הפרק היום

הפרק היום

אוקיי, אז לא הבנתי כמה דברים בפרק... קודם כל, אחרי שפוצצו את הבועה של חור התולעת, לאיזה כוכב בדיוק הם הגיעו? ואיך, למה??? ועוד דבר, אלה שהרגו את קרייטון וארין הם מהגזע הזה שיכול להשכין שלום, לא?? אז למה הם הרגו אותם? אגב, הם כבר היו בסדרה מתישהו, אם אני לא טועה... מישהו יודע??

mg

New member
תשובות לשאלות ../images/Emo58.gif מיני סדרה

1.הם הגיעו לכוכב מים עם כוחות ריפוי. איך? למה? לא ידוע. 2.א.כן. ב.ולמה? תלוי אם אתה רוצה ספוילר למיני. פירוט על המיני אפשר לקרוא באתר בעברית של פארסקייפ (הלינק רץ כאן איפשהו) או שתחכה לשידור בהולמרק, למרות שאמרו לי שהמיני שם מצונזרת או משהו כזה. חוצפה!
אבל אם אתה רוצה בכל זאת לדעת... ספויילר למיני:
לא ממש הרגו אותם - רק ניטרלו אותם. טעות או משהו כזה.

pure_as_fire

New member
אני לא מבין משהו

למה שמו פרקים רק בשישי? ישימו מתישהו בקרוב עוד פעם? מה המספר הפרקים שודרו ביום שישי, והאם ישימו את מלחמות פיסקפיר? תודה

mg

New member
גם אני לא

1.שאלה טובה - אבל אין לי מושג 2.נקווה 3.שמו את שני האחרונים. בשביל המיני סדרה צריך לחכות שוב לצנזורה של הולמרק. מציע שתעקוב אחרי לוח המשדרים.

aerynsun

New member
שמו את כל הסידרה - פעמיים!

כל יום שישי, שני פרקים. יום שבת שידור חוזר. יום שישי שהיה אלו היו שני הפרקים האחרונים של העונה הרביעית ושל הסידרה כולה. הסבב הזה הוא כבר סבב שני שעושה הוט! כל הכבוד להם! בקשר להמשך של הסידרה - מלחמת הפיס קיפר - שני פרקים שגם נקרא המיני סידרה. אין לי מושג אם הם ישדרו את זה. אבל ערוץ הולמרק שידר את המיני כבר שלש פעמיים. אולי הם ישדרו שוב. פארסקייפ בעברית

pure_as_fire

New member
אבל השבת הזאת

אין את ה2 פרקים האחרונים של עונה 4 שהיו אתמול.

eve6

New member
באמת? לא שודר היום?

מוזרים ה"הוט" האלה...אבל גם לא לגמרי מפתיע...
בכל אופן רק תיקונון: זהו סבב שלישי של פארסקייפ ב"הוט" . הסבב הראשון היה לפני שנתיים, מדי יום פעמיים (או שלוש, לא זוכרת) + מרתונים בסופי שבוע בערוץ המנוח השם-יקום-דמו "הוט ספייס"

lironlondon

New member
לא מדויק

בהוט ספייס שידרו רק חלק מהסדרה... הם לא שידרו מספיק זמן כדי לשדר את כל הסדרה "(><) !!!!!!!!! הוט מניוקים!

rocky7

New member
מה מה מהההההה???????

היו שני הפרקים האחרונים??? זה לא היה במדריך שידורים! אני ארצח מישהו!!!

mg

New member
כן...

גם מי שתכנן להקליט בשבת נדפק חזק
תנסה להעזר באוזן השלישית אולי, או בטכנולוגיה כלשהי. גוד-לאק.

למעלה