הפרק היומייי!!

aieeoh

New member
הפרק היומייי!!

הקטע של ארז היה פשוט ע-נ-ק-!!!!לא הפסקתי לצחוק!!!! וגם הקטע עם המכשפה היה יפה מאוד!!אבל היא מזה מכוערת ומ]חידה!! סה"כ היה פרק טוב מאוד!!

מישהו יודע../images/Emo35.gif

איזה מספר פרק היה היום?? נראה לי שהמכשפה הזאת היא האחות הביולוגית של ענבר.....צריך לבדוק את זה

ילדת גן

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אבלללל ענבר לא כזאת מכוערת!!! לפחות לא כמו המכשפה.....

סניילמן

New member
מה כתבה המכשפה...

היא כתבה על הפתק של שתי הבלונדות - "הצלחתי לעבוד על עוד שתי טמבליות" זו הייתה הסצינה הכי מצחיקה בסידרה, נשפכתי מצחוק

../images/Emo39.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

לפני הכול היה פרק מצחיקקקקקקקק
חחחחחח איך שירן אמרה לארז הבית נראה כמו דיר חזירים וארז אמר כי אני חזיר חיחיחי...
נירה קרעה את החוטים בשיניים חחחחחחח
אמאאאאא איזה מפחידה המכשפה
איך יעל ושירן הסתכלו על המכשפה חחחח
זיפטי פילו קוטנטי זפטי זפטי
איך קובי עומד ומסתכל שעה על ריקי וריקרדו...
כצנלסון באמבטיה זהירות!

dimasok

New member
המחשבות שלי:

אודי – הופך להיות לחלאה יותר ויותר גדולה כל פרק, אבל היום הוא פשוט התעלה על עצמו.. ממש דוחה האדם ליה – לא רע בכלל!  שמתם לב שעשו לה עוד משהו לשיער? (זה נראה קצת שונה משזה נראה שני פרקים קודם לכן) זיו – עד עכשיו חשבתי שהוא שיחק די טוב... אבל די! כמה אפשר לחזור על אותן תנוחות הידיים והמילים? "אני מצטער שירן" ואותה התנועה כל פעם... קובי – די בסדר למען האמת, אבל מכיוון שלא ראו ממנו הרבה היום, ניתן לו להתאושש לפרק הבא  ארז – מצחיק האדם!! "כי אני חזיר" (ואני עדיין זוכר את הקטע עם הזקנה המכוערת  שירן – איפה הרגש שירנוש? קטעים כאלה לא מתאימים לך... ירון – הגיע הזמן להעיף את הנדנד הזה (=יעל), ברוך השם!!! יעל – ראו למעלה  ענבר – נורא חמודה, אבל תמימה למדי (איך אפשר להאמין לחלאה שכזאת (=אודי)? די, אני כבר לא יכול לראות את הפנים שלו!!!!!! בטי – בדיוק כמו שירן, אפילו גרוע יותר! "ואתה הרסתה אותו"... לא, לא ולא!!!!! תומר – ממש לא משתלב בכל הסיפור!!!!! אבל ממש לא!!!!!! שאול – די כבר עם ה "בנימט" הזה!!!! נירה – לא בגדת בו – מה שתגידי... יד ביד, סדרה ממש סבבה, אבל הפרק של היום לא משהו... (למרות שאין סוף לצחוקים עם ארז!!!)

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gif לא,

אבל ראו את זיו מדבר איתו בפלאפון.

MrJacKasS

New member
למה?

למה לפתוח שרשור חדש בשביל שאלה כזו? למה לא לשרשר לשרשור הפרק היומי?!

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gif תגידו,

אתם בטוחים שהמכשפה הזאת היא לא גבר?

dimasok

New member
:)

לא יפה לגנוב מחשבות של אחרים!! :)) הוא גבר מהות הפתק די ברורה (רמז: בלונדיניות :)

dimasok

New member
נו באמת

נו באמת... בפתק כתוב משהו בסגנון "דפקתי זוג נוסף"

Emily ©

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo4.gifאיך אתה יודע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למעלה