הפרק היומי - יום חמישי
אולי זאת העייפות של סוף השבוע ואולי זה סתם חוש ההומור הטיפשי שלי, אבל הפרק היום היה מצחיק וממש מרגש. דיקן חוזר לעצמו ונראה מהמם מתמיד. נקרעתי מצחוק כשהוא השתחווה לקלודט אחרי שהיא לא הפסיקה להשתחוות אליו. המחשבות בראש של מאסימו כ"כ מטומטמות שאני לא יכולה להפסיק לצחוק, במיוחד כשג'קי קוראת לו סיפורים מרדימים בטון מתיילד (חשבתי שהמטרה להבריא אותו, לא לדרדר את מצבו) והוא אפילו לא טורח להקשיב לה
. ג'קי בלתי נסבלת ואני מקווה שקלודט תחנוק אותה בקרוב או שדיקן ידחוף לה מנת יתר למיץ. היום היתה הפעם הראשונה שממש אהבתי את פלישיה והרגשתי שהחזרה שלה לסדרה שווה משהו. קולין דיון שיחקה מצוין, דיברה לעניין והיתה מרגשת. טוב לשמוע שפיפי תמיד היתה מוזמנת לעבוד בפורסטר, רק חבל שאריק מעולם לא טרח להגיד לה את זה בכל שנות היעדרותה. ת'ורן ואמבר היו נהדרים היום והסצינה בספקטרה בכלל היתה מרגשת, כמו שסאלי אמרה. מעניין לראות איך עסק שמורכב מאנשים שונים ולא קשורים משפחתי הרבה יותר מעסק שמורכב מבני משפחה אחת. ספקטרה רולז!
אולי זאת העייפות של סוף השבוע ואולי זה סתם חוש ההומור הטיפשי שלי, אבל הפרק היום היה מצחיק וממש מרגש. דיקן חוזר לעצמו ונראה מהמם מתמיד. נקרעתי מצחוק כשהוא השתחווה לקלודט אחרי שהיא לא הפסיקה להשתחוות אליו. המחשבות בראש של מאסימו כ"כ מטומטמות שאני לא יכולה להפסיק לצחוק, במיוחד כשג'קי קוראת לו סיפורים מרדימים בטון מתיילד (חשבתי שהמטרה להבריא אותו, לא לדרדר את מצבו) והוא אפילו לא טורח להקשיב לה