הפרק היומי - יום ראשון
אחלה פרק. באמת, חוץ מקייטלין וריק שתמיד חייבים להרוס, היה מעולה, והקטע הוא שזה רק מתחיל עכשיו, זה הולך להיות אפילו עוד יותר טוב!
רידג', ברוק והילדים יחד. היה נהדר לראות אותם ככה. מאושרים לנצח?|V
סטפני. סוזן פלאנרי גדולה כתמיד. איזה מבט היה לה בעיניים כשברוק תקפה אותה ואמרה לה את האמת בפרצוף: "גם את טיילור שנאת בהתחלה, כמה היית רוצה ששמך יופיע כאן על ההזמנה" - גדול!
מה שמצריך שבחים למשחק מעולה של קק"ל, כל הכבוד לה. היתה ענקית!
לרידג' המעצבן. מה זאת היהירות הזאת שחצן שכמוהו! לפחות תנסה להסתיר את העובדה שאתה לא רוצה שניק יבוא, למען ברוק. טמבל!
לריק הדביק הדפיק וגם לקייטלין. שני מפגרים. קייטלין הזאת פשוט הופכת להיות קימברלי2. אם בהתחלה עוד איכשהו אהבתי אותה אז ממש עכשיו מגיע השינוי המרגיז הזה. "מה אני אעשה במשרד הזה? היא עוד שואלת, סתומה כזאת. במשרד בד"כ כלל עובדים גברת רמירז המגושמת. וחוץ מזה, שהעובדה שג'ובאני פתאום צץ אחרי שנים (עוד מימי הרומן של ריק הקודם וקימברלי) רק מוסיפה לשיחזור הלא מוצלח הזה של קים.
לניק, לסיום. מסכן. משחק מעולה, ממש טוב. אבל נורא ריחמתי עליו. סך הכל פרק טוב מאוד, ואיזה מזל שהגעתי הביתה לפני ארבע כי הוידאו הדפוק התעלם ולא הקליט, מזל שבחנתי אותו. עכשיו אני צריך לבדוק טוב טוב מה הבעיה כדי שמחר ומחרתיים הוא לא יחמיץ לי את חתונת העשור.
ציון לפרק
8 וחצי!