הפרק היומיייי

EllaDaRkAnGeL

New member
הפרק היומיייי

פרק נחמד :)) קצת התקדמותתת:) שרידן שרה ממש חמודדד..חיחיח..הקטע שהיא שרה:"אם לא תבכה אני אקנה לך שעון מזהב.." היי ממש נחמד:))) מסכנה תרזההההה:( עוד שבועעעע הכל מתגלה!:)

ChilD SouL

New member
../images/Emo82.gif הפרק היומי.... ../images/Emo88.gif

האמת
לא היה משהו.
הקטע היחידי שאהבתי זה עם לואיס ושרידן וכאשר לואיס מיילמד - זה היה רגע מרגש
כל השאר...סתם.

crazystav

New member
הפרק היומי@!

מה אפשר להגיד על הפרק? החליפה של פילאר נוראית! וחוץ מזה איזה מגעילה פילאר! היא יודעת שמה שיכול להציל את הבת שלה זה זה שאית'ן הוא לא הבן של סם והיא לא מגלה לה כלום! אני בכל מקרה הייתי בטוחחחחחחחח מגלה לבת שלי!! מסכנה?! תראו כמה תרזה סובלת!?!?!?!? וחוץ מזה רבקה ביצ'ית מדי!אליסטר אמר שהוא בא למסיבה לגוון בטלפון פעם שעברה לא? אז מעניין שהוא לא הגיע! ושואיס היו כאלה חמודים ככעזרו לאישה ללדת! והאמת אני בקושי ראיתי התקדמות אבל......... =עוד 8 פרקים מתחיל להסתדר.... או יותר נכון להתבלגן=

דייי איזה מדהים אית'ן הצילוווווו../images/Emo2.gif

אני המומה. עד כמה אפשר להיות יפה עד כמה?!
זאת פשוט חוצפה
באמריקה יש מלאאא שווים בלונדינים ופה אם יש שווה בלונדיני אז הוא בטוח רוסי וגם כמעט בטוח שלא יהודי
לא שאני גזענית.. אבל חשוב לי שהבחור שלי יהיה יהודי- בקיצור לגייר דחוף!

היה היום פרק ממש חמוד...

לואיס היה כזה פוצי מוצי.... הוא היה כזה חמוד...ושרידן באמת שרה יפה... הקטע של הרוחות מממממממש מצחיק!! טאביתה!קיל דה וויצ'! וגם הקטע עם צ'ריטי....חחח תרזה עוד פעם מתחילה לעצבן אותי עם ההתבכיינות והרעד היה כל כך נחמד כשהיא הייתה מאושרת ועכשיו היא עוד פעם כזאת מעצבנת.. רבקה הזאת..אני יכולה להרוג אותה איזה זונה (סורי...)גם גוון מעצבנת וגם איתן מעצבן -מה הוא מקשיב לרבקה?? חתיכת אידיוט ואני בכל זאת אוהבת אותו... וגם אייבי הייתה ממש מסכנה... בקיצור פרק חביב וכל הזמן אתם אומרים שעוד כמה זמן הכל יסתדר אולי תפרטו באיזה ספויילר קטנטן??

אוקיי קראתי בויוה מה יהיה וואו באמת

יהיה הרבה התקדמות ואני יפרסם את זה בשרשור אחר שמישי ביקשה את התקציר של ויוה להחודש אז שימו לב כי לוקח לי ה-רבה זמן לכתוב את זה!!

רק לי כל הקטע של שרידן "אני לא

יודעת ליילד" נורא הזכיר את הקטע מחלף עם הרוח והכושית הזו "i don't know nothing about dlivering no babies" חחח... היה משעשע... אבל מסכן התינוק- לואיס שרידן, שתקרא לו שואיס וזהו

ראיתי רק היום את הפרק

אייבי היא כל כך צבועה כשהיא ואית'ן דיברו, ואית'ן שאל אותה אם תסלח לו אם משהו יקרה כי לא שולטים באהבה והיא אמרה שכן, היא תסלח על דברים שבאים מאהבה... ממש
רבקה קרצייה
צריכים לנעול אותה בחדר ולא לאפשר לה לצאת. זה מעצבן שהיא כל רגע צצה דווקא כשאית'ן מנסה לספר לגוון. איזה מתוק היה טימי כשהוא פחד מהסיפור של טאביתה, אבל אני לא מבינה איך הדברים האלו מפחידים אותו כשהוא גר עם מכשפה וכשהוא ראה את איבל צ'ריטי עם העיניים המפחידות האלו, הוא כבר אמור להיות רגיל לזה...

I n n u e n d o

New member
הפרק של אתמול../images/Emo13.gif

פרק קצת מרושע במיוחד מצידה של רבקה. ואי האישה הזאתי הולכת להיות רעה..

crazystav

New member
מאוד מאוד מאוד רעההההה היא וגוון

ואני עדיין לא מאמינה ש.....
היא תמציא את הסיפור המחורבש הזה כדי להפריד בין תרזה ואית'ן וכל הדברים המגעילים האלה שהיא תעשה! וגוון הזאתי.... לנעול את פילאר בארון ולנסות לחנוק את תרזה?! האישה השתגעהההההההההההההההההה (C מעיין) אוףףף חבל שלא יכול להיות סוף טוב הכל טוב....

למעלה