הפרק היומי - יום ראשון

girlontop

New member
הפרק היומי - יום ראשון

איזה סיום! העיר אותי מהתרדמה שנפלה עליי
אריק, תמות כבר.
מה זה השק שהלבישו לסטפני? לרגע חשבתי שהיא ברחה מבית משוגעים.
ברוק ורידג' - פיכס! יש ילדים שצופים בשעות האלה, אתם יודעים. ערוץ 2 זה לא RTL ואם כבר עושים סרט פורנו לפחות שהמוזיקה לא תהיה של סרט שואה. ממש מעורר תיאבון.
אמבר שולתת!!!1 ריק וקייטלין סתומים.
רידג' חרא של בן-אדם, ת'ורן מדהים. יאללה, מכות! פרק בינוני, מזל שיש את ת'ורן

morgold

New member
לאאא

זה היה מאוד רומנטי הקטע של רידג' וברוק,אהבתי! ושיעיפו כבר את ריק המגעילול הזה ואת אריק קייטלין סתם כונפה אחת,שתרד מהשואו גם והדובדבן שבקצפת-ת'ורן כפרה עליו איזה גוף יש לו! שיוריד יותר את החולצה

S c a r l e t t

New member
פרק מיותר בהחלט../images/Emo123.gif

מה הקטע של להראות לנו חצי שעה את רידג' וברוק שוכבים
תורן כזה מסכן, כאילו הוא לא סבל מספיק רידג' מתייחס אליו כמו זבל ומזלזל בו, ומה פתאום כולם התחילו להאשים את דרלה בכל הבעיות שלהם
אבל בסוף תורן שיחק אותה- הצליח להשאיר אותי במתח
קייטלין סתומה ונמאס לי בר לראות אותה, וסאם חייבת למצוא את עמוד השדרה שלה כי הוא לגמרי הלך לאיבוד. זאת הדרך שלה לפצות על 17 שנה שהיא לא הייתה ליד הילדה שלה
כי להסתיר מהקטור את האמת ולתת לבת שלהם לצאת עם מישהו שגדול ממנה בערך ב10 שנים זה לא הפתרון

NarihS

New member
../images/Emo45.gif

הקטע של ריג' וברוק היה מעצבן!!! דייי כבר נמאס מהם, אפילו לי אין כוח.. שיראו את ברוק לבד מצידי אבל לא עם ריג'.. ובאמת מזל שיש את ת'ורן
הוא זה שמציל את הסדרה לאחרונה

יניב1

New member
ממש פרק משעמם, אפילו לי אין

מה להגיד עליו, והאמת שגם אין לי חשק. טלי אמרה עליו את הכל. מזל שאמבר קצת הצילה את המצב. אה וכמובן הסוף עם ת'ורן. גבר-גבר! לתת ציון? מספיק בקושי. זהו.

rachelMcfadden

New member
דווקא היה פרק נחמד...

אבל רק בזכות אמבר
ריק כזה מפגר! איך הוא יכול להעדיף את קייטלין שיני סוס על פני אמבר המדהימה??? אדיוטט! הפסד שלו
ברוק ורידג' לא מעניינים
קייטלין סתומה, לא סובלת אותההה! ותורן ודרלה ממש חמודים ומתאימים:)

taylor18

New member
??

את באמת חושבת שריק צריך לחזור לאמבר אחרי כל מה שקרה בינהם ? סיפור מאוס ביותר וגם לא קשור ..אחרי מלא זמן שלא דיברו ולא ראו שהיא מתגעגעת אליו או משהו חוץ מאיזה פגישה עלובה במשרד כדי להראות שהיא צבעה שוב לבלונד. פתאום היא באה וכמעט מתפשטת מולו ?? לא מתאים לדעתי בכלל באמת קיטלין לא כזאת יפה כמו שעשו ממנה- שיניים נוראיות ויש לה משהו בפרצוף מרגיז.. אבל היא עדיין יפה.. ואוף רציתי שהיא תהיה עם תומס-חבל אבל גם עם ריק זה נחמד מוזר לי לחשוב על תומס ואמבר... לא קשור אבל נראה.... (:)

למעלה