הפרק היומי - יום ראשון

morgold

New member
איזה פרק גדול!

איך ברוק
הכניסה לסטפני בהפוכה! כפרה עליה,זה היה טובבבב

יניב1

New member
הפרק היומי - יום ראשון

אחלה פרק. באמת, חוץ מקייטלין וריק שתמיד חייבים להרוס, היה מעולה, והקטע הוא שזה רק מתחיל עכשיו, זה הולך להיות אפילו עוד יותר טוב!
רידג', ברוק והילדים יחד. היה נהדר לראות אותם ככה. מאושרים לנצח?|V
סטפני. סוזן פלאנרי גדולה כתמיד. איזה מבט היה לה בעיניים כשברוק תקפה אותה ואמרה לה את האמת בפרצוף: "גם את טיילור שנאת בהתחלה, כמה היית רוצה ששמך יופיע כאן על ההזמנה" - גדול!
מה שמצריך שבחים למשחק מעולה של קק"ל, כל הכבוד לה. היתה ענקית!
לרידג' המעצבן. מה זאת היהירות הזאת שחצן שכמוהו! לפחות תנסה להסתיר את העובדה שאתה לא רוצה שניק יבוא, למען ברוק. טמבל!
לריק הדביק הדפיק וגם לקייטלין. שני מפגרים. קייטלין הזאת פשוט הופכת להיות קימברלי2. אם בהתחלה עוד איכשהו אהבתי אותה אז ממש עכשיו מגיע השינוי המרגיז הזה. "מה אני אעשה במשרד הזה? היא עוד שואלת, סתומה כזאת. במשרד בד"כ כלל עובדים גברת רמירז המגושמת. וחוץ מזה, שהעובדה שג'ובאני פתאום צץ אחרי שנים (עוד מימי הרומן של ריק הקודם וקימברלי) רק מוסיפה לשיחזור הלא מוצלח הזה של קים.
לניק, לסיום. מסכן. משחק מעולה, ממש טוב. אבל נורא ריחמתי עליו. סך הכל פרק טוב מאוד, ואיזה מזל שהגעתי הביתה לפני ארבע כי הוידאו הדפוק התעלם ולא הקליט, מזל שבחנתי אותו. עכשיו אני צריך לבדוק טוב טוב מה הבעיה כדי שמחר ומחרתיים הוא לא יחמיץ לי את חתונת העשור. ציון לפרק
8 וחצי!

girlontop

New member
לא התלהבתי

פרק סביר.
אם מה שמצפה לי מעתה ועד עולם (עלק) הם ברוק ורידג' במיטה אני פורשת עוד היום. אין עוד מקומות שהם יכולים לדבר בהם מלבד חדר המיטות? נמאס! אהבתי איך שברוק משחקת אותה כאילו היא רוצה ללכת להשלים עם סטפני. מדהים לראות איך היא מתנהגת ליד רידג' ואיך ליד סטפני. פעם קורבן רחום, תמיד ביץ'.
תסלחו לי שאני לא מתכוונת להתייחס לריק וקייטלין יותר, בסדר? נמאס לי לחזור על עצמי כל יום.
רידג' ממש עושה טובה שהוא בא עם הגישה הזאת להזמין את ניק לחתונה. כבר עדיף היה לשלוח את ההזמנה במייל/פקס או לא להזמין בכלל. מגעיל שכזה.
סטפני, כהרגלה בקודש, נשארה המלכה הבלתי מעורערת. נקרעתי כשהיא פתחת את הדלת ופלטה "Oh my God" ממורמר לעבר ברוק
בכלל, ברוק דרשה סטירה היום מצד המלכה ואני מתפלאת שסטפני החזיקה את עצמה. מה שברוק אמרה לא היה רחוק מהמציאות, אבל ככה לא מדברים להוד מעלתה!
. זהו. לא היה משהו.

S c a r l e t t

New member
תודה! טוב שיש את טלי שמסכימה איתי

לא האמנתי שנכנסתי לפה וראיתי 3 הודעות על הפרק "היפה" של היום. פרק סתמי ביותר לדעתי. סוזאן היתה גדולה ואהבתי גם את המשפט "אני מעדיפה להתמרח בדבש ולרוץ עירומה בנחיל דבורים"- מלכה עד הסוף! ניק כזה מסכן ורידג` באמת דוחה. כל השאר באמת לא שווים התייחסות, אני רק מקווה שהפרקים הבאים יהיו טובים יותר

יניב1

New member
שתיכן נקראות לסדר ומיד!

מה קרה לכן תגידו? שכחתם כבר את הימים היבשים והמרים שעברו על כוחותינו המיואשים? שכחתם את המשולשלים המשעממים? את ההתרכזויות המשמימות במשפחת מארונה המרגיזה? כל כך הרבה זמן לא היו לנו סצינות עסיסיות בנוסח סטפני ברוק ודבורים למיניהן ואתן ככה משמיצות? בושו לכן, על ששכחתם את שבועות הכפור והמירמור שידע פורומנו היפה והאמיץ, הנכן נקראות לסדר ומתבקשות בזה הפורום בזה הרגע לחזור בכן ולחשוב טוב טוב שוב על נפלאות פרק זה. או שגם שילה וגם מורגן רודפות אחריכן עם מטאטא!

girlontop

New member
אתה פשוט נהיית לארג'!

פעם היית קמצן בציונים, נותן פה 6, שם 5 וחצי, ופתאום כל יום אתה מפציץ בציונים כאילו אין מחר! סטפני העירה הערה מחוכמת? *9*. ברוק התפשטה? *8.5*. ג'קי הופיעה? *10*
יניב היקר, אתה נקרא לסדר ומיד! לא יתכן שלפרק בינוני ומטה בכיכובם של ריק וקייטלין תתן ציון גבוה! לא יתכן שסצינה אחת טובה תקפיץ את מניות הפרק! תקן דרכיך ויפה שעה אחת קודם!

יניב1

New member
טוב, אני מבקש להבעיר כאן מדורה

לא לא, אל דאגה, לא אשרוף את ג'קי וגם לא את ריק. נכון שהוא הרס את הפרק, הדפיק. אבל עדיין, אם היטב נביט, נגלה שהיו כמה דברים טובים שהם כל התכלית. ניק, ברוק, סטפני ותוספת של דבורים ללא ספק מנצחים רידג' יהיר, קייטלין טיפשה וריק מעצבנים אז נכון, כשברוק מתפשטת קשה לעמוד בפני גופה (החטוב והרטוב!), וכשהיא פותחת את הפה על קוין סטפני זה בכלל דורש רוב, כך שלעת עתה אשאר ואבקש גם ממך טלי יקרה להיות קצת יותר מתחשבת וקלילה, או שמיד מגיעה מן ONE LIFE TO LIVE חברתך הטובה שילה המכשפה!

יניב1

New member
וטלי, שהתגובה תהיה מתונה

מורגן ושילה כבר עלו על המטוס בדרך לנתב"ג 2000, והולכת להיות כאן סערה!

girlontop

New member
ככה את משסה בי את שילה? חכה-חכה!

הירידות האחרונות של סטפני אכן מענגות, אבל הן לא יצילו את הפרק מטביעה. ניק היה רחוק משיאו ויקח לו זמן לשחזר את ההופעות שלו מהשבועיים האחרונים. והוידאו קליפ המעפן הזה של ניק וברוק, שיותר מהכל הזכיר לי איזה אהבלה היא שהיא מתחתנת עם רידג' ולא איתו, הרדים אותי. פרק בינוני ומטה, ואם תחלוק עליי אני אביא את מורגן איתי ונארגן דו-קרב סטייל פרדי-ג'ייסון, רק עם שילה ומורגן. יהיה חם!

S c a r l e t t

New member
Go Tali

אני איתך, אל תדאגי גם אם כולם כאן לא מבינים את הראש שלנו ויניב משום מה מסנוור באופן זמני. בסוף הם יבינו שאנחנו צודקות ואם לא תמיד אפשר לשלוח עליהם את קווין סטפני!

../images/Emo6.gifוואו! איזה פרק!

איך ברוק הכניסה לסטפני ההמומה שלא ידעה מאיפה זה נחת עליה.. זה הי'ה ממש קורע! טוב אני חיי'בת לזוז עכשו אבל עוד אחזור להביא את שאר רשמיי'.. ושיהיה שבוע נפלא לכולכם!

Great Girl

New member
הפרק של היום......

אהבתי ולא אהבתי... אהבתי - את ברוק - איך שהיא הכניסה לסטפני... שאמרה לה את כל האמת בפרצוף - ולראות את סטפני במבט המום... לא אהבתי - את רידג' שאמר ממ בפרצוף של ניק המסכן שהוא לא היה רוצה שיבוא אבל הוא עושה את זה בשביל ברוק... אי אפשר להיות עדין יותר?!

יניב1

New member
מיטל, מותר לך לחלוק עליי לפעמים

זה בסדר, אני לא הורג אנשים כל כך מהר, רק ג'קיות למיניהן
מצד שני, את רואה מה קורה עכשיו לטלי. מסכנה, המכשפות רודפות אחריה

S c a r l e t t

New member
איזה רע אתה!

עזוב את טלי בשקט. אני במקומך הייתי ישנה עם עין אחת פתוחה, אתה אולי חושב ששילה נמצאת בלאנוויו אבל איתה אי אפשר לדעת...

יניב1

New member
לא שמעת היום חדשות?

שילה כבר מזמן לא בלאנוויו, היא נחתה לא מזמן עם מורגן בארץ הקודש. נתב"ג 2000 נפתח במיוחד בשבילה כי היא הודיעה שאם הוא לא ייפתח עבורן היא תפוצץ אותו. למה את חושבת יאסר ערפאת נמצא עכשיו בצרפת הרחק הרחק מארצנו הקטנטונת? אחמד טיבי הבריח אותו כי היו שמועות בגדה ששתי טרוריסטיות אמריקאיות מגיעות לרצוח אותו. כל הרצועה עכשיו בהיכון, אפילו השב"כ מודע לעניין, הולך להיות בלגן!

למעלה