הפרק היומי : זמן שאול

• פותח הנושא aj23
  • פורסם בתאריך

aj23

New member
הפרק היומי : זמן שאול

אני לא מאמין שהתחיל הלימודים!!!!!!!! אל תבינו אותי לא נכון - אני 12 שנות לימוד סיימתי. עכשיו אני לומד טכנאי - יענו כיתה יג' - מרצון!!!!!!!!!!(מאד מוזר). אתמול היה פרק ע-נ-ק! מת על החנוניות של מקס ולוגן "בוא נעשה את זה מושלם" ,"בוא נעשה חפוז מושלם".... אלק פשוט ענק תמיד מצחיק אותי, ג'ושוע אני מת עליו-התמימות,הרוך, פשוט ענק. בפעם הראשונה שראיתי את זה חשבתי שאולי הם ב12 שעות האלה ימצאו איזה נוגדן בשביל שיחסל את הוירוס לתמיד, כנראה שהכותבים לא מספיק נחמדים בשביל זה! אגב, הנוגדן הוא 13 - 14 שעות אמור להחזיק, אבל הוא בטוח יעבוד ל 12 שעות. כך שלמעשה כשנשאר להם 2 דקות בשעון זה לא אמיתי הם יכלו לפנות לעצמם עוד עשר דקות ו"גט ביזי"(כמו שג'ושוע אומר).

היתושה

New member
פספסתי את הפרק

אני בשירות לאומי עכשיו. יש מצב להוריד אותו באינטרנט איכשהו?

Blip Blop

New member
פיספסתי את הפרק

מישהו מוכן להגיד מה היה? דרך אגב אני חדשה
וחבל שזה לא משודר בשעה קצת מוקדמת יותר כי עכשיו שהתחיל בית ספר(אני ב- ט') אני לא כל כך יכולה לראות את זה......

aj23

New member
ברוך הבא!../images/Emo150.gif

אם זה מאוחר לך אז תכוונתי את הוידאו לשעה 23:38 ואז תראי מתי שנוח לך. בכל מקרה, אתמול בפרק מקס מוצאת דרך שבה אפשר לנצח את הוירוס. היא הולכת לרופא, הוא מזריק לה ומגלה שהוירוס עובר מוטציה אבל יקח לו בערך 12 שעות עד שההשפעה של החיסון יעלם. לבינתיים, גוסמר(חיה מהונדסת ממנטיקור) פוגעת באנשים בעיר. מקס באה ללוגן ומספרת לו על הוירוס אבל לפני שקורה משהו ג'ושוע בא וקורא למקס שתעזור לו עם הגוסמר. בקיצור מקס קוראת לאלק,הם נתפסו ע"י הגוסמר וג'ושוע בא לחלץ אותם והם נלחמים בגוסמר, אבל הזמן של החיסון נגמר כשהיא שוב לא יכולה לגעת בלוגן.

Blip Blop

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

נראה לי שהיום אני יתחיל להקליט את הפרקים

גם אני פספסתי ../images/Emo4.gif

וגם אני ב-ט עכשיו הלכתי לישון ב-11 כדי לקום היום בבוקר

גם אני בט'

אבל לי ההורים לא אומרים מתי ללכת לישון או דברים כאלה, כי הם יודעים שאני לא אלך. אבל הטלויזיה אצלי בחדר אני רואה מלאך שחור וישר הולכת לישון. אני לא מפסידה שום פרק!! אני מתה על זה ואם תוכלו ספרו לי הכל על ג'נסן אקלם!!!!!

kyle chandler

New member
אה גם אני ב-ט'../images/Emo168.gif

ההורים המעצבנים שלי אומרים לי ללכת לישון ב-11 אז אני מקליט (בכל מקרה אני מקליט). איזה מגניב כתה ט'!!!!!!

aj23

New member
איזה מצחיק!

כולם כאן צעירים כאלה כיתה ט' רק אני יג'.............

Nitzan122

New member
אני מתה על הפרק הזה

ושונאת אותו ביחד למה הם מתעללים גם בהם וגם ובנו? האיש המדען הזה תמיד מצחיק אותי "את לא הולכת לבכות נכון?" ואלק מצחיק כהרגלו וזה פרק מאוד יפה.. רק שאלה- כשהם הלכו לטרמינל סיטי אמרו שהם חסינים לחומרים כימים וכאלה נכון? אז למה ג'ושוע פחד ממה שהכימיקלים בצבע יעשו לו? או שהוא פשוט לא יודע שהוא חסין מפניהם?

aj23

New member
כנראה...

ג'ושוע מאד תמים כך שזה אפשרות.

ענתר

New member
פשוט כדי שיהיה להם סיבה להוציא אותו

החוצה כדי שיריח....

QueenMaria

New member
גמני עכשיו כיתה ט'.../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif

אבל בכל זאת ראיתי את הפרק.
סתם כי אני מגניבה..
פרק שולט
מתה עליו
הכנתי חתימה בכמה סגנונות של מקס וקצת לוגן מהפרק הזה, כשאני אגיע הבייתה (בתקווה שהמחשב לא שבק חיים מאז שעזבתי אותו) אני אשים את זה.

Omega Dark

New member
פרק אדיר!!!

וגם אני הליתי לט' ואני עדיין ראיתי את הפרק!!!(כמובן שישנתי בלילה רק איזה 2-3 שעות ו"השלמתי" שעות שינה בשעור גאוגרפיה.....) זה פשוט פרק שולט!!!!! *גם הקלטתי אותו....

inbula

New member
גם אני עכשיו בכתה ט!!!!!!!

עדיין לא התרגלתי... ומאז שהתחיל בית ספר :( אז אני מקליטה....

Nitzan122

New member
אני הקלטתי

גם לפני שהתחיל בצפר אני מקליטה את כל הסדרה

למעלה