הפרק היומי - יום ראשון

girlontop

New member
הפרק היומי - יום ראשון

פרק נחמד, אבל כמובן שיש לי השגות
מתי ירד המסך על המופע של ברוק ורידג'? אני לא יכולה יותר. אם הייתי קת'רין הייתי מכניסה מהר סעיף לחוזה שלי שאוסר עליי לבכות, כי זה גורם לה להיראות כ"כ זקנה, עם שקיות מתחת לעיניים וכל זה. ובשביל מה? בשביל רידג'? סיוט השניים האלה.
שימו
לעצלנות של בראדלי לכתוב סצינות חדשות - במקום שג'קי תדבר לעצמה דברי טעם (או סתם תנצל את היעדרו של מאסימו לאיזה קוויקי עם דיקן
), הוא שידר שוב את מה שקרה בפרק הקודם. אין לי בעיה עם פלאשבקים מהעבר הרחוק, זה אפילו נחמד, אבל פלאשבק מהפרק הקודם?! לא היה לך מה לכתוב? ריחמת על הצופים האומללים שהפסידו את סצנת העשור והחלטת לחמול עליהם? פאק, זה היה מיותר ומעליב לצופים.
אריק היה חסר טאקט לגמרי אצל ג'קי. "ידוע שמאסימו לא תמיד הולך לפי החוק" זה לא מה שאומרים לאישה שכרגע עצרו את בעלה. סטפני היתה בסדר גמור, אבל ראיתם איך היא נתנה לאמירה של ג'קי על רידג' לעבור ממש מעל ראשה? הכחשה, קוראים לזה.
בכלל ג'קי היתה מצוינת היום. היסטרית, אבל בצורה אמינה. אהבתי את ההשתלחות שלה ברידג' האידיוט. שחקנית מצוינת.
שמתם
להתכתבות עם סיינפלד ב"הלו...ג'קי" של רידג'? חבל שהייתי כ"כ עצבנית ליהנות מהמחווה (העלובה והמאוד לא עדכנית, יש לציין).
בראדלי חזק בתעמולת הבחירות ואני לא אתפלא אם הוא רפובליקני נלהב. "אין לכם דברים חשובים יותר? אנחנו אומה במלחמה" - איך הוא השחיל את השורה הזאת למאסימו, פשוט גאונות
. לרגע חשבתי שבוש יקפוץ להגיד שלום ויתחרה מול רידג' מי יותר מטומטם. אפשר גם להגיד כמה מילים על ההשתלטות של המארונים על שווקי העולם והגלובליזציה, אבל אני לא אלאה אתכם
רגע משעשע קמעה:
ברוק טופחת על בטנה ומסדרת את הכרית (צריך להיות חד עין או סתם משועמם כמוני כדי להבחין בפלא).

rachelMcfadden

New member
וזה רק אני או שהשוטר

שיחק פעם בסדרה שנקראת "פסיפיק בלו"? *זה היה פעם בערוץ 2*

girlontop

New member
זה לא רק את

עלעלי באחד מהשרשורים הקודמים, רונית הזכירה את זה.

NarihS

New member
חחח גדול../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

טלי אני מתה על הסיכומים שלך!!! ובאמת כל הפלאשבק של הפרק הקודם היה שטותי!!!! גם אני חשבתי אותו הדבר!!! חחח איזה מטומטם הבראדלי הזה.. :)

יניב1

New member
מטומטם זאת לא מילה, וגם -

לסטפני, שלא תקפה מספיק את ג'קי על ההשתלחות שלה ברידג'.
לאריק, שתקף את ג'קי (איזה יופי!) והגן על הבן שלו כמו שצריך!
שוב לאריק על "את תראי שתהיה חתונה, והפעם לא של ברוק עם ניק"
לברוק ורידג' מסכים עם טלי - כבר נמאס מהסצינות שחוזרות על עצמן!
לבראדלי כמו שטלי אמרה, על הפלשאבק הדפוק מהפרק הקודם!
למאסימו, בפרט על "טרוריסטים משתוללים בעולם ואתם מתעסקים עם - "
לרידג', שתקף כמו שצריך את ג'קי ועדיין לא אמר את המילה האחרונה! ופינה חדשה:
ציון לפרק
6 בסולם יניב, עם
קטן לבראטלי. שיתעורר, אבל מהר!

SupeRonit

New member
ואני סתם חשבתי שמדובר בניסיון עלוב

להראות קשר אימהי לעובר *המסכן* שבפנים

ani88

New member
../images/Emo26.gifהפרק היה די משעמם

ללא התקדמות עלילה משמעותית אהבתי
את הפרצוף של סטפני כששמעה שרידג' נמצא עם ברוק
את הסצנה של רידג' וג'קי בקשר לפלשבק מהפרק הקודם: אפשר להגיד שבראדלי די התחשב בישראלים- הייתה לנו הפסקה גדולה בין שני הפרקים האלה וגם באמצע יום כיפור אז יכולנו לשכוח!

לינה18

New member
אז קודם כל גם אני מאוד אוהבת את

הסיכומים של טלי-כל הכבוד! וחוץ מזה באמת כבר נימאס, למרות שאני מאוד אוהבת לראות סצנות בין ברוק לריג', אבל כמה אפשר להראות סצנות שהן כולן על אותו העיקרון? ובקשר לג'קי-היא באמת שיחקה נהדר בפרק הזה! אפילו היזדהיתי איתה ועם ניק, שזה כבר ממש לא מתאים לי. אבל זה רק כל עוד ניק בכלא. וחוץ מזה-אני מסכימה לחלוטין-זה היה ממש מעצבן הפלשבק מהפרק הקודם. מה זה אמור להביע? היתחשבות במי שפיספס את הפרק? ומה עם מי שלא?

למעלה