הפרק היום...

Shiranus

New member
הפרק היום...

שמתם לב שכלום לא קרה??????????? חוץ מזה שהסיפור של טי סי התגלה סוף סוף! מסכנה גוון התחלתי לרחם עליה.. אבל איתן ותרזה ממש מתאימים :) שרידן לא קולטת שלואיס חולה עליה אוף תגיבו אנשים

פרק בינוני

נכון, לפחות עכשיו אנחנו יודעים מה בדיוק קרה באותו לילה לטי סי.. אבל זה תמוה שרק עכשיו אחרי חברות של שנים טי סי מספר לסם את הסיפור, ועוד הם חברים מהתיכון. טי סי צריך גם ללכת בדחיפות לטיפול בעצבים... לא הבנתי מה זה הכפפות שג'וליאן לבש ואהבתי את קטע הפלאשבק לעבר.

Shiranus

New member
חח..

ג'וליאן משוגע! קלטת איך מראים את טי סי באוטו כושי כזה נראה כמו ראפר

../images/Emo6.gifנכון

קטעי העבר היו מצחיקים, גם ג'וליאן בתור נער עם פרצוף מפוחד(
) בשיחה עם אליסטר

crazystav

New member
הפרק היומייייייייייי

התחלתי לרחם על גוון! מסכנה..!
בכל זאת אולי היא קצת שטחית אבל לב יש להההה! ואית'ן! אוווו איך הוא חושב על כולם, בנתיים עם כל הבעיות שיש לו הוא חושב לספר ללואיס? מה הוא רוצה שלואיסוש ישבור לו את כל העצמות עם השרירים שלו?ומה זה הנעליים המכוארות של שרידן שגוון רוצה לחתונה? בעעעע. יאאא אני לא עומדת בזה ראיתם את הגוף של סם /מזילה ריר/ מזה הריבועים האלו? היה כזה כזה מצחיק לראות את גוליאן הקטן והמסכן ננזף! איזה כיאוררררררררררר! וטיסי קרע אותי כשראו אותו צעיר (וחמודון כזה) באוטו...אייבי הזאת תחמנית! פששש כל הכבוד על התחכום!אבל חוץ מזה היא לא שואלת את אית'ן וגוון אם הם בכלל מסכימים שסם טיסי יבואו?? אם הם לא רוצים?? ושרידן גררר תקלטי לואיס לאאא אמר את זהההההה =עוד שבועיים עד לנשיקת שואיס=

IrIsH BaBe

New member
../images/Emo6.gif חחחח

אין ג'וליאן פשוט כל כך מצחיק יאא קרע אותי מצחוק בעיקר כשהוא התחבא מאחורי העץ גוון מסכנה כמה שהיא דואגת לחתונה שלה ואיתן...אוף שיתפוס אותה כבר ויגיד לה!! לואיסי כרגיל כוסון על!! גאד רואים דרך החולצה שלו את השרירים כמעט מתתי

crazystav

New member
אם אני לא טועה

יום חמישי בעוד שבועיים! משהו יודע עוד כמה זמן אית'ן יגיד לגוון שאין חתונה?

I n n u e n d o

New member
הוא יגיד לה בפרק 330

שמתם לב שלפני 4-5 פרקים אמרו שהחתונה עוד שבוע והיום גוון אמרה שהחתונה מחר

למעלה