הפרק היומי! חח:)

הפרק היומי! חח:)

אני יודע שהוא עוד לא התחיל אבל אולי מישהו יודע על מה יהיה היום? העונה החמישית מתחילה היום? בעעעע

הייד כל כך חמוד!!!!1../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

איזה מתוק! הוא נראה כל כך כוסון כשהוא התעורר! הפרק של היום היה חביב... אבל היו יותר טובים.....

אכן נכון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני עוד אבוא לסט של הסדרה ואנפץ את כל זוגות המשקפיים שלו לאלפי רסיסים! הוא נראה כל-כך הרבה יותר טוב בלעדיהם! אוף, הוא כל-כך יאמי...
די, מספיק להישמע כמו איזו מעריצה מתלהבת. אני, מעריצה
מה פתאום. בלעחס.

העונה החמישית לא מתחילה היום

יש עוד 2 פרקים (לא כולל של היום) לתחילת העונה החמישית (הפרק השלישי יהיה הפרק הראשון של העונה)

popit

New member
פרק יפפההה!!!

היו הרבה בדיחות!!! ממש יפה לפי דעתי... יום רביעי עונה 5 בערוץ 3 ומחר בסטאר וורלד ב3 בצהריים!!! אני לא אפספס לא פה ולא פה למרות שכבר ראיתי את הפרק הזה 55 אלף פעם... ולא היה היום פתיח, גם בפרק של יום חמישי או רביעי או משהו לא היה... ובעונה 5 יש גם איזה 2 פרקים בלי פתיח...אולי הפרק היה יותר ארוך מכרגיל אז חתכו את השיר.

פופית יש לי בקשה קטנה אם תסכימי

לשלוח לי בתיבת מסרים על מה יהיה הפרק ביום רביעי כי אני לא אוכל לראות ואני ממש לא רוצה לפספס את מה שקרה בפרק הראשון של העונה... תשרשרי לי הודעה אם את מסכימה טוב?

popit

New member
אין בעיה

אני אשלח, אבל יש מחר בסטאר וורלד, אם יש לך כבלים...

זה יהיה נחמד אם שתיכן מסכימות../images/Emo9.gif

ויש לי יס... אז אני רוצה רק את הפרק של 20:55 בערוץ 3...... תודה ענקיתתתתתתתת לשתיכן!!!!!!

popit

New member
מה יש להם אלה?

החליטו לפתוח בשביתת הפתיחים?

חחח, הם והמורים באותו ראש.

אבל בעצם זה טוב, למרות שהשיר פתיחה מוסיף הרבה אווירה לסדרה, כי אז יש לנו יותר זמן לפרק עצמו (בערך עוד חצי דקה, אבל בסדרה של 22 דקות יש לכך משמעות [זעומה]).

למעלה