הפרק היומי-אהבתי

לינה18

New member
הפרק היומי-אהבתי

ברוק וריג'- ברוק ניראת מדהים
, התיפאורה מהממת לחלוטין, בדיוק כמו בחתונה שלהם, אבל הסצנות משעממות כמעט לגמרי. יש לי רק דבר אחד להגיד-ברוק הזאת לא יודעת מה היא רוצה, מה זה ה"I don't know" העלוב הזה? אי-אפשר פשוט להגיד לא? טיילור-האנטר שיחקה מצויין. אבל תהיתי למה לא מראים את החתונה השניה שלה עם ריג' בפלשבקים, הישנים מדיי מעצבנים אותי. אה, וחבל שטיילור גאה מדיי מכדי להבין שהקטור צודק ואסור לה להיות לבד עכשיו. זה לא בריא לשתות ככה ורק לחשוב על ריג' כל הזמן. ניק ובריג'ית-הסצנות הכי טובות בפרק, חוץ מאשר כל עניין הצירים שלה שהתחילו.אני כל-כך נהניתי מהסצנות שלהם יחד ששכחתי לגמרי שזאת מסורת בסידרה אחרי כל סצנה של יחד להרוס ולהנחית לזוג מכה על הראש. וזה אכן מה שקרה.

S c a r l e t t

New member
נהנית מניקט??

זאת היתה אחת הסצנות הכי מרדימות ומשעממות שנתקלתי בהן, טוב שבסוף ברידג'ט חטפה התקף צירים והעירה אותי משנתי... רידג' אידיוט וברוק עוד יותר סתומה, אם את לא רוצה אותו אז תהיי החלטית, די להיות יו-יו הקטור מזה חמוד שהוא דואג לטיילור, שממש כואב הלב לראות אותה סובלת לבד, אני מקווה שהיא תצא מזה מהר, לא מתאים לה להיות בדכאון יותר מידי זמן

Indiman1

New member
שכחת את הפרט הכי חשוב - ניקול!

זה השם של הילדה שלהם (שכנראה כבר לא תיוולד...) זה כבר פעם שלישית שההריון שלה הגיע למצב סיכוני , לא ?
אז מה אתם אומרים - יש כמה אפשרויות: 1. הילדה שלהם תיוולד פג מוקדם מאוד מהצפוי נראה לי.. 2. זה חייזר !!
.. סתם, סתם
3. עוד סתם נסיון למתוח את הצופים כמו שהיה בפעם הקודמת ובסוף הכל יהיה בסדר.. 4. ניקול תמות .. :( כנראה שזו האפשרות הרביעית.. נראה כאילו בראדלי בכח מנסה להרוג את התינוקת המסכנה ובסוף תמיד מתחרט. מעניין מה יהיה הפעם ?

y86

New member
ניקול

התינוקת של ברידג'יט וניק תמות מספר דקות אחרי הלידה:( כך כתוב בתקצירים

לינה18

New member
סיגל-אני בעצמי הופתעתי-פעם לא סבלתי

את ניקט, אבל מאז שחזרתי לצפות-פתאום אני אוהבת את טיילור ואת ניקט. אבל לגבי טיילור אני לא בטוחה לכמה זמן זה.

Indiman1

New member
טיילור משתפרת מפרק לפרק ../images/Emo3.gif

בואנמה, איזה סצינות היא דופקת לאחרונה. טיילור החדשה מה שנקרא.. איך היא התחילה לרקוד ואחרי זה הקטע עם המראה היה מעולה ! צעקה משהו כמו "אני מושלמת!" או שזה היה הפוך ?
כבר שכחתי.. בכל מקרה - אילו היו הסצינות המעניינות . אין ספק שרובה של ההתנהגות הזו בא מה
ומהדכאון שלה. האם אני מזהה פוטנציאל התמכרות לאלכוהול, סטייל מייסי ?? ולגבי רידג' וברוק: אוי, כמה שהם היו משעממים. שימו לב שכל הדמויות פחות או יותר (ובעירבון מוגבל) מתקדמות לאנשהו בחיים שלהם, אבל רק רידג' וברוק עדיין תקועים באותו מצב שהם היו בו בתחילתה של הסדרה. אותם משפטים ואותם סצינות - ברוק ורידג' ביחד, כבר לא, שוב ביחד, ושוב לא, שוב רידג' מנסה לשכנע את ברוק לחזור אליו, היא לא נכנעת אבל בסוף כן ואז הוא שוב מאכזב אותה.. וחוזר חלילה.. דייייייי!!! נמאס משניהם כבר. (מצטער על ההכפלת אותיות) לזכותה של ברוק יאמר שהיא עדיין לא נכנעת אליו (אני עדיין מהמר שהיא תכנע מתישהו, אבל כנראה שהרבה שנות אכזבה מרידג' כן לימדו אותה איזה לקח או שניים). אז כל הכבוד ברוק!
. הלוואי ורידג' יישאר לבד ואומלל.

לינה18

New member
לאינדימן-לדעתי זה לא ממש נכון שכל

הדמויות מתקדמות לאנשהו-זה נכון שברוק וריג' תמיד תקועים באותו המצב, אבל מה עם דמויות ותיקות כמוהן-אריק וסטפני לדוגמא, הם לא תקועים באותו מצב? סטפני אוהבת את אריק-אבל הוא מעדיף אישה צעירה על-פניה, ואז קורה משהו דרסטי מזכיר לו כמה המישפחה וסטפני חשובים והוא חוזר אליה רק כדי שוב פעם לעזוב אותה? ודמויות אחרות אמנם מתקדמות לאנשהו-אבל ישר יוצאות מהסידרה אחרי זה, הרי חוץ מאריק וסטפני אין עוד בסידרה דמויות ותיקות כמו ברוק וריג'! מרוב שהם ותיקים כל-כך, זה רק טבעי שהעלילות איתם הכי ממוחזרות שיש.

לינה18

New member
ומבחינתי לא אכפת לי לראות את השלב

של "ריג' רוצה את ברוק שוב" עוד תריליון פעמים, רק שכל פעם שהוא יזרוק אותה שוב אני אפסיק לצפות.

Indiman1

New member
צודקת, גם אריק וסטפני באותו מצב

שכחתי אותם ..
אבל אצל רידג' וברוק זה יותר ניכר המצב כי מתעסקים בהם יותר. וזה פשוט יוצא לי מהחורים. מה אני אעשה אבל אני לא סובל את זה...

לינה18

New member
זה אולי בגלל שראית מההתחלה?

כי אני ממש לא, אז זה לא הספיק להמאס עליי. גם האמת היא שהפסקתי לראות כשטיילור חזרה, מרוב שהסידרה נמאסה עליי, וההפסקה מהסידרה עשתה לי רק טוב. עכשיו אני דווקא נהנית כמו פעם. אולי זה גם בגלל העלילה של ריג' וברוק, כמובן.

ברוק וטיילור התבלבלו בתסריטים...

אוף אני לא ממש אוהבת מה שקורה לאחרונה... ברוק פתאום מרימה את עצמה בגאון, אחרי כל הבושות... ואשכרה מעריכה את עצמה במליון דולר ואילו טיילור שרועה בחוסר אונים, מושפלת, בוכה, שותה לשכרה, משתגעת מול המראה... ועורגת לרידג' שעסוק במסע "בדיוק התייחמתי" אחרי ברוק... מה שכן, רידג' לאחרונה מזכיר לי מרגע לרגע את ארוסי לשעבר (שכל כך התאמצתי לשכוח.. חחח)... וגם אני ממש לא מאמינה לו וממש לא רוצה לחשוב שרידג' אכן מתכוון למה שהוא אומר..

לינה18

New member
אין מה לעשות-זאת אופרת סבון, פעם

אתה למעלה, ופעם אתה למטה. הבעיה של טיילור לפני מותה היתה שהיא היתה רק למעלה, או כמעט תמיד רק למעלה, זה מה שהפך אותה למשעממת כל-כך(לפחות בעיניי), היום, לעומת זאת, הדמות שלה, לדעתי הישתפרה פלאים, לפתע אני מרגישה אהדה כלפיה! וגם יש להאנטר הרבה יותר אפשרויות להפגין משחק טוב, יחסית לפעם.

זהו, שזה ממש לא בדיוק ככה.. כיוון ש

האמריקאים דתיים מאוד... והנושא הזה של גבר שבוגד באשתו -זה רע מאוד.. ואישה שבוגדת בבעלה - שבעתיים... זה די עושה רושם שהחזרה הזו של טיילור לתודעה, אכן קרתה כתוצאה מלחץ שהציבור הפעיל על התסריטאים... כי אכן טיילור היתה אהובה ואהודה מאוד. מה שאת קוראת "תפקיד אופי", ויש הרבה במה שאת כותבת, גם עשוי להיות משהו שעשוי לפגום בחיים הסבוניים של האנטר... מעניין אם יעשו אותה "רעה" בהמשך או משהו שכזה... עשוי להיות מעניין לראות את טיילור בתור הביצ' שמנסה לפתות בחזרה את בעלה רידג' שיחזור לזרועותיה באותן השיטות שברוק נקטה כל אותן שנים... (ות'אמת, אם ברוק תמשיך לסרב, מעניין לדעת תוך כמה זמן פר ההרבעה הזה ישבר ויחזור הביתה).

למעלה