הפרק היומי - יום ראשון
פרק נחמד, אבל כמובן שיש לי השגות
מתי ירד המסך על המופע של ברוק ורידג'? אני לא יכולה יותר. אם הייתי קת'רין הייתי מכניסה מהר סעיף לחוזה שלי שאוסר עליי לבכות, כי זה גורם לה להיראות כ"כ זקנה, עם שקיות מתחת לעיניים וכל זה. ובשביל מה? בשביל רידג'? סיוט השניים האלה.
שימו
לעצלנות של בראדלי לכתוב סצינות חדשות - במקום שג'קי תדבר לעצמה דברי טעם (או סתם תנצל את היעדרו של מאסימו לאיזה קוויקי עם דיקן
), הוא שידר שוב את מה שקרה בפרק הקודם. אין לי בעיה עם פלאשבקים מהעבר הרחוק, זה אפילו נחמד, אבל פלאשבק מהפרק הקודם?! לא היה לך מה לכתוב? ריחמת על הצופים האומללים שהפסידו את סצנת העשור והחלטת לחמול עליהם? פאק, זה היה מיותר ומעליב לצופים.
אריק היה חסר טאקט לגמרי אצל ג'קי. "ידוע שמאסימו לא תמיד הולך לפי החוק" זה לא מה שאומרים לאישה שכרגע עצרו את בעלה. סטפני היתה בסדר גמור, אבל ראיתם איך היא נתנה לאמירה של ג'קי על רידג' לעבור ממש מעל ראשה? הכחשה, קוראים לזה.
בכלל ג'קי היתה מצוינת היום. היסטרית, אבל בצורה אמינה. אהבתי את ההשתלחות שלה ברידג' האידיוט. שחקנית מצוינת.
שמתם
להתכתבות עם סיינפלד ב"הלו...ג'קי" של רידג'? חבל שהייתי כ"כ עצבנית ליהנות מהמחווה (העלובה והמאוד לא עדכנית, יש לציין).
בראדלי חזק בתעמולת הבחירות ואני לא אתפלא אם הוא רפובליקני נלהב. "אין לכם דברים חשובים יותר? אנחנו אומה במלחמה" - איך הוא השחיל את השורה הזאת למאסימו, פשוט גאונות
. לרגע חשבתי שבוש יקפוץ להגיד שלום ויתחרה מול רידג' מי יותר מטומטם. אפשר גם להגיד כמה מילים על ההשתלטות של המארונים על שווקי העולם והגלובליזציה, אבל אני לא אלאה אתכם
רגע משעשע קמעה:
ברוק טופחת על בטנה ומסדרת את הכרית (צריך להיות חד עין או סתם משועמם כמוני כדי להבחין בפלא).
פרק נחמד, אבל כמובן שיש לי השגות