הפרק היום...

Digi Lista

New member
הפרק היום...

אני היחידה שראתה אותו ונהנתה ממנו כמו ב1000 פעמים הקודמות?
אם אני לא טועה שם הפרק הוא "הנקישה הסופית"(פספסתי את השם ואני סנילית בשמות...),במהלך הקרב בין גרורומון מתכתי לגריימון מלחמתי איזו ישות נכנסת בקארי,החבר'ה מגלים פרטים על העבר,בסיום הפרק החבורה מתפצלת-מאט וגאבומון בנתיב אחד,מימי וג'ו בנתיב אחר עם הדיג'ימונים שלהם וטאי,סורה,קארי,טי.קיי ואיזי בנתיב השלישי... אחד הפרקים היותר טובים,והעולם שותק...

lori4

New member
תגדירי "עולם"....

את לא היחידה שראתה אותו בפעם ה-1000(טוב אולי כן) ונהנתה ממנו אני חייבת לציין שגם אני נהנתי. שם הפרק הוא אכן "הנקישה הסופית", פרק מדהים! אני כול כך אוהבת את גרורומון מתכתי!, הסיפור של הישות מעניין וגם מוסיף פרטים, כמו איך גאטומון הופרדה מהחבורה ואיך הדיג'ימונים הגיעו לאי הקבצים. אני אוהבת את הפרדה שלהם, הפירוק הזה למרות שהוא לא נראה משהו דווקא אלטרנטיבה הרבה יותר טובה מאשר להישאר ביחד, כי כול אחד מהם צריך להתמודד בדרך שלו. הייתי שמחה לפרק את הקבוצה כמעט לגמרי או לפחות להפריד מהם את סורה, כי גם לה יש נושאים בלתי פתורים(ראו פרק שלישי לפני הסוף) למרות שהיא לא נראת מודעת לזה. אני חושבת שהשבוע יהיה את הפרק "הכבוד של אוגרמון" כי מחר מראים את אטמון "אידיוטי" מתכתי.

cody54

New member
אני באמת היחיד פה ש...

לא אוהב את הפרק? =\ אמנם הוא מסביר הרבה, אבל הוא קצת דיי מיותר, כאילו באמצע הכיף (גרורומון מתכתי וגריימון מלחמתי בקרב) פתאום באה דבר שלא יודעים מה הוא ומפריע באמצע. =\ מחר מראים את אטמון מתכתי? אני אפילו לא זוכר איך הוא דיג'יגדל, אני רק זוכר מה הוא עשה (ואני לא מספיילר, כי אני לא רשע :)

Digi Lista

New member
עניין של טעם...

יכלו לגרור את הקרב הזה הרבה אבל עצם זה שהוא נעצר אומר משהו...תאר לך הם היו משמידים אחד את השני?מאט היה צריך לעבוד קשה(אני מדברת על מאט בגלל שטאי לא אשם בקרב,הוא לא התחיל אותו,לא רצה להיגרר אליו בהתחלה לפחות...)כדי להחזיר להם דיג'ימונים,הם לא היו מקבלים דיג'יביצה חדשה אחרי דבר כזה...אבל זה היה מכניס הרבה אקשן לעלילה... אטמון "אידיוטי" מתכתי סתם מציק... אני מסכימה עם וולף(
)שגם סורה הייתה צריכה להתנתק מהחבורה כי יש לה הרבה תסביכים לפתור,בכלל יכלו לפלג אותם בצורה מורכבת יותר...כמה שזה לא תמיד נראה גם לטאי ואיזי יש מה לפתור ועל קארי עדיף בכלל לא להרחיב...

cody54

New member
מסכים.

אני הייתי שמח אם הקרב היה ממשיך. הסדרה היית נגמרת בצורה שונה לגמרי. וגם יהיה כייף לראות מה הם יעשו אם אחד מהמגות ייהרס. ^&^

lori4

New member
אני יכולה להבטיח לך....

שיש קטע שגריימון מלחמתי כמעט מתפרק לרסיסים, איזה מזל שמאט בא להציל אותו ואת טאי. אני כמעט בטוחה שזה הדבר היחיד שקרוב להריסת אחד המגות.

cody54

New member
היה...

את הפרק אתמול, שגם שם היה קרב בין גרורומון מתכתי לגריימון מלחמתי, והקרב של גריימון מלחמתי עם סידראמון מתכתי, ואולי גם הקרב עם וונו מיוטיסמון, יש עוד אבל הם בהמשך (אם זיכרוני לא מטעה =\).

lori4

New member
......

אני לא חושבת שזה נחשב כי בקרבות האלה מול וונו מיוטיסמון וסידראמון מתכתי הוא פשוט חלש אבל הוא לא על סף מוות,בקרב מול פיידמון הוא כבר מתחיל להתפרק.

Digi Lista

New member
מה שנכון נכון...

כשפאפטמון מושמד גריימון מלחמתי כבר כמעט מתפרק לחלקיקים עד שמאט בא,עוזר והולך(דבר דומה קרה עם קן בעונה השנייה...),גם לדעתי זה אחד הרגעים של הקרבות הכי חזקים,ממש רואים את המוות המתקרב של המגות...וכמובן שגם בקרב הסיום...

תגובה על הפרק...

גם אני מסכימה שדי הורס שבאמצע הקרב הדמות שבתוך קארי נכנסת באמצע.. כאילו אנחנו בשיא המתח איך הם יפתרו את זה לבד, ולאן העניינים התגלגלו.. פרק נחמד לדעתי.. כאילו הסוף וההתחלה נורא מענניינים ויפים.. האמצע די ממוצע.. ואולי באמת קצת מיותר........ :)

Apikachu L

New member
+5

באמת בין הפרקים היותר טובים עד עכשיו. \ עכשיו, למה הוא נירה הנקישה הסופית? ד"א - היה קורע כאשר פאפטמון נפל דא"א - סוף סוף פרק עם המון תאוריות, כלבבי

niena

New member
את רק אני או שהתחילו להראות שני

פרקים ביום? פיספסתי את הפרק הזה ;_; רציתי לראות אותו בשידור חוזר, אבל במקום הראו פרק אחר.. ובשתיים וחצי הראו עוד פרק.

lori4

New member
איך אני שונאת את זה....

זה קרה לי כבר פעם, יס שמו פרסומת שלהם בסוף הפרק ורציתי לראות אותו מחדש אבל לא שידרו אותו בשידור חוזר יום אחרי.

niena

New member
כן -_-;

זה גם מעצבן וגם מבלבל. יס כנראה אוהבים לקלקל לנו את ההנאה

niena

New member
בבוקר היה את הפרק שבו טאי והשאר

נלחמים בפאפטמון, ואז מאט נכנס ומביס אותו, ואח"כ בצהריים היה את הזה שבו אטמון מתכתי מופיע לראשונה, הזה שג'ו ומימי מטפלים באוגרמון. ויום לפני זה הי את הפרק שבו החבורה מתפצלת. ואני פיספסתי אותו ;_;

למעלה