הפרק היומי- "אני בעלה"

הפרק היומי- "אני בעלה"

פרק יפה. אהבתי את קטעי הנוסטלגיה של טיילור. חבל שמרחו את הפרק יותר מידי. גולת הכותרת של הפרק היתה כשרידג' אמר לתורן . אני בעלה(של טיילור כמובן) מישהו שם לב לחיסרונה של הברוקולי? לי זה לא הפריע

../images/Emo27.gif הפרק היומי ../images/Emo129.gif

(עמדתי לפתוח שרשור חדש, ואז ראיתי שאיחרתי את המועד). אני לא אוהבת פלאש-בקים, אבל אלו של היום התעלו על עצמם. בפלאש-בק עם השרשרת המיוחסת טיילור נראתה מדהים, ובכלל - ממש התגעגעתי לנוכחות של טיילור בסדרה. נוסטלגיה.
אלו שלא קוראים ספויילרים, איך הדברים לדעתכם יתפתחו?
רידג' ספק ישתפן ספק יתחרט ולא יפתח את ארון הקבורה.
הגופה של טיילור תהיה מונחת בארון.
גופה אחרת, לא של טיילור, תהיה מונחת בארון מסיבות כאלו ואחרות.
ארון הקבורה יהיה ריק.
שאלה: בזמן אצלנו, ולא בסדרה - כמה זמן עבר מאז נטישתה של טיילור?

S c a r l e t t

New member
../images/Emo129.gifפרק מצמרר לחלוטין

לראות את החפירות של שלושתם בקבר באמצע הלילה, עם כל הערפל מסביב היה פשוט מפחיד. (אם לא הייתי כ"כ במתח הייתי עושה לעצמי מרתון של איזה 3 פרקים ברצף, סטייל יום שישי ה-13). ניק ותורן היו מקסימים כל אחד בדרכו, תורן כקול ההגיון המנסה להניא את אחיו המשוגע מלחפור בקבר ולצפות במחזה מזעזע שלא ישכח מעיניו, ואילו ניק המבין כי רידג' יעשה זאת איתם או בלעדיהם ופשוט מחליט לעזור. הפלאשבקים של טיילור היו ממש מרגשים, חג המולד בו קיבלה את טבעת מסטפני, סיינט תומאס, איי הבתולה, הלידה הקשה של התאומות וכמובן ההתמוטטות בידיו של רידג' סחטו ממני כמה דמעות (מה לעשות, אני בן אדם רגיש!) והזכירו לי זמנים טובים יותר. תומאס היה מתוק
ונחמד לדעת שלמרות שהוא היה קטן הוא עדיין מתגעגע וזוכר את אימו המדהימה עם אמא כזאת לא פלא שהוא יצא פשוט מושלם (
?Thomas, Will You Merry Me) היה קצת מצחיק לראות את סטפני מנסה לשכנע את אריק איך כל זה יכול להיות הגיוני כשהיא בעצמה לא באמת מאמינה בזה. אני לא יכולה לחכות כדי לראות את הפרצוף של ברוק
כשהיא תגלה שרידג' ברח מבית החולים אבל לא אליה, אלא אל אישתו!!!

גרטה1

New member
היה פרק היום?!

רשת חזרו לשדר ולא אומרים על זה כלום בפורום?! כנראה באמת הפורום רדום כל עוד אין את פרקי ארה"ב-פיהוק-

Elanor Rigby

New member
ממש נהניתי מהפרק../images/Emo96.gif

קודם כל הופתעתי שבאמת היה פרק, כיוונתי את הוידיאו רק ליתר ביטחון ושמחתי מאוד לראות את היפים במקום שגב במטבח... והפרק עצמו היה מאוד מותח, למרות שקראתי את הספויילרים ואני יודעת מה יקרה. למרות שנראית לי קצת מיותרת כל ה"הכנה" שעושים לנו לקראת חזרתה של טיילור (זה לא ספויילר, נכון?) כלומר כל הפלאשבקים וכל הדמויות שמדברות עליה. לא היה הרבה יותר מעניין אם היא פתאום הייתה מופיעה בלי כל הדיבורים עליה מסביב? אבל למרות הכל, הפאשבקים עשו לי צמרמורת
באמת התגעגעתי לטיילור. נזכרתי שוב למה תמיד העדפתי אותה על פני ברוק. והשאירו אותנו במתח... לא יכלו לתת לרידג' לפתוח את הארון לפני שסיימו את הפרק?

238

New member
איזה פרק../images/Emo5.gif

בס"ד שמתם לב ש: לרידג' יש מזל שהמצבות בבתי קברות נוצריים לא נמצאות על הקבר.מה הוא היה עושה אז?שובר את המצבה?
טיילור היא אחת השחקניות היפות שנראו על מסך הטלויזיה. סטפני תצדיק את רידג' ,לא משנה מה הוא יעשה. תומאס שיחק ממש גרוע היום.זה היה כמו לצפות בג'ואי מחברים מסביר לחב'רה בכיתת לימוד שלו,איך לשחק . שרידג' משוגע לגמרי?מילא לפתוח קבר באמצע הלילה.אבל לשלוח את ניק ות'ורן משם?כאילו-איך נראה לו שהוא הולך לסגור אח"כ ת'קבר?לבד?

rt 19

New member
מה שהיה הכי סביר בפרק הזה

היה קול ההיגיון של תורן, אבל ללא ספק אחלה פרק..

raz the 1

New member
הפסדתי את הפרק של יום רביעי

מישהו יכול לתאר לי את הפרק בקצרה???

238

New member
זה מה שהיה:

בס"ד רידג' ת'ורן וניק ממשיכים לחפור את הקבר,כשלת'ורן יש רגשות אשם קשים על מה שהוא עושה,והוא ממשיך לשכבע את רידג' שהוא משוגע. לבינתיים ברידג'ט ותומאס מדברים,תומאס מבואס,כי הוא יודע שטיילור לא תחזור,וברידג'ט מנחמת אותו שטיילור מתגלמת בו,וכאלו. סטפני ואריק מדברים לבינתיים,הם בטוחים שזה אחת מ2:רידג' הוזה,או שזו מתיחה.למרות שסטפני 'פתאום' נזכרת שבאמת כשהם באו טיילור היתה מנותקת מהמכשירים,ושהם סלקו את הרופאים שבאו לקחת את טיילור. תוך כדי הפלאשבקים מה'מוות' והלוויה של טיילור,מארק מתקשר לדווח שרידג' עזב את ביה"ח,אבל שאיו מה לדאוג,הבדיקות הראו שהוא בסדר.וסטפני ואריק קצת מודאגים,אבל בטוחים שהוא בבית. רידג' ואחיו סיימו לחפור ת'קבר,ורידג' מסלק אותם משם. הוא בא לפתוח את הארון,בל לפני זה הוא מבקש סליחה מטיילור,למקרה שהוא טועה,ואז יש לו פלאשבקים לקשר שלו עם טיילור:האי בו הם בילו יחד,החתונה ,הולדת התאומות,ועוד כאלו. מסתיים הפלאשבק,רידג' פותח את הקבר ו....

Mikel20

New member
../images/Emo124.gifהכנה לפרק של מחר-ללא ספוילר

אז ככה, הפרק של מחר(חמישי) יהיה ללא ספק אחד הטובים שהיו לסידרה לדעתי ואחד המותחים שבו, והדרך הכי טובה להנות ממנו זה לסגור את כל התריסים בבית ולראות אותו בחושך מוחלט, אם אפשר להקליט ולראות אותו בלילה אז עוד יותר טוב - זה יכניס אותכם לאוירה של הפרק...

S c a r l e t t

New member
כל הפרקים האחרונים מתאימים ללילה

אחי הקטן שהתחיל לראות את הסדרה (עוד מכור במשפחתנו) אמר לי אתמול שלדעתו צריך להעביר את הסדרה ללילה. בכל אופן אני הולכת לארגן לי חושך מוחלט היום בערב ואני אחזור עם דיווחים

חחחחחחח איזה קטעים -אני סגרתי את

התריסים כדי שיהיה חושך כי הרגשתי שאני חייב לאווירה, ובכלל לא קראתי את ההמלצה הזו בפורום..

Black Queen

New member
פרינס עומר!!!!../images/Emo99.gif

המבטא האוקספורדי המושלם, השאננות, הדיבור האיטי, החליפה שרידג' בחיים לא היה נראה בה טוב... פרינס עומר, האיש והשארם. וגם הדבר הטוב היחיד שיצא משובה של טיילור, נערת הבוטוקס.

Indiman1

New member
זה רק אני ?

או שפרינס עומר דומה לשון קונרי ?? הוא ישר עלה לי לראש כשפרינס עומר הופיע.

girlontop

New member
וואלה, לא שמתי לב לזה אף פעם

שיחקת אותה. פרינס עומר שולת!!!111

raz the 1

New member
פרינס עומר הזכיר את שילה??

פספסתי את הקטע הזה.. מה הוא אמר עלייה?

S c a r l e t t

New member
בקושי משפט...

הוא רק הטיח בפניו של רידג' שהוא לא מאמין שהמשפחה שלו הסתבכה עם שילה קרטר...

למעלה