הפרק היומי - יום חמישי

girlontop

New member
הפרק היומי - יום חמישי

פרק נחמד מאוד, אהבתי.
נתחיל מלמטה - קייטלין וריק. האמת, הם לא משעממים אותי כמו שציפיתי. מצד שני, הם גם לא הכי מזיזים לי בינתיים. ריק מצטייר בעיניי כילד מפונק ושחצן, אמנם לא כמו שרידג' היה, אבל מעצבן. את קייטלין אני לא אוהבת, היא פלצנית. אבל למרות זאת הם לא מעיקים עליי יותר מדי. בטח שלא כמו הקטור וסמי.
דרלה ות'ורן היו מצוינים. האמת שרידג' היה יכול להיות יותר גועלי וכן היתה לו נקודה נכונה בכך שהוא אמר שעסקים זה לא עניינה של דרלה, אבל בכל זאת הוא היה רידג' והיה מגעיל. ת'ורן יצא מלך
עם ההתפרצות על רידג' ועם זה שהוא הוכיח אותו על נטישת פורסטר בעבר.
מאסימו מעצבן אותי, וזהו. תאמינו לי שמזה שנים שמחתי לראות את אריק!
לגבי ברוק אני מאוד אמביוולנטית היום. מצד אחד, אני חושבת שהיא תיקנה את הרושם הרע שהיא עשתה עליי לפני יומיים וזה היה מאוד במקום שהיא הלכה לשוחח עם ניק. גם מאוד אהבתי שהיא הביאה את הופ לראות את ניק, כי בכל זאת השניים נקשרו אחד לשניה ואי אפשר לנתק אותם בבת אחת. מצד שני, עוד לא גיבשתי דעה על כך שהיא אמרה לניק שהיא אוהבת אותו. האמנתי לה בקטע הזה, אבל כל הזמן תהיתי אם היא לא סתם משלה את ניק, במיוחד עם המבט שהיא נתנה לו. מנגד, הקול השני אומר לי שדווקא היה יפה מצדה להודות בכך שהיא אוהבת אותו ולא להיות קרה. בשורה התחתונה, אהבתי איך שברוק התנהגה היום. ותהייה לסיום: ניק עם הכובע הזה לא הזכיר לכם קצת את מרקו?

rachelMcfadden

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך קייטלין וריק הגיעו לקפה רוס?? זה היה קטע מעצבן לא אהבתי אותו בכלל! הם לא מתאימים
דרלה ממש גדולה! היא ותורן יצאו אחלה! כל הכבוד לתורן! ממש נהניתי מהויכוח בינהם וגיחגחתי שתורן אמר: קודם אני ____ (לא זוכרת איזה מילה זאת) ועכשיו אני בובה? אני לא יכול להחליט בעצמי? *הציטוט שלי יצא עקום אבל זה היה משו כזה
* רידג' ומאסימו מעצבנים אותי...אין לי יותר מדיי להגיד עליהם, חוץ מזה שנבהלתי שאריק עמד בחוץ ופתאום נדחף לשיחה
וברוק וניק...אני ממש מרחמת על ניק, הופ מתוקהה ואת הקטע שהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו לא ראיתי. זה היה בסוף? ככה זה נגמר? *בדיוק היה לי טלפון*

girlontop

New member
*חשבונאי*

זאת המילה שאת מחפשת
בסוף הפרק ברוק אמרה לניק שהיא אוהבת אותו ונתנה לו חיבוק.

rachelMcfadden

New member
וואלה חחח חשבתי על משהו

בכיוון
אבל למה ברוק אמרה לניק שהיא אוהבת אותו? סתם ככה?

לינה18

New member
ברוק באמת היתה מדהימה אתמול

אהבתי מאוד איך שהיא ניראתה ואיך שהיא שיחקה.

הפרק היום..

בע היא די נחמד :) לא משהו מעניין אבל בסדר. מאסימו מעצבן אותי! הוא והמורשת והטבעות שלו וסבא שלו וסעמק! יאללה בלבלת לי כבר ת'שכל. רידג'- שונאת אותוווווווווווווווווווווו! תורן מלך סוף סוף רואים ת'פרצוף היפה שלו. וגם דרלה נראתה נחמד + היום :) ניק היה נראה ממש מעולה .. גרררררררררררררר כוסון שכמוהו. וברוק? נשארה אותה ברוק. בע עדיף לא לזכור שהיא קיימת..

rachelMcfadden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה לא מילה

זה סתם, כמו שבא להקיא, אם לא מרוצים ממשו עושים בעע חחחח

יניב1

New member
רק עכשיו ראיתי, לפני הפרק של שישי

ואני באמצע הפרסומות של הפרק אז אני אעשה את זה מהר:
לת'ורן, שתקף את רידג' כמו שצריך ולא נתן לו להביס אותו. טוב מאוד!
על אותו משקל גם דרלה, שלא נשארה חייבת גם לא בפרק הזה.
לניק. טלי הצחיקה אותי (מרקו) זה נכון, ובכל זאת, הוא מקסים!!!
לברוק. יפה כמו תמיד, ומקסימה. למרות שבפרק של היום (שישי) מעצבנת.
לרידג' כמובן על היהירות שלו, כל כך מעצבן, הוא ומאסימו שני קרציות!
לריק הדביק שבכוח רוצה את קייטלין. ילד שלא התבגר, שיעיפו אותו כבר! ציון יומי
8, ויכול היה להיות יותר טוב

לינה18

New member
לטלי

אני שוב פעם מיתפלאת עלייך. ריג' יכל להיות יותר גועלי? הוא צדק במה שהוא אמר על דרלה? ממתי את מסכימה עם משהו שריג' אומר?
אני אישית כמובן מסכימה איתך שהוא לא היתנהג עם ת'ורן כהרגלו, ואפילו היתנצל בפני דרלה
(ממש לא מתאים לו). ובקשר למה שהוא אמר על דרלה שהיא לא צריכה להיתערב, אז גם אני חשבתי שהוא צודק בזה.

girlontop

New member
אני מפתיעה, אה? ../images/Emo8.gif

כשקראתי את הספוילרים לפרקים האלה רידג' היה נשמע הרבה יותר גועלי. גם אתמול הוא היה גועלי, אבל ציפיתי ליותר ממשחקי מילים ("כלבת שמירה") ולהבעות פנים של ילד עם פיגור

לינה18

New member
ובאופן כללי יותר על הפרק+../images/Emo58.gif

היה פרק טוב לדעתי, לא היתלהבתי ממנו כמו מהקודם, אבל עדיין היה פרק די טוב. שוב פעם אהבתי בו את כולם, במיוחד את ברוק. הסצנה בינה לבין ניק לדעתי היתה מדהימה-שניהם שיחקו מצויין וזאת היתה יופי של פרדה! אבל, למרות זאת, לדעתי ברוק לא היתה צריכה לחזור ולאמר שהיא אוהבת אותו. לדעתי זה לא בדיוק עוזר לו עכשיו, אלא להפך.וחוץ מזה, מה היה קורה אם ריג' היה שומע את זה? בכלל, אני לא מבינה מאיפה כל האהבה הזאת הופיעה פתאום? במשך כל-כך הרבה זמן היא לא הסכימה להצעת נישואיו ואפילו כשהסכימה היא אמרה שזה למען הילד. ככה שזה די מוזר לי עכשיו איך שקשה לה להיפרד ממנו. למרות שאני כן מאמינה שהיא אוהבת אותו באיזשהו אופן, זה עדיין לא הכי יפה להגיד לו עכשיו כמה היא זקוקה לו-היא ממש עוזרת לו בזה! חוץ מזה לא הבנתי מה פתאום ריק, אחרי שפגש את קייטלין בסכה"כ פעמיים, כבר מזמין אותה לקפה רוז', הרי הם בקושי מכירים! חוץ מזה אהבתי איך ריק דיבר על אמבר, במן געגועים כאלה. אני יודעת שבהמשך היחס שלו לאמבר ישתנה לרעה, אבל בינתיים אהבתי איך שהוא דיבר עליה. איך שמסימו ניסה לשכנע את ריג' לחזור אליו, אז מאוד אהבתי את זה, וגם אהבתי איך שריג' ניראה בסוף הפרק מהסס כזה כאילו שהוא עומד להסכים ולפתע(וזה ממש הפתיע אותי) אריק נכנס. אני יודעת שריג' יסרב למסימו ואני אישית שמחה שהוא יסרב לחזור למרונה, פשוט כי אני מעדיפה אותו בפורסטר וגם כי כשאריק איבד את ריג' לטובת מסימו אז מאוד ריחמתי עליו. איכשהו זה ניראה לי שמסימו יכול להתמודד עם הסרוב של ריג' יותר טוב מאשר אריק. וגם אחרי כל התמיכה של אריק בריג' בכל התקופה האחרונה, והחיבוק החם והמרגש שהם החליפו בבית של ריג' רק לפני כמה פרקים, הייתי נורא מיצטערת אם ריג' היה בוחר במסימו. בכלל, עצם העובדה שהם שניהם רבים עליו מגוחכת בעיניי. למה הוא לא יכול פשוט להנות משני העולמות? למה הוא צריך לבחור ביניהם? מה, הוא לא יכול להיות ביחסים טובים עם מסימו כשהוא עובד בפורסטר? למה מסימו לא יכול לקבל את העובדה החד-משמעית שריג' פשוט אוהב לעצב? איך שהוא אמר לריג' שהוא מרגיש זר בפורסטר, אז זה פשוט מגוחך! הוא גדל בחברה הזאת! הוא תמיד ירגיש שם בבית! חוץ מזה כמו שכבר כתבתי הופתעתי כשריג' ביקש סליחה מדרלה. וזה היה מאוד צפוי שהם לא יסיימו את השיחה הזאת בפיוס. העימות רק מתחיל.

למעלה