההההההההההההה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני מתה חולה צלויה עליו מכל צד היטב היטבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כ-ז-ה חאאאאאאאתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נראה לי יש לי טעם כמו למריצה (אה, תמונה!
)
שיואו הוא כזההההההההההה חתיךךךךךךךךך. אבל
:... הוא רק רוצה להכניס את מריצה למיטה
וזה למה אף אחד לא מושלם. נזיל דמעה ביחד.

וגם.......

לא רק את מריצה גם את מיה..... וגם את ויקו ופילאר אבל את שתי אלה אני חושבת שדהוא הצליח להכניס וגם אפילו פילאר חשבה שהיא בהיריון ממנו....

נ"ש חזרתיייייייייייייייייייייי

טוב מתתי מגעגעועים לפורום המתוק הזה!!!!!! וגם כי ביקשו ממני כמה ילדים (וגם כדי לעשות טובה לחברתי המדהימה ליהי!!!!(
הסמל שלנו
)

הפרק ............

היה מדהים!!!! ממש אין לי כח לפרט אז אני יגב בקיצור מיה ומנואל כך כך מתוקים היו היום!
ומריצה נדלקה חזק על החואקין הזה או איך שלא קוראים לו
סוניה פשוט מפציצה אותי מצחוק
ואיזה חתיך היום היה מרכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!! {תמיד הוא חתיך אבל היום הוא היה במיוחד}
ופרק הבא שהראו את מיה אז מישהו מוכן להגיד לי מה היא עושה??? בבקשה זה ממש חשוב לי! או שתכתבו לי בפורום א שתישלחו לי מסר אבל תענו! לפרק היום אני נותנת אממממממ בוא נחשוב......
כוכבים!

פרק מהמםם../images/Emo39.gif../images/Emo36.gif../images/Emo127.gif

מיה כזאת טיפשה!
למה היא לא נישקה אותו?
עוד סתומה..
האמ האמ שימו לב
כוסוןן חדשש
חואקיןן (למה אני תמיד חושבת על ההוא מקטנטנות"?
) איזה ממםם עם הסרט על השיערר חמודיייייי
מרקווס=כוסוןןןן
מתי ויקו חזרה??
שמנה.. בנחמיןןן
אין מילים עליווו ראיתם פרק שעבר איזה כאפה אבא שלו הביא לו?? יאוווווווווווווו

אחחחחח איזה פלאש באק....

איך אני זוכר שראיתי באינטרנט את הפרק הזה
במיוחד איך שמריצה שפכה עליה את החלב.. אני זוכר שאפילו שמנו תמונות מהפרק והייתה פגישה יומית

הפרק היומיייייי

טוף הצתרף חתיך חדש לרשימה (בנחה דייגו וחורחה....) ושמו בישראל גסטון גרנדה או כמו שכולם מכירים אותו חואקין!!!!!! הפרק היה היום קורע והכל בזכותה של הגדולה מכולן מריצה פיה ספיריטו!!!! הרג הרג הרג אותי איך שהיא שפחה את היוגורט הזה על מיה !!!!! את הפרק של היום אני זוכרת מזה טוף והוא יהיה מזה מצחיק והכל בגלל מיה שבפעם הראשונה בחיים שלה תראה מזה להיות ברחוב בלילה לבד.....

למעלה