הפרק היום...

Digi Lista

New member
הפרק היום...

מיתר ביקשה לא להרוס כי לא כולם רואים בבוקר(אבל במילא אצל רובינו זאת כבר הצפייה השביעית לפחות,לא?
) אז אני לא אהרוס(אבל כן,ראיתי גם בוקר...)בקיצור אחרי הפרק תתחילו לדבר

Vapory

New member
הפרק היום:

פרק די נחמד.. עדיין לא קלטתי איך אגומון מגה דיג'יגדל לגריימון מתחתי בלי הסמל!! יולי מעצבנת.. סופסוף הראו את טנטמון!!

אין לי הרבה מה להגיד על זה חוץ

משדיוויצ'ון שלי וטאי וגם מאט היו כאלו חמודים^___^ ציטוטים "אל תפגעו בו!" "הוא עשוי ממתכת, הוא יסתדר" "אני לא יכול לזוז" "אני בכלל שכחתי איך זזים"

Digi Lista

New member
...

ראיתם איך דיוויס הציל כול הזמן את טאי?זה הכי קורע,טאי אומר לו לא לרוץ ולפעול מהראש(אחלה בדיחה)ואחר כך 3 פעמים דיוויס הציל אותו. הקטע שמאט מחטיף לטאי וטאי מודה לו גם מצחיק אבל במקביל גם עצוב מהסיבה שאם מרביצים צריך להחזיר! אין על וורמון הוא כול כך מסכן ומתוק וכרגע קן ממש ממש ממש מרושע אליו ומגיע לו מה שיקרה אחר כך... מחר גם יהיה פרק טוב,שווה לראות(אני נשמעת כמו פרסומת
)! רציתי להגידעוד משהו אבל שכחתי אותו...אני מקווה שאני איזכר...

lori4

New member
..............

הקטע עם האגרוף עיצבן אותי, מאיזו סיבה לא ברורה נורא רציתי להידחף ולתת לדיוויס אגרוף. וורמון באמת מסכן ומתוק וקן מתייחס אליו נורא, אבל אני באמת לא מבינה למה קן לא מנסה לגרום לוורמון לדיג'יגדול, סיטגמון ממש מגניב. ואת לא עושה פרסומת, הפרק הבא באמת טוב סוף סוף מוצאים את דיג'יביצת החברות.

למעלה