הפרק היומייי!!

שמתם לב ש.....

משהו עבר על השיער של רותם היום....כל פעם שראו אותה הזיגזג שעושים לה היה שונה

jenn aniston

New member
נכון... צודקת!

גם אני שמתי לב... כששירן גזרה לה את השיער היו לה ריבועים כאלה ואחרי זה היה לה זיגזג וכשהיא באה לארז היה לה עוד פעם את הריבועים! זה היה ממש מוזר!

elad4u

New member
איזו מצחיקה המכשפה ../images/Emo6.gif

חוץ מזה היה אחלה פרק ... אהבתי את הסצנה של ארז ושירן...

OzzzzzY

New member
דנטי....דנטי...דנטי...../images/Emo121.gif../images/Emo16.gif

גם הקטע עם ארז היה מצחיק..."אני חזיר"...

דיתוּש

New member
חחח אבל אני חייבת לציין

שארז שיחק אותה משוגע ממש ממש טוב! =) פרק חביב... קצת הפחידה אותי המכשפה הזו... ברר...
אהבתי את החולצה של שירן...
למרות שעם כל ההתמזמזויות שלה זה לא ממש נכון... ו... זהו בעצם =)

Emily ©

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo12.gif

היה פרק ממש ממש חמוד
ארז ק-ר-ע אותי מצחוקק יואו.|חזיר|
הוא שיחק ממש ממש טוב. ו.....
ששירן יצאה מהבית שלו
היא יצאה בלי התיק.. ושהיא הגיעה לבית של זיו
התיק חזר לידדדדד.
חהחה
כצנלסון מתחבא במקלחת
היה פרק טוב
והמכשה הזאת ממש מכוערת, ואפילו דומה לבן.

MMM007

New member
רילי? לא שמתי לב...

ארז ממש שיחק יפה את המשוגע, המשחק שלו משתפר מפרק לפרק אני כמעט בטוחה שהמכשפה הייתה גבר... אמאלה, אני במקומן הייתי בורחת בבהלה... ולדעתי זו הייתה הסצינה הכי מטומטמת שהייתה עד היום- מילא שמכניסים לנו כשפים (ש99% מהאנשים לא מאמינם בזה) לתוך טלנובלה, נגיד, אבל לתקוע לנו סצינה של חצי שעה של זה??? והם כאילו התמקדו דווקא במכשפה ולא ביעל ושירן, שהן הרי מככבות בטלנובלה ולא המכשפה כשאבא שלי נכנס לבית, הוא היה בטוח שאנחנו רואים איזה תוכנית אסטרולוגיה או משו... כל הקטע הזה לא מתאים לטלנובלות

NuFiFiT

New member
שמתם לב לעוד משו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בפרק של יום חמישי הדלת של הבית של ריקי וקובי נפתח פעם לבחוץ פעם לבפנים >ונוספו לו 2 מנעולים< ושוב פעם לבחוץ.... אוי... הצילומים פשוט משהו
וגם שמתי לב שפעם יעל אמרה גנבה במקום גנבת....

punk00ache

New member
יש להם הרבה טעויות בתסריט כמו

למשל הם כל הזמן אומרים נראה עם קמץ ב'א ולא סגול בא' כמו שצריך להיות.. בגלל שהגזרה זה נל"י\ה אז בעבר הפעלים (כמו ירה, ראה וכדומה) צריכים להיות מנוקדים בקמץ ובהווה ועתיד בסגול... חחחח עזבו בגרות בלשון :) קיצר בהתחלה הם כל הזמן היו טועים בזה.. עכשיו חלק מהשחקנים השתפרו אבל יש כאלה עדיין שאומרים לא נכון...

טלוש13

New member
מה נראה לכם??

זה לא שהם מצלמים את כול זה ביום אחד... בטח התבלבלו בימים ושעו לה תסרוקות שונות...!!!

כן... יש להם פה ושם פאשלות..

נגיד.. פעם אחת הם אומרים נישואים ופעם אחת נישואין.. את המילה הזו אני כבר לא יודע איך להגיד
אבל הרבה פעמים הם אומרים נגיד.. "אני היבעט בך" במקום להגיד "אני הבעט בך" חחחח מבינים
(כמו שבעצם אמרת..
)

למעלה