הפרק היומיייי

הפרק היומיייי

אממממממ בואו נראה.. כל הקטעים של ניקו וגרטה מיותרים.. אבל גרטה כזאת תמימה אמאל'ה משהו מפחיד!!!! אמממ הקטע של סטפנו ולילי גם מיותרים ושטותיים....וזה כזה דפוק!! הקטע של האטי-האישה מצחיקה אותי בטירוף!! קטעי ננסי האטי- יותר מצחיק מזה לא יכול להיות.. קטעי מרלנה ננסי- יפההה.. גם מצחיק.איזה חמודה ננסי. איזה מאושרת היא!! קטעי הטינזזז- קלואי הזאת פשוט זו.נה, ככה שוכחת מי אפעם לא ירדה עליה ונסתה להתחבר עליה.והחברה היחידה שלה. שון באמת די אטום, אבללל הוא חמודד וכוסון והיה היום בלי חולצה.אז נוותר לו. וגם בגלל שבטע שהוא כזה אמר איזה פתגם שלו לבל והיא אמרה לו תודה,אז בגלל המבטים שהיו לשל, נסלח.. פיליפ חמוד-לפחות הוא קולט איזה מכשפה חברה שלו,ושמנסה להתחיל עם החבר הכי טוב שלו\אחיין שלו (חחחחחחחחחחח אני קרועה מזה שהוא אחיין שלו). מימי חמודהה, איזה מצחיק היה שהיא כזה הלכה והם לא שמו לב. ובל פשוט נשמה טהורה,הבנאדם הכי טהור וקדוש ומדהים שראיתי. איזה חמודהה יווו-מתה עליה!! גם לפחות סוף כל סוף עכשיו היא התחילה לקלוט כמה שהיא אוהבת את שון (שוני כוסוני). יאא והיום כשהיא בכתה והיא כזה הגיעה לבית חולים בכיתי איתה.. אמממ וזהו-אןןף מחר אין פרק

rex2

New member
לדעתי הפרק היה

הפרק היה נחמד קטעי הטינז- באמת שון קצת אטום אני כל כך מרחמת על בל מסכנה קטנה. לפחות מימי קלטה איזו מכשפה קלואי קטעי גרטה ניקול באמת היו מיותרים קטעי סטפנו לילי היו בסדר למה היא קראה לו רודולפו? ננסי ממש חמודה מרלנה פחות

PinkyRaSta

New member
פרק משעמם.

חוץ מהטינס... שהתחילו למחזר ת'צמם בשבל מסויים הכול היה משעמם. כבר 2 פרקים זה תוכנית רדיו 1... כמה זה? שעה? 2 פרקים על שעה? ג'יזס. ניקול מפגרת.... אינלי מושג מה היא מתכננת. וואי אין לך כסף? לכי לאריק. תחיי עם מי שאת אוהבת... למה עכשו עוד פעם להתחיל עם המזימות ש'לך... אררררג סמי וברנדון כפרעע עליהם חסרים לי ביותר. קלואי ביץ'... אייי מה נגמרררר איתה... ולא אהבתי את שון ופיליפ היום... כאילו ייילווווו יש עוד מישו איתכם בשולחן. איחמתי על מימי היום...

PRINCESS GINA

New member
גם מחר אין פרק? אוףףףף...

וגם מחרתיים בטח אין...בלעעעע.... אז...שניה לפני שאני יוצאת לשיעור אנגלית (איכסססססס) בבית ספר...
הפרק היומי
היה ממש נחמד היום... יחסית לניקול...חחח... ננסי מתלהבת מעצמה בצורה מצחיקה ומרלנה כל הזמן אומרת משפטים של קדושה... אהבתי... אמממ..מה היה הסיפור עם בל? היא בכתה? מתי? לא ראיתי? איזה כייף היה לראות את כולם מתעלמים ממימי! חיחיחיח...לא קיימת!!! שונאת את מימי!!!! גרטה כזאת ממי!! איזה תמימות...איזה נאיביות...אחחח..מחמם את הלב..אפילו מרתיח אותו
... שון ופיליפ...אי אפשר להתיחס אליהם בתור חברים פור גאד סייק..הם משפחה!!! אז למה הם מתייחסים אחד לשני כאל חברים? למה פיליפ מרשה לעצמו לרדת על אחיו בקטע שהיה עם המנגל? מה נסגר??? הם שוכחים את הייחוס המישפחתי שלהם, או שהם פשוט מעדיפים להתעלם מימנו תמיד...בלעעעע....מעצבן!!! אני חושבת שאף פעם לא ראיתי את בו מדבר עם פיליפ או נותן לו עיצה בין אחים או משהו...למה הם לא שמים דגש על הדברים האלו???
חוץ מזה היה נורא נחמד היום לראות את פיי...ככה אני אוהבת אותה... לא כשהיא משוטטת בין ברנדון לניקול כחסרת חיים... עם האטי יש להם עלילה נחמדה ביותר...כייף לראות... ד"א בקשר לפיי...לפני כמה פרקים היא באה לניקול ואמרה לה שאבא שלה משתחרר מהכלא...אז מה נסגר עם זה? זהו, שכחו??? לא מתייחסים יותר? לא רואים אותו???
(עוד פרצוף עקום...) סטפנו...סטפנו! לילי...פורשיים!

מחרתיים יששש פרק

דיי בל הקטנההה שליי איזה מסכנה. כל פעם שאני חושבת על זה אני בוכה

santa barbara

New member
הפרק היומי...

וואי קלואי ממש מתכלבתת...היא ממש מתחילה לעצבן אותי. חוץ מזה הקטעים עם ההאטי הזאת ממש משעממים ומעצבנים. ננסי ממש חמודה ומצחיקה, אני אוהבת את הקטעים איתה. וגם הטינז בסדר...

rockchick5

New member
איימממ...../images/Emo70.gif

הפרק היה פסיידר... קלואי סתם נהיית קקי.. בל אל תקנאי את יותר שווה!!
פיליפ ושון בלי חולצההה
מימי נראתה היום קצת מוזר... גרטה וניקול סתם משעמם.. האטי מצחיקה אותי אבל היא נראת כמו חיזר במסווה מדי אזרח חח.. (זה שקוף..)
ומשום מה הפחית שבתיק של שון ממשיכה לעשן..

CityGirl9

New member
פרק ממוחזר לחלוטין../images/Emo105.gif../images/Emo110.gif

היום גם נתנו משום מה קרדיט לסיינפלד ולא רק לפרייז'ר עם הידה ידה ידה של המפיק...ועלאק מרלנה ... "פה אנשים משוחחים על בעיות אמיתיות... פרייז'ר זאת קומדיה.. " חחחחחח הצחקת אותי פרייז'ר זאת טרגדיה יוונית פרי עטו של סופוקלס לעומת ימ"ח... ניקי וגרטוש משעממות רצח....
כמה אפשר לעבוד על גרטה כמה אפשר להיות אהבלה??? בחיי שהיא ולוקאס אחלה שידוך..... רק שבמקרה שלו אי אפשר יהייה את ה
להפוך לנסיך
. הדיינר גם כן מיצה את עצמו פרט להאטי כמובן. והטינס... חמודים מאוד... בל מסכנה קלואי אכן נהפכה ל
לצערי... פיליפ כן ירבו קלוזאפים שלו בלי חולצה
.... מימי אחחח מסכנה מסכנה אבל לדפוק פן כל בוקר לא שוכחת משום מה. והקטע עם הפחית דיי אדיוטי.

אין לי כוח

חזרתי מחזרות של שלוש שעות אז בקצרה! איזה פרק חמוד אהבתי את הקטעים של האטי ותוכנית הרדיו. ג'זס גרטה כזאת תמימה אבל מאמי ניקול אמן תמות! אני לא מבינה מכולכם רוצים מקלואי אני אישית מבינה אותה מאיפה היא יודעת שבל רוצה אץ שון כי היא כול הזמן מכחישה את זה ועם אני הייתי היא הייתי מתחילה עם שון ושמה ז** על בל!!!!!!! יא ראו את שוני שלי בלי חולצה איזה כיף לי! איזה רכלניות הבנות בבצפר שלהם שתקו כי קלואי פי אלף עליכם

soapsfan

New member
הפרק היומי

הקטעים של האטי/ננסי/מרלנה היו הקטעים הכי טובים בפרק. קלואי הפכה להיות פשוט ממש כלבה,חבל שפשוט הורסים את הדמות שלה

GuItAr2

New member
אני שונאת

שתוקעים שם קטעים משעממים כמו ניקול וגרטה! נ.ב גרטה ואוסטין הם זוג ממש יפה....

BABY GIRL 777

New member
אז לא הבנתי מה נסגר...

מעכשיו קלואי תהיה רעה? מה קרה לה פתאום?? פשוט פיספסתי אחד, שניים עשרה פרקים...

CityGirl9

New member
תשובה (ספויילרים מעטים )

אז ככה .... קלואי פשוט מתרגשת מהמראה החדש שלה ותשומת הלב הרבה שניתנת לה ,היא דיי חדשה בעניין ולכן ההתנהגות שלה קצת ביצ'ית (למרות שלדעתי אין קשר בכלל בין הדברים אבל זה ההסבר שינתן בקרוב בפרקים). ברגע שהיא ופיליפ יהפכו לזוג רישמי (נשיקה ראשונה עוד חודש פלוס מינוס ) וא"כ לנאהבים ברחבי salem high היא תחזור לעצמה. by the way למרות שזה נראה כך עכשיו היא לא מעוניינת באופן רומנטי בשון ובל גם תבין זאת בקרוב. אז אל דאגה הכל בסוף יסתדר.

BABY GIRL 777

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gifיופי!

כי לא רציתי שקלואי תהפוך לרעה.. זה לא מתאים לה

הי אנשים אני חדשה ויש לי שאלות

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה השאלות שלי הן ספויילים אז זהירות
אבל קודם כל אני ניקי בת 21 ואני לא צופה קבועה ימי חיינו אני צופה אחת לשבוע אני ניצולת לחיות את החיים ואני גם צופה היום בתשוקות . ועכשיו לשאלה או יותר נכון כמה כי אני לא מסוגלת להיתאפק:
1. מי אבא של גינה ? ועל מה הסוד כי אני פיספסתי ? 2. המלצרית מזה מוכרת הייתכן שזאת אחות של מרלנה ? והשחקנית משחקת משחק כפול ? 3.ואחרון מבטיחה מי באמת האבא של גון ? (התינוק כמובן ) תודה תודה תודה

PRINCESS GINA

New member
אז ככה....../images/Emo58.gif

1. אבא של ג'ינה? אמממ...אולי אבא של גרטה הבת של ג'ינה..? אם כן אז אני לא יודעת... 2. את המלצרית משחקת אחותה התאומה של דידרה (מרלנה) במציאות ששמה אנדראה. 3.ההורים של ג'ון טומס התינוק הם בו והופ! הופ אימו כידוע, ובו שכב איתה בתקופה שהייתה ג'ינה ואחרי שסטפנו סימם אותו... אז כמובן ולא הוא ולא הופ זוכרים את זה... הם יזכרו בעוד שנתיים שלוש...
מקווה שעזרתי... בקשר לגרטה...אני לא יודעת...חכי שסופספאן יהיה פו ואולי הוא ידע... אני רק יכולה לומר שאני מקווה שזה לא סטפנו (בבבבעעעעעע....)

soapsfan

New member
ספויילר

לא ידוע.כשגרטה עזבה את סאלם היא אמרה לג'ון שהוא לא האבא שלה,ושהיא הולכת לפגוש את אבא שלה,בתק' זו סטפנו היה מחוץ לסאלם,ככה שיש אפשרות שסטפנו הוא האבא אבל לא אמרו את זה במפורש

למעלה