הפרק היומי - יום חמישי
פרק נחמד מאוד, אהבתי.
נתחיל מלמטה - קייטלין וריק. האמת, הם לא משעממים אותי כמו שציפיתי. מצד שני, הם גם לא הכי מזיזים לי בינתיים. ריק מצטייר בעיניי כילד מפונק ושחצן, אמנם לא כמו שרידג' היה, אבל מעצבן. את קייטלין אני לא אוהבת, היא פלצנית. אבל למרות זאת הם לא מעיקים עליי יותר מדי. בטח שלא כמו הקטור וסמי.
דרלה ות'ורן היו מצוינים. האמת שרידג' היה יכול להיות יותר גועלי וכן היתה לו נקודה נכונה בכך שהוא אמר שעסקים זה לא עניינה של דרלה, אבל בכל זאת הוא היה רידג' והיה מגעיל. ת'ורן יצא מלך
עם ההתפרצות על רידג' ועם זה שהוא הוכיח אותו על נטישת פורסטר בעבר.
מאסימו מעצבן אותי, וזהו. תאמינו לי שמזה שנים שמחתי לראות את אריק!
לגבי ברוק אני מאוד אמביוולנטית היום. מצד אחד, אני חושבת שהיא תיקנה את הרושם הרע שהיא עשתה עליי לפני יומיים וזה היה מאוד במקום שהיא הלכה לשוחח עם ניק. גם מאוד אהבתי שהיא הביאה את הופ לראות את ניק, כי בכל זאת השניים נקשרו אחד לשניה ואי אפשר לנתק אותם בבת אחת. מצד שני, עוד לא גיבשתי דעה על כך שהיא אמרה לניק שהיא אוהבת אותו. האמנתי לה בקטע הזה, אבל כל הזמן תהיתי אם היא לא סתם משלה את ניק, במיוחד עם המבט שהיא נתנה לו. מנגד, הקול השני אומר לי שדווקא היה יפה מצדה להודות בכך שהיא אוהבת אותו ולא להיות קרה. בשורה התחתונה, אהבתי איך שברוק התנהגה היום. ותהייה לסיום: ניק עם הכובע הזה לא הזכיר לכם קצת את מרקו?
פרק נחמד מאוד, אהבתי.