הפרק היום...

Digi Lista

New member
הפרק היום...

טוב,אני מודה ששכחתי את קיומו לגמרי(כנראה בגלל שראיתי אותו פחות יחסית לפרקים אחרים משום מה)... אז ליולי כן יש חברות מעבר לדיג'יגורלים האחרים... שיעשעה אותי לאללה השיחה בין איזי לקן על הספרים בנושא מוח,מה שכן זה דווקא מעניין,קראתי גם כמה דברים שקשורים למוח וזה מדליק לאללה. אני אוסיף עוד יותר מאוחר...

gill142

New member
רגע, הבנת מה איזי אמר, ../images/Emo12.gif

תגידי, את לומדת מדעים? איך הבנת מה הוא אמר, אם הבנת בכלל (זה נראה שהבנת), בשבילי זה היה סתם בלבול מוח, המוח שלי לא קלט מה הוא אמר, ונכון, ליולי יש חברות, ואני לא קולט, איך אח של ג'ו ראה את גריימון מלחמתי שחור, אם רק ג'ו דיג'יגורל, מה, הגורל בא גם למשפחה?!?!?!, כי אז אף אחד לא הבחין בגמ"ש, הוא עוד לא התגלה

CibiHeart92

New member
אוווף ><

אני שונאת שיש יותר מדי פרקים שהם המחשבות של יולי...אבל קן היה ממש חמוד היום ^_^ והאייפמון הזה כזה חמוד!!!!

קורורו

New member
"למרות שאני לא בטוח שלדיוויס יש תת

מודע". "בגלל זה דיוויס נראה כמו שהוא נראה בעולם הדיגטלי. טייס... משהו". אכפת להם להפסיק לרדת על דיוויס שלי?!!?!? פרק נחמד. אני לא אוהבת את כל התאוריות האלו אבל נחמד.. נכון האלים האלו הם ז'וצ'אמון, אזולנגמון ו... שכחתי את השניים האחרים
.

Digi Lista

New member
מה היה קורה אם לא היה להם מחשב?

סתם תהיתי איך תמיד הדברים בטלוויזיה נמצאים כשצריך אותם...

קורורו

New member
יולי לא הייתה מצליחה לשלוח אותו

לעולם הדיגיטלי, הוא היה הורס את קיוטו. או שהיא הייתה משמידה אותו, כמובן.

gill142

New member
תגידו, איזי למד בהווארד (בדיחה)

הוא כזה חכם שם, מדבר מלא, אני בספק אם אפילו קן הבין אותו

אתם לא תאמינו איך קראים לפרק!!

"מפגש מקרי" זה השם שהקריצו לו!! מעניין מי הפליץ אותו, היפנים או האמריקקים.

star_female

New member
זה הפרק הזה

שיולי מטיילת בקיוטו וקן מביא לה את פורומון והולך לעולם הדיגיטלי ודייויס אומר שהוא דאג לו וקן שואל אם הוא בסדר? (כן, אני יודעת שיש לי זיכרון סלקטיבי... זה מה שאני זוכרת מהפרק ^^; ) אוף, לא רציתי לפספס את זה...

קורורו

New member
חחחח...

יפה שאת זוכרת בפירוט את הקטע של דיוויס וקן
. וזה רק קן רק ושואל את דוויס (דיוויס בלבבד) אם הוא בסדר...

star_female

New member
כן, אני זוכרת

ואני זוכרת שקן שאל את זה במיוחד בגלל שזה וימון שנלחם ולא דיוויס... *-*

קורורו

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

ככה זה תמיד... לא שואלים את הדיג'ימונים... אלא את הילדים...

למעלה