הפרק היומיייי

EllaDaRkAnGeL

New member
הפרק היומיייי

יבבשששששששש אהבתי את רבקה..!!היא ממשששששש רעההההההההההה!!!:)) אבל ש-ו-ם תזוזה!!! כלום..י-ב-ש!! וגם לא הראו את שואייייייסססססססססססס:(( ריס ממש חמודדד הלוואי הייה מנשק אותי:)

;-ן נכון הפרק לא היה שווה בלי שואיס

והיה י-ב-ש מאודדד רבקה הזאת איזה ביץ' אני עוד יהרוג אותה בהזדמנות תרזה מסכנה איך ריחמתי עליה! והיה מצחיק לראות את הרוחות של: אייבי,סם,ג'וליאן וגרייס פשוט לא יצא לי לכתוב על זה אז הנה זה עכשיו!!! אז יאללה למה אתם מחכים תתחילו לשרשר תגובות לפרק היומי?!

אולי לא שמתם לב

אבל בפתיחה של כל פרק הם מראים מה הולך להיות היום, כאילו על איזה עלילות יתמקדו. קיצור, לא ראיתי לואיס, כיביתי את הטלוויזיה...אין לואיס- אין חיים!

ושמתם לב שבפלאש בק

של איב, כשהיא מדברת עם אייבי, אז לאייבי יש פלסטר על המצח שהפוני מכסה?

Toxic Boy1

New member
כן!!! התפללתי מלא זמן עד שיסירו

לה את המייק אפ המזורגג הזה!!!

יש לה פלסטר

כי היא נפצעה באירוע הפרום-בוט... הפלאשבק התרחש יום אחריו.

crazystav

New member
הפרק היומי@

היום כשריס היה בלי משקפיים כבר היה אפשר לראות איך שהוא שריס הזה ממש חתיך!! היה מצחיק כשהרוחות אמרו: בארנ דה ויצ' בלי סוף ומעניים שאבות אבותיהם נראים בדיוק אותו הדבר כמוהם! כאילו אני לא מבינה את הקטע המזורגג......!! מסכנה תרזה! יאאא אני כלכך מרחמת עליה?!!?!!?!?! אבל אני במקומה הייתי מראה לאית'ו שאני שם! ודרך אגב אני ממש ממש ממש שונאת את רבקה! היא כזאת רעה! נו טוב אממ..... החברות הפקצות של גוון פחחח הן פשוט מזכירות לי את עצמי עם השירים שלהם בכיתה א'! וזהו........

העיקר שטאביתה עמדה שם חצי שעה

ומדברת על מה שהרוחות הולכות לעשות לה, עוד לפני שהן לקחו צורה, במקום לברוח. איזה מפגרת. אני באמת לא מבינה למה היא הלכה לשם... היא הרי ידעה מה הולך לקרות. לא היה עדיף שהיא הייתה נדבקת לסאם וגרייס למסיבה של אית'ן וגוון, והייתה צופה באסונות שם? לא מה פתאום...זה היה הגיוני במידה מסוימת

למעלה