הפרק היומי - ארה"ב

girlontop

New member
הפרק היומי - ארה"ב

לא, לא היגרתי לארה"ב בשעות האחרונות - אלו פלאי הטכנולוגיה שמאפשרים לי לצפות בפרק היומי שלכם אך מספר שעות לאחר שהוא שודר ומה אני אגיד, הפרק היה מצוין! לפני הכל, אני חייבת להסיר את הכובע בפני קק"ל, שמעולם לא ראיתי אותה משחקת כ"כ טוב. לא רק שהסצינה בינה לבין רידג' וברידג'ט היתה כתובה נהדר וברוק אשכרה נראתה דמות עמוקה, אלא שקתרין נכנסה לתפקיד עד הסוף ולא השאירה עין יבשה בבית. וואו! לקח לי בדיוק דקה להתלהב מברידג'ט החדשה. אשלי ג'ונס שחקנית מצוינת ומגלמת את ברידג'ט בחינניות ובטבעיות שלא זכור לי שראיתי אצל שום דמות בסדרה אי פעם. היא ממש לא דרמה קווין סבונית, אלא שחקנית דרמטית משכנעת וזה מכפר על כך שהיא נראית זקנה מדי להיות הבת של ברוק או אחותו הקטנה של ריק. על כמה אתם מהמרים שניק וברידג'ט הזוג הבא? הוא דלוק עליה קשות וכבר לא נראה קפוא כמו בסצינות עם פלישיה. אמבר לא הכי חכמה - היא באמת חושבת שהמניפולציות שלה יעבדו על סטפני? מילא, ברוק תקנה הכל, אבל סטפני נכנסה באמבר היום בצורה מדהימה. לא חייבים להסכים עם מה שהיא אמרה, אבל איזו הופעה סוזן פלנרי (שוב) נתנה! ומי האמין שסטפני באמת תדאג לרגשות של ברוק? ומי האמין שברוק תגיד דברים טובים על טיילור? ימות המשיח!

sashkashurik

New member
טרם ראינו../images/Emo3.gif

אנגלה פורסטר מתארחת אצלי בסן דייגו אז נראה את הפרק המדובר רק ביום שני מה שכן בעקבות הפרקים האלה ממש בא לנו להעיף את אמבר מהסידרה

girlontop

New member
זה מצחיק

טלי בישראל רואה את הפרק לפני סשה בסן דייגו
אם אתן שונאות את אמבר כרגע, אתן תתענגו על הסצינה שלה עם סטפני. אני מעריצה את האלגנטיות בה סטפני קורעת לגזרים את מי שהיא לא אוהבת: בלי למצמץ, בלי להרים את הטון ועם משפטים מייבשים בטירוף. היא פשוט דרסה את אמבר והשאירה אותה בלי מילים. אמבר לא מבינה שעבור סטפני היא רק חברה ולא משפחה, וכשיגיע הזמן לבחור בינה לבין המשפחה סטפני תמיד תעדיף לכפכף אותה.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif שני דברים../images/Emo70.gif 1. ברוק תמיד אומרת דברים טובים על טיילור../images/Emo70.gif :| 2. איך היא נראיתה??? ממש גרוע כמו שגיא אומר? או שהיא הייתה בסדר?../images/Emo10.gif

ani88

New member
ראיתי את הפרומו האחרון באתר CBS

. . . . . .. . . . ששם בדיוק הייתה הסצנה בין ברוק לאמבר, אז לא הייתי אומרת שהיא נראתה מוזר

girlontop

New member
היא היתה נראית אותו דבר

רק זקנה יותר...לא יודעת אם זה בגלל שהלבישו אותה בצורה שמרנית או בגלל שברידג'ט הצעירונת עמדה לידה או אולי בגלל שהיא היתה נראית כל כך עצובה ואבודה (בלי דמעות!), אבל היא היתה נראית די זקנה. אני עדיין מתפעלת מברוק בסצינה הזאת. הייתי מצפה ממנה לצעוק או למרר בבכי כמו תמיד, אבל היא דיברה בטון שקט ועצוב נורא וכשהיא אמרה לברידג'ט ורידג' שאם מה שהיה ביניהם יחזור על עצמו זה יהרוס אותה, כל מה שרציתי לעשות זה לחבק אותה. זאת אולי היתה הסצינה שברוק היתה הכי לא ברוק בכל תולדות הסדרה ואי אפשר היה שלא לאהוב אותה. מה שהרג אותי זה שהיא אמרה לרידג' "אני יודעת שאתה מצטער על מה שהיה עם ברידג'ט אפילו יותר ממני" בעוד האידיוט עומד מולה עם פרצוף של "העיקר שאת מאמינה בזה, מותק" ושותק

Guy K

New member
תסתכלו על האף שלה ../images/Emo4.gif

ותגידו לי בעצמכם אם היא נראית דומה לעצמה. חשבתי על זה שבכל פעם שהיא בוכה בזמן האחרון זה בגלל שהיא חושבת על הניתוחים הפלסטיים

girlontop

New member
../images/Emo6.gif

אולי כמו שלפעמים ניתוח אף גורם לנזלת תמידית, ככה יותר מדי בוטוקס באזור העיניים גורם לדמעות נונסטופ?

לינה18

New member
יוה, טלי, קרעת אותי עם המשפט שלך

של "העיקר שאת מאמינה בזה מותק"

Guy K

New member
אגב ברידג'ט

אני לא חושבת שהיא יכולה להיות הבת של ברוק. היא בוכה בשתי העיניים!

../images/Emo58.gif

היום קראתי שבאמת יתפתח משהו בין ניק וברידג'ת. ואחרי שראינו את הפרק שדיברת עליו, נראה שזה כבר מתחיל לקרות. ויש לי רק דבר אחד להגיד: ברידג'ת היא אכן הבת של ברוק. לא הלך לה עם רידג', אז היא הלכה על האח שלו... חסר גברים בלוס אנג'לס?

למעלה