הפרק היומי - יום חמישי

girlontop

New member
הפרק היומי - יום חמישי

אולי זאת העייפות של סוף השבוע ואולי זה סתם חוש ההומור הטיפשי שלי, אבל הפרק היום היה מצחיק וממש מרגש. דיקן חוזר לעצמו ונראה מהמם מתמיד. נקרעתי מצחוק כשהוא השתחווה לקלודט אחרי שהיא לא הפסיקה להשתחוות אליו. המחשבות בראש של מאסימו כ"כ מטומטמות שאני לא יכולה להפסיק לצחוק, במיוחד כשג'קי קוראת לו סיפורים מרדימים בטון מתיילד (חשבתי שהמטרה להבריא אותו, לא לדרדר את מצבו) והוא אפילו לא טורח להקשיב לה
. ג'קי בלתי נסבלת ואני מקווה שקלודט תחנוק אותה בקרוב או שדיקן ידחוף לה מנת יתר למיץ. היום היתה הפעם הראשונה שממש אהבתי את פלישיה והרגשתי שהחזרה שלה לסדרה שווה משהו. קולין דיון שיחקה מצוין, דיברה לעניין והיתה מרגשת. טוב לשמוע שפיפי תמיד היתה מוזמנת לעבוד בפורסטר, רק חבל שאריק מעולם לא טרח להגיד לה את זה בכל שנות היעדרותה. ת'ורן ואמבר היו נהדרים היום והסצינה בספקטרה בכלל היתה מרגשת, כמו שסאלי אמרה. מעניין לראות איך עסק שמורכב מאנשים שונים ולא קשורים משפחתי הרבה יותר מעסק שמורכב מבני משפחה אחת. ספקטרה רולז!

SoldieRonit

New member
אני יודעת שזה לא יפה לשמוח לאיד אבל

כל הפרק רציתי לרכון לעבר מאסימו ולהגיד "מה לא שומעים אותך תגביר ת' קול מה זה לא ברור מההההההההההההההההההההההההה" ואז כל כך התבאסתי שהפרק בארבע ולא בשבע-ככה הייתי מושיבה את הילד (תזרמו איתי) מול הטלוויזיה והייתי חוסכת לעצמי סיפור לפני השינה
ואכן גו ספקטרה-הם מעוררים אהדה כלפיהם למרות שהם "הרעים" שגונבים,ופורסטר צריכה ליפול (למחוץ את ריג' בדרך :-D)

girlontop

New member
זה יותר עונש מסיפור לפני השינה ../images/Emo8.gif

ספקטרה כבר לא גונבים ובתור מנהלת לעתיד היית צריכה לדעת את זה

rachelMcfadden

New member
מסכימה עם כל מילה!

גם אותי מאסימו קורע מצחוק
גמני מתחילה לחבב את פלישה...ונכון שהרבה יותר יפה לה אסוף מאשר הפזור? מסכימה גם לגבי אריק, ג'קי ודיקן ושוב פעם אמבר ותומאס היו מתוקים *לא אהבתי את מה שעשו לה בשיער* אבל לא כל כך הבנתי למה תומאס בא איתה...טוב מה זה משנה, העיקר שיראו אוו
רידג' דביל כרגיל. היה פרק אחלה

girlontop

New member
../images/Emo45.gif באמת יותר יפה לה אסוף

היא רק צריכה להוריד את הפוני ויהיה אפשר להראות אותה בחברה
אני דווקא חשבתי שאמבר נראתה מעולה היום מכל הבחינות וממש אהבתי את הז'קט ג'ינס שהיא לבשה (איפה קונים?
). תומאס מהמם

תגידו

רק אני באמת באמת מאוהב באמבר ? בטוח היא ככה גם במציאות נכון ? מ-ו-ש-ל-מ-ת

girlontop

New member
במציאות היא צדיקה

קבל ראיון איתה מלפני כמה חודשים.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo45.gifהיא מדהימהההה

אנייי מבינה אותך לגמריייייי
אמבר רולזזזז|מלכה|

NOA N1

New member
../images/Emo6.gif

מסכימה עם כולם-הפרק היה ממש יפה. עכשיו כל מה שצריך שהחבריה בספקטרה יעשו לינץ על רידג', או ערימת ילדים ככה רידג ימות בטוח וזה מאד מתבקש.

למעלה