הפרק היומייי!!

coconut56

New member
היא לא גבר../images/Emo70.gif

תסתכלו בכתוביות בסוף בשחקנים אורחים אז תראו שיש לה שם של אישה
אבל היא מאוד דומה לגבר.....

MrJacKasS

New member
זהו בין הפרקים היחידים...

שליה וירון השתתפו ממש ממש מעט! במיוחד ירון. ארז ענק! התחלתי לחבב אותו! כצנלסון באמבטיה
המכשפה היא אישה, עד כמה שזה נראה מוזר (שחקנים אורחים: פלורנס ברוך, פלורנס זה שם של אישה). אחח איך אני מקנא בתומר
בתיה מגעילה מיום ליום והבדיחה הגדולה - נירה - הדבר הכי יפה שאלוהים ברא

coconut56

New member
לדעתי ליה

שיחקה ממש מצוין עם קובי, שהיא הייתה איתו בחדר חזרות הם שיחקו שם מעולה
נירה הזאת כזאת נעל "אוו תפשיט אותי שאול" ושלא לדבר על ארז|משוגע| המכשפה הזאת היא באמת כמו גבר אבל היא קרעה אותי שהיה את הקטע הזה. היא: אוו זה 400 כל אחת הן: מה?!? היא: אז תביאו לי פעם אחרת אוקיי? אבל תביאו.... הן: ואם נשכח?? היא: לא יהיה טוב................... זה היה קטע קורע!!!! יאללה ששאול כבר יזרוק את הנירה המקומטת הזאת!!!
היום זה היה אחד הפרקים הטובים שהיו

LuZ dE EsTrElLa

New member
ואולי קוראים לה/לו ברוך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אין מצב

Dafi the Mighty

New member
זו רק אני...

או שאודי ונירה היו חמודים?
שירן רגשנית, זה היה מוזר. יופי זיו! העיף את השירן הזאת! "אתה מחזיק את הספר הפוך" "שתקי!" חחח, מגיע לה. איה רותם?! איה רותם בפרק?! תמונה זה לא מספיק לי! גם אני הייתי בטוחה שהמכשפה זה בחור! אבל לפי הקול זה לא נשמע הגיוני. חחח, מצחיק כל הקטע של הכישוף

לדעתי כדאי להילה אחת

לכתוב מערכונים שהששאר השחקנים מבקרים אצל המכשפה...
זה צריך להיות ממש מצחיק

לדעתי היה פרק חמוד

עם ארז היה קורע חחחחחחחח יש לי כמה תמונות מהפרק של היום, לא באיכות משהו.... אבל יש בעיה עם התמונות בתפוז =\

marlen

New member
הפרק היום היה גדוללללללללללל

1. ארז קרע אותי מצחוק 2. ענבר נכנעה לאודי... 3. המכשפה - היה קטע גדוללללל !!! שמתם לב שאת המכשפה שיחק גבר? כמה שקוף... "רותם פריד מקוללת...."

../images/Emo41.gifאני בטוחה ב100% שהמכשפה....../images/Emo41.gif

היא בן
בן מחופש לבת
זה כל כך לא נראה כמו בת
... חוץ מזה היה פרק ממש ממש יפה
ראיתי אותו לפני 5 דקות הוא הסתיים בשידור החוזר שלו
כי אתמול לא יכלתי לראות...

למעלה