המחשבות שלי:
אודי – הופך להיות לחלאה יותר ויותר גדולה כל פרק, אבל היום הוא פשוט התעלה על עצמו.. ממש דוחה האדם ליה – לא רע בכלל! שמתם לב שעשו לה עוד משהו לשיער? (זה נראה קצת שונה משזה נראה שני פרקים קודם לכן) זיו – עד עכשיו חשבתי שהוא שיחק די טוב... אבל די! כמה אפשר לחזור על אותן תנוחות הידיים והמילים? "אני מצטער שירן" ואותה התנועה כל פעם... קובי – די בסדר למען האמת, אבל מכיוון שלא ראו ממנו הרבה היום, ניתן לו להתאושש לפרק הבא ארז – מצחיק האדם!! "כי אני חזיר" (ואני עדיין זוכר את הקטע עם הזקנה המכוערת שירן – איפה הרגש שירנוש? קטעים כאלה לא מתאימים לך... ירון – הגיע הזמן להעיף את הנדנד הזה (=יעל), ברוך השם!!! יעל – ראו למעלה ענבר – נורא חמודה, אבל תמימה למדי (איך אפשר להאמין לחלאה שכזאת (=אודי)? די, אני כבר לא יכול לראות את הפנים שלו!!!!!! בטי – בדיוק כמו שירן, אפילו גרוע יותר! "ואתה הרסתה אותו"... לא, לא ולא!!!!! תומר – ממש לא משתלב בכל הסיפור!!!!! אבל ממש לא!!!!!! שאול – די כבר עם ה "בנימט" הזה!!!! נירה – לא בגדת בו – מה שתגידי... יד ביד, סדרה ממש סבבה, אבל הפרק של היום לא משהו... (למרות שאין סוף לצחוקים עם ארז!!!)